rafinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Το μόνο πράγμα που βρήκε το Hitman pro ήταν το αρχείο με όνομα nvlddmkm.sys αλλά διάβασα στο ίντερνετ πως πολύ έχουν θέμα μετά τη διαγραφή του. Είναι αρχείο της nvidia οπότε δε νομίζω να έιναι malware. Και το rogue killer βρήκε κάτι χαζομαρούλες αλλά και πάλι τίποτα. Έπος!
pano Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Έπος! Kάνε υπομονή,3 βδομάδες έκανε εμένα και ξαφνικά έφτιαξε.
rafinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Kάνε υπομονή,3 βδομάδες έκανε εμένα και ξαφνικά έφτιαξε. Αν σου πω ότι μου έχει συμβεί άπειρες φορές κάτι αντίστοιχο αλλά όχι με στοιχείο των windows τι θα μου πεις
rafinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ορίστε και κάτι που δεν άνεφερα.... Δείτε την εικόνα.
Euclides Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Ορίστε και κάτι που δεν άνεφερα.... Δείτε την εικόνα. Τρέξε σε ένα elevated CMD την εντολή: DISM /online /cleanup-image /restorehealth 1
rafinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μήπως να το κάνω ένα upgrade με τα cd των windows?
rafinos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Ούτε upgrade (reinstall) τα windows δεν με αφήνει να κάνω... σφάλμα βγάζει
rafinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά έκανα format... με είχε τρελάνει! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα