rafinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας παιδιά! Για αρχή να πω πως έχω τα Windows 7 Ultimate x64. Χθες έκανα update στα windows. Ολοκληρώθηκε με επιτυχία αλλά όταν άνοιξε ο υπολογιστής πήγα να δω τις εγκατεστημένες ενημερώσεις. Εκεί όμως με το που πατούσα να το "Windows Update" φόρτωνε για ώρα χωρίς καμία επιτυχία. Το προσπάθησα πολλές φορές και κατάφερα να μπω μόνο για μία φορά όταν έκλεισα τη διεργασία netsvcs στην οποία εμπεριέχεται η υπηρεσία wuauserv. Το θέμα είναι ότι με αυτόν τον τρόπο είχα κρασάρει και ο explorer και μου τα έδειχνε όλα σε στυλ παλιών windows. Έψαξα τρόπο να το διορθώσω. Βρήκα έναν που κάνεις διακοπή μερικές υπηρεσίες και μετά σβήνεις το περιεχόμενο από το C:/Windows/SoftwareSoftwareDistribution και κάνεις επανεκκίνηση το pc. Ωραία μετά από αυτό μπαίνει στο "Windows Update" αλλά όταν κάνω έλεγχο για ενημερώσεις μου βγάζει το σφάλμα της εικόνας. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; *Μάλλον το λάθος μου ήταν που έσβησα όλο το περιεχόμενο του SoftwareDistribution ε;
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 https://support.microsoft.com/el-gr/gp/windows-update-issues/en-us
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 https://support.microsoft.com/en-us/kb/971058
rafinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Το τελευταίο το τρέχω και λαμβάνω αυτό που φαίνεται στην εικόνα.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 κατεβάζεις το ResetWUEng.cmd απο εδώ και τρέξτο σαν αντμιν επέλεξε Υ και την επιλογή 7. πιστεύω να δουλέψει είναι πρόσφατο
rafinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 κατεβάζεις το ResetWUEng.cmd απο εδώ και τρέξτο σαν αντμιν επέλεξε Υ και την επιλογή 7. πιστεύω να δουλέψει είναι πρόσφατο Και αυτό έγινε... αλλά πάλι δεν έγινε τίποτα. Συνεχίζει να βγάζει το έρρορ, οπότε παίζει να υπάρχει κάποιο άλλο σφάλμα στο filesystem.
Euclides Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 1. Σταματάς το service Windows Update. 2. Διαγράφεις το αρχείο: C:\Windows\SoftwareDistribution\DataStore\DataStore.edb 3. Αδειάζεις τον (κρυφό) φάκελλο: C:\ProgramData\Package Cache 4. Βάζεις το service Windows Update να ξεκινά αυτόματα. 5. Ελέγχεις αν η ημερομηνία και η ώρα του συστήματος είναι σωστά ρυθμισμένες. 6. Κάνεις restart. 7. Δοκιμάζεις να κάνεις ξανά update. 1
rafinos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 O φάκελος Package Cache δεν υπάρχει μέσα στο ProgramData
Euclides Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 O φάκελος Package Cache δεν υπάρχει μέσα στο ProgramData Αυτό σημαίνει ότι το Windows Update δεν έχει κατεβάσει τίποτα. Κάνε όλα τα υπόλοιπα βήματα.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 υποψιάζομαι ότι έχει κολλήσει ιό το παλικάρι, για αυτό δεν μπορεί να κάνει update
rafinos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Εγώ πάλι πως έχει υποστεί κάποια ζημιά το filesystem. Το malwarebytes και το adwcleaner δεν βρίσκουν τίποτα.
rafinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δοκίμασα να κάνω update μέσω WSUSOffline και δείτε κάτι ωραία failed κατά την εγκατάσταση....
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ πάλι πως έχει υποστεί κάποια ζημιά το filesystem. Το malwarebytes και το adwcleaner δεν βρίσκουν τίποτα. καλό καθαρισμό κάνουν το hitman pro και το Rogue killer με αυτά όλο και κάτι θα βρείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα