kSiS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Το σύστημα στην παρούσα μορφή είναι το παρακάτω:Asrock 970 Extreme4AMD FX 8320Sapphire R9 280 3GB 8GB καλο brand psu 600 δεν θυμαμαι ονομα Το πρόβλημα είναι ότι το pc δουλεύει αποκλειστικά για gaming και δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση στα τελευταία παιχνίδια GTA V , assasin creed unity κ.α. Υπάρχει κάποιος επεξεργαστής για την συγκεκριμένη μητρική που μπορεί να ανταπεξέλθει ? Εδώ παραθέτω το cpu support list της μητρικήςhttp://www.asrock.com/mb/AMD/970%20Extreme4/?cat=CPU Για να γυρίσω το σύστημα σε αξιόλογο intel, για τι κόστος μιλάμε ? μια αλλαγή σε intel θα μου προσφέρει άνετο gaming ή θα είμαι παιδεύομαι στις ρυθμίσεις γραφικών σε κάθε παιχνίδι ?
Fulgore Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Αν δεν εχεις ανεβασει τον επεξεργαστη και δεν θες να ασχοληθεις με overclock τοτε ο φθηνοτερος i5 κανει μια χαρα για την δουλεια που τον θες. Σε Amd δεν αξιζει να πας σε καποιον αλλο καθως ο 8320 ειναι τιμιος για τα χρηματα του και Value fro money. Βεβαια και ο 8320 αν τον εχεις πχ στα 4.5 ειναι μια χαρα δυνατος στα παιχνιδια(φανταζομαι σε 1080p παιζεις ετσι?). Αλλαγη σε i5 προτεινω μονο αν δεν θα ασχοληθεις με το overclock αλλιως δεν αξιζει να πας σε i5 απο 8320 με την καρτα γραφικων που εχεις.
Millennium Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Που τον έχεις χρονισμένο και τι οθόνη έχεις; Κλείσε το turbo του και τσέκαρε το vcore σου. Γενικά δεν αξίζει να κάνεις αλλαγή.
hliastsek Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Απο την στιγμη που εχεις ηδη 8320 δεν αξιζει να πας σε i5. Επειδη και εγω εχω 8320 με 280 που δεν σε καλυπτει?
MrLifeguard Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Το να αλλαξεις απλα κάρτα γραφικων? Εάν δεν σε καλύπτει στους τελευταίους τίτλους,τότε προφανώς και δεν φταίει μόνο ο cpu,αλλά κυρίως η κάρτα σου...Προτεραιότητα σου θα έπρεπε να είναι η αλλαγή αυτής!
kSiS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα και πάλι. Ο επεξεργαστής δουλεύει σε στοκ ρολόγια. Δεν έχει πειραχτεί το παραμικρό στο BIOS. Το σύστημα είναι συνδεδεμένο σε TV-Monitor 23" και τα παιχνίδια ρυθμίζονται στο full hd. Μου περιέγραψαν το πρόβλημα σαν freezarisma την ώρα του παιχνιδιού. Δηλαδή η εικόνα πηγαίνει σε slow motion για λίγο (1-2 seconds) και ύστερα fastforward για αυτά τα 2 δευτερόλεπτα. Τα παιχνίδια που παίζουν τώρα είναι GTA V καθώς και Euro Truck Simulator. Έχω μια υποψία ότι ο δίσκος είναι HDD sata πρώτης γενιάς. Μπορεί να προκαλείτε το πρόβλημα από εκεί? Αυτές τις μέρες θα πάω από εκεί να το ελέγξω ο ίδιος.
MrLifeguard Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Από αυτο το φαινόμενο βγήκε ότι δεν "κάνει" ο επεξεργαστής?!! Τέσπα,ας κάνει μια καθαρή εγκατάσταση πρώτα των drivers της κάρτας,με DDU...Μπορεί να φταίει ο σκληρός μπορεί κ όχι!Αν έχει-εχεις κάποιον έξτρα και μπορείτε να δοκιμασετε,οκ. Επίσης,θα πρότεινα ένα ελαφρύ o/c στα 4Ghz με default ρεύμα (πιστεύω το έχει).
Millennium Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Τσέκαρε την υγεία του δίσκου.Κάνε και ένα scan για ιούς/malware.Ποιό είναι το μοντέλο τροφοδοτικού;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα