Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα προβλημα με το τροφοδοτικο του laptop μου δεν λειτουργει, δοκιμασα αλλo τροφοδοτικο και φορτιζε μια χαρα, θελω να αγορασω αλλο τροφοδοτικο αλλα δεν ξερω πιο ταιριαζει, κανεις να μου προτυνει κατι φτηνο? το μοντελο ειναι lenovo G585

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα προβλημα με το τροφοδοτικο του laptop μου δεν λειτουργει, δοκιμασα αλλo τροφοδοτικο και φορτιζε μια χαρα, θελω να αγορασω αλλο τροφοδοτικο αλλα δεν ξερω πιο ταιριαζει, κανεις να μου προτυνει κατι φτηνο? το μοντελο ειναι lenovo G585

έχεις επιλογές κοιτά τις παρακάτω και μπορείς να βάλεις και αγγελία αλλά και αυτό φτιάχνεται μπορείς να αγοράσεις αυτό και να το πας σε έναν κάλο ηλεκτρονικό θα στο φτιάξει  

τα χαρακτηριστικά του dc(20v 3.25a 65w 5.5mm 2.5mmεάν θες κοίτα την ετικέτα στο τροφοδοτικό για να είμαστε σίγουροι 

Δημοσ.

...αλλά και αυτό φτιάχνεται μπορείς να αγοράσεις αυτό και να το πας σε έναν κάλο ηλεκτρονικό θα στο φτιάξει 

Πως είσαι σίγουρος πως φταίει αυτό το κομμάτι;

Δημοσ.

Πως είσαι σίγουρος πως φταίει αυτό το κομμάτι;

υπέθεσα πως εάν δεν άναβε το led θα ήταν ξεκάθαρο ότι θέλει αλλαγή όποτε μάλλον το καλώδιο θα έχει πρόβλημα  

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις, ειδα στο ebay εχει με 7 ευρω, λογικα θα αξιζει να κανω την δουλεια μου

απλά διευκρίνισε μας ποιο βύσμα έχεις  εάν είναι η πλακέ η στρογγυλό γνώμη μου είναι να μην πάρεις τόσο φθηνό τροφοδοτικό   

Δημοσ.

Αφού θα αγοράσεις καινούριο, μην πάρεις στα 65W που δίνει ο κατασκευαστής.

Πάρε καλύτερα στα 90W να δουλεύει ξεκούραστα.

Ειδικά αν πάρεις ανώνυμο, που ποτέ σχεδόν δεν δίνουν ότι γράφουν.

• Like 1
Δημοσ.

τελικα το τροφοδοτικο δεν λειτουργει δοκιμασα απο αλλο λαπτοπ και δουλεψε, τωρα κοιταω να παραγγειλω ενα τροφοδοτικο αλλα φτηνο γτ το λαπτοπ ειναι παλιο. ευχαριστω για το χρονο σας παιδια και για τις απαντησεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...