xarispao Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην κοινότητα..θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση,υπάρχει περίπτωση με κάποιο τροπο-προγραμμα να μπορώ να βλέπω live stream από το tablet μου κανέναν αγώνα ή καμια ταινιουλα??μέχρι τώρα έχω ψάξει play store αλλά δεν έχω καταλήξει επιτυχώς κάπου..μπορεί κ από ασχετοσυνη λίγο με εξειδικευμένα πράγματα αλλά μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει????αν μπορείτε σε προσωπικό μηνυμα θα με βοηθαγατε περισσότερο...ευχαριστώ.. Καμία βοήθεια κ εδωωω?????? Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2015 από xarispao Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xarispao Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Εντέλει δεν ασχολείται κανένας ή υπάρχει ευρύτερη άγνοια με το θέμα???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisv Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Κατεβασε το kodi και μετα με αναλογα τα add on που θα βαλεις βλεπεις τα παντα.Θα σου πρoτεινα για αγωνες το sport devil και για ταινιες το genesis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xarispao Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 To kodi το κατέβασα τα αλλά δύο που μου λες δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν κ να μη τα είδα πουθενά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisv Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δες εδω πως γινεται https://seo-michael.co.uk/how-to-manually-install-sportsdevil-on-xbmc/. Παρομοιος τροπος ειναι και για το genesis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα