Προς το περιεχόμενο

S6 η S6 edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Εχω ενα G3 και σκεφτομαι να παρω S6 η S6 edge

Για πειτε καμια γνωμη

Βγαζει κανενα απο αυτα κανενα προβλημα

Ευχαριστω

Δημοσ.

Δεν θελω παλι LG και λεω να κινηθω προς την samsung.Συγκεκριμενα μου αρεσουν τα δυο παραπανω

Ειναι καποιος που εχει το edge να μου πε τις εντυπωσεις του?

Δημοσ.

Δεν θελω παλι LG και λεω να κινηθω προς την samsung.Συγκεκριμενα μου αρεσουν τα δυο παραπανω

Ειναι καποιος που εχει το edge να μου πε τις εντυπωσεις του?

Σ6 εαν θες να πληρωσεις λιγοτερα

Δημοσ.

Τι περιμενεις να σου πει καποιος μεσω υπολογιστη.Τραβα πηγαινε την Δευτερα στο κοντινο Public(ή σε αλλο καταστημα που να τα εχει)πιασε και δες τα απο κοντα και διαλεξε αυτο που σου αρεσει.Το edge εχει σαν θετικα(αναλογως το ατομο)την λιγο μεγαλυτερη μπαταρια και την οθονη στα πλαγια. Πας απο κοντα και αν σου αρεσει και θεωρεις οτι αξιζει τα παραπανω ευρω το αγοραζεις.ΑΛλιως το S6.

Δημοσ.

Τι περιμενεις να σου πει καποιος μεσω υπολογιστη.Τραβα πηγαινε την Δευτερα στο κοντινο Public(ή σε αλλο καταστημα που να τα εχει)πιασε και δες τα απο κοντα και διαλεξε αυτο που σου αρεσει.Το edge εχει σαν θετικα(αναλογως το ατομο)την λιγο μεγαλυτερη μπαταρια και την οθονη στα πλαγια. Πας απο κοντα και αν σου αρεσει και θεωρεις οτι αξιζει τα παραπανω ευρω το αγοραζεις.ΑΛλιως το S6.

Αυτό είναι το πιο σωστό από όλα . Αν σκέφτεσαι πραγματικά να αγοράσεις ένα από τα δύο μπορείς να κοιτάξεις και εδώ στις αγγελίες εάν και εφόσον γουστάρεις

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα το LG g4 πιστεύω έχει την καλύτερη υποστήριξη του lollipop ,το s6 το έχει ένας φίλος μου είναι πολύ καλό κινητό απλά κάνει κάτι bugs που και που

Δημοσ.

Και εγώ αν ήμουν ανάμεσα σε αυτά τα δύο, το απλό θα αγόραζα. Το edge δε με βολευει στο κράτημα. Το έχει μια φίλη και γενικά όταν πάω να κάνω οτιδήποτε, κάτι θα πατηθεί στην άκρη που δε θέλω. Αλλά επειδή κανένα από αυτά τα δύο δεν με έπεισε και τόσο πολύ, πήρα G4, το οποίο φυσάει.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως είπε και ο Fulgore πήγαινε να τα δεις από κοντά και αποφάσισε. Δοκίμασε το το S6 έχει βελτιωθεί πολύ η Sammy και πιστεύω δεν θα μετανιώσεις αλλά και να το μετανιώσεις το πουλάς και παίρνεις G4 άνετα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...