Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η οθόνη είναι λίγη για τέτοιο κουτί.

Οντως ειναι λιγη Millennium αλλα δεν ειδα πουθενα budget για οθονη. Γενικα για να παρεις gaming monitor πρεπει να σκασεις 300αρι.

smoke0man2 το digital master δεν ξερω αν ειναι γνωστό, αλλα εχω παραγγείλει πολλες φορες και δεν εχω συναντήσει πρόβλημα.

Δημοσ.

μπορω να παρω cpu+mobo απο Digital master..-3% εκπτωση

εστι γλιτωνω ενα 30ρικο μονο απο cpu * mobo

Nope, λιγότερα

CPU + Mobo = 260€ περίπου

260 - 3% = 7,8€ έκπτωση

Η έκπτωση συμφέρει αν τα πάρεις σχεδόν όλα από εκεί. Εγώ κάνω λογαριασμό 780€ και πάλι το σκέφτομαι, καθώς η έκπτωση είναι της τάξης των 23€. Δεν είναι άσχημα, αλλά δεν είναι και μονόδρομος.

Δημοσ.

ρε παιδια θελω μια συνθεση που να μην ξεπερναει 750 

μονο αυτο...γιατι ετσι οπως τα υπολογιζω  οντως ειναι παραπανω.... και δεν ξερω....

Δημοσ.

παιδια κριτικες στο skroutz διαβαζψω οτι δεν ειναι και οι καλυτερες για αυτο το καταστημα..δεν εχω ξαναπαρει απο εκει.μην τον παρω στο λλαιμο μου!

Δημοσ.

Εγω απλα το πρότεινα γιατι ειναι συνηθως απο τα πιο φθηνα στο skroutz και δεν εχει μεταφορικά. Σου εχει γινει και συνθεση απο το eshop παραπανω. 

• Like 1
Δημοσ.

κατι τελευταιο με ρωτησε το παιδι εαν γινεται να φτιαξει  με 650 συστημα απο αυτο το καταστημα...

γινεται παιδια με καποια μειωση?απο καπυο

Δημοσ.
Δημοσ.

Οντως ειναι λιγη Millennium αλλα δεν ειδα πουθενα budget για οθονη. Γενικα για να παρεις gaming monitor πρεπει να σκασεις 300αρι.

Εφόσον είναι λίγη δεν έχει νόημα να τη πάρει.Καλύτερα να κοιτάξει να εξοικονομίσει παραπάνω για οθόνη και για να βγάλει καλύτερο τελικό αποτέλεσμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...