BlueBlood7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Με ποιο τροπο θα μεταφερουμε το συστημα στον νεο δισκο? (laptop me windows 10)? Μπορείς να δημιουργήσεις ένα image σε έναν εξωτερικό σκληρό και από εκεί να το φορτώσεις στον ssd. Προγράμματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι το Acronis True Image, Norton Ghost και το free ΑΟΜΕΙ.
Pseudonumo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Για να μην ανοίγω νέο θέμα... Λέτε αξίζει ssd σε laptop με C2D E8500? Λόγω του περιορισμού του sata 2. Η χρήση είναι internet browsing + office. Ενδεικτικά, δυσκολεύεται στο youtube, skype αλλά γενικά έχει κολλήματα. Σημασία έχει να υπάρξει αισθητή διαφορά. Ευχαριστώ!
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Ως ένα βαθμό θα βοηθήσει αλλά μην περιμένεις θαύματα. Οι 2πύρινοι σε λάπτοπ έχουν πλέον αυτά τρα προβλήματα στα οποία αναφέρεσαι.
talos_2002 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Έχω πιο αδύναμο η/υ από τον δικό σου. Κάπου αλλού είναι το πρόβλημά σου. Βεβαιώσου ότι έχεις τουλάχιστον 4GB ram στον η/υ σου και υπάρχει αρκετή ελεύθερη. Επίσης, αναβάθμισε το πρόγραμμα οδήγησης της κάρτας γραφικών και αν μπορείς και του WiFi Όταν λυθούν αυτά, εδώ είμαστε πάλι. Άσε που ίσως τότε θα είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που ίσως να μην θέλεις πια SSD
Pseudonumo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δεν είναι δικό μου το pc αλλά το δουλεύω συχνά πυκνά. Κάρτα γραφικών έχει την ATI Mobility Radeon HD 4650. Έχει 2gb RAM, για να βάλω άλλα τόσα θέλει περίπου 22 ευρώ. Τα χρήματα του ssd δεν τα βλέπω ως χασούρα γιατί τον βάζεις και σε άλλο μηχάνημα μετά, αλλά η DDR2 είναι χασούρα... Από drivers είναι οι πιο πρόσφατοι διότι πριν κανα χρόνο έγινε format και περάστηκαν τότε. Με το Linux Mint πάντως τρέχει καλύτερα. Με windows 7 δεν είναι ότι δεν είναι λειτουργικό, αλλά τρώει κολλήματα. Γενικά, είχα σκεφτεί την προσθήκη RAM αλλά δεν ξέρω αν αξίζει η αγορά σε σύγκριση με την αξία του laptop. Επίσης, σκέφτομαι ότι ο περιορισμός είναι ο επεξεργαστής.
talos_2002 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Καθόλου, AMD Athlon II X2 έχω και δεν έχω παράπονο. Αλλά έχω 4GB ram, οπότε δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούν τον SSD για το swap file τα Win7 64 που έχω. Ρίξε μια ματιά στο eBay ή στα μεταχειρισμένα για ram σε καλή τιμή. Με Firefox και αντιβιοτικό, είμαι στο 49% τώρα, οπότε σίγουρα έχει ανάγκη για ram.Εάν μπορείς, δανείσου ram από κάποιον φίλο για 1-2 ημέρες. Θα εκπλαγείς Και επειδή βγαίνουμε εκτός θέματος, θα συμβούλευα να πάρεις κάποιος φθηνό ώστε να συμπληρώσεις χρήματα για ram, άρα να μην πας πάνω από 50€. Patriot Blast 120GB, Adata SP550 120GB και AMD Radeon R3 θα συμβούλευα. Κυρίως τον AMD, ώστε να γλυτώσεις και λίγα χρήματα επιπλέον για την ram.
Pseudonumo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Εντάξει, ευχαριστώ! Το τί θα γίνει τελικά δεν το γνωρίζω διότι δεν είναι δικό μου, αλλά αν προστεθεί RAM θα γράψω εδώ για τα αποτελέσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα