Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Σε καλύτερη τιμή δεν βρίσκει τους άλλους που λες. Πάνω κάτω ίδια τιμή είναι. Και έχεις πάρει ίσως τον χειρότερο ssd. Χειρότερος και καλύτερος.. δεν νομίζω να παίζει ρόλο σε laptop 5ετίας+, τα παλικάρια δεν κυνηγάνε τα benchmarks με όσο το δυνατόν λιγότερα φράγκα να αναστήσουν το παλιό τους μηχάνημα ψάχνουν. 'Ετσι νομίζω δηλαδή. Για τις τιμές που είπες με ψάξιμο βρίσκεις προσφορές σε όχι samsung ssd πιο πυκνά πχ έιχε στο πλαίσιο τον ocz 250gb 69ευρά. Αυτά απο εμένα, νομίζω περισσότερο θα μπερδέψουμε απο το να του κάνουμε πιο εύκολη την επιλογή του φίλου.
TsoliasGR Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Γιατί ο χειρότερος? Δεν έχει τα θέματα που εχει ο 840 με το firmware και δεν εμπιστευομαι ξανα samsung για 1-2 ακόμα σειρές. Έχει καλά IOPs και σε δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα θέμα με πολύ read/write.Σε transcend παλι που ειχα πάρει κάποια στιγμή είχε έρθει εργοστασιακά με 80% life (sentinel) και όπως ήταν είχε γίνει φρισμπι για το σκύλο.
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Γιατί ο χειρότερος? Δεν έχει τα θέματα που εχει ο 840 με το firmware και δεν εμπιστευομαι ξανα samsung για 1-2 ακόμα σειρές. Έχει καλά IOPs και σε δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα θέμα με πολύ read/write.Σε transcend παλι που ειχα πάρει κάποια στιγμή είχε έρθει εργοστασιακά με 80% life (sentinel) και όπως ήταν είχε γίνει φρισμπι για το σκύλο. Είναι από τους πιο αργούς ssd και έχει βγάλει και προβλήματα. Δεν είσαι καλά πληροφορημένος. Και επειδή είχε ένας samsung πρόβλημα, θα έχουν όλοι? Ούτε ο 830, ούτε ο 850 είχαν προβλήματα.
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 οι ssd εκτος απο speed write/read και γρηγορο ανοιγμα εφαρμογων προσφερουν και γρηγορο video rendering σε after effects και premiere? εχει κανει καποιος video rendering σε ssd? κοιταω το παρακατω βιντεο και βλεπω σε σχεση με τον hdd το κανει περιπου στο μισο χρονο, να το πιστεψω? εχουν τετοια επιδοση? και τι γινεται με το γραψε σβησε στο rendering φθειρει στο χρονο?
TsoliasGR Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Απλά θα αφήσω τους samsung 2 σειρές ακόμα να είμαι σίγουρος οτι θα σπουδάσουν πιο καλά το firmware. Τι προβλήματα έχει βγάλει ο V300?Eνημέρωσε με γιατί δεν ξέρω.
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 αρα αν δεν αξιοποιουνται επαγγελματικα για να σου βγαλουν τα χρηματα πισω δε λεει, ποσο μαλλον για χομπι το να πετας 300+ ευρω το χρονο σε ssd για πολλες διεργασιες εφαρμογων γραψε σβησε
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 αρα αν δεν αξιοποιουνται επαγγελματικα για να σου βγαλουν τα χρηματα πισω δε λεει, ποσο μαλλον για χομπι το να πετας 300+ ευρω το χρονο σε ssd για πολλες διεργασιες εφαρμογων γραψε σβησε Δεν μιλάμε βραχυπρόθεσμα. Σε βάθος χρόνου και σίγουρα τα βγάζουν τα λεφτά τους. Πλάκα πλάκα είδα σήμερα ένα παλικάρι δίνει σε αγγελία δύο samsung 1tb έναν evo και έναν pro με φουλ εγγύηση.. Ψηθείτε
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Απλά θα αφήσω τους samsung 2 σειρές ακόμα να είμαι σίγουρος οτι θα σπουδάσουν πιο καλά το firmware. Τι προβλήματα έχει βγάλει ο V300?Eνημέρωσε με γιατί δεν ξέρω. Προβλήματα με τη μνήμη του γι αυτό και είναι καλό να αποφεύγονται. Αν βρω το λινκ θα το ανφέρω.
orestis000 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 σκέφτομαι να πάρω τον Samsung 850 Evo 250 GB. Αξίζει; Ή υπάρχει τπτ καλύτερο;
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 σκέφτομαι να πάρω τον Samsung 850 Evo 250 GB. Αξίζει; Ή υπάρχει τπτ καλύτερο; Samsung 850 Evo ή Sandisk Extreme Pro. Πολυ καλοί και οι δύο, με τον Sandisk να έχει 10 χρόνια εγγύηση έναντι 5 του Samsung.
orestis000 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 θα πάρω τον samsung evo, αλλά μέσα Γεννάρη γιατί σε 1 βδομάδα έχω εξεταστική και δεν θέλω να πάθει τπτ το σύστημα και δεν μπορώ να διαβάσω
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 θα πάρω τον samsung evo, αλλά μέσα Γεννάρη γιατί σε 1 βδομάδα έχω εξεταστική και δεν θέλω να πάθει τπτ το σύστημα και δεν μπορώ να διαβάσω Τίποτα δεν θα πάθει, απλά θα διαβάζεις πιό γρήγορα Καλή επιτυχία στην εξεταστική σου!
POUARO Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Με ποιο τροπο θα μεταφερουμε το συστημα στον νεο δισκο? (laptop me windows 10)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα