Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω αυτο το λαπτοπ
Hardware Product Name HP  G62-450SV
Product Number XF459EA
Microprocessor 2.26 GHz Intel Core i3-350M Processor
Microprocessor Cache Level 3 cache 3 MB
Memory 3 GB DDR3 (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB)
Memory Max Supports up to 4 GB DDR3 memory
Video Graphics ATI Mobility Radeon HD 6370 Graphics
Video Memory up to 1754 MB total graphics memory with 512 MB DDR3 dedicated
Display 39.6 cm (15.6") diagonal High-Definition LED HP BrightView Display (1366 x 768)
Hard Drive 320 GB SATA Hard Disk Drive 5400 rpm
Multimedia Drive SATA optical drive: LightScribe SuperMulti DVD±R/RW with Double Layer Support
Network Card Integrated 10/100BASE-T Ethernet LAN
Wireless Connectivity 802.11 b/g/n
Sound Altec Lansing speakers
Keyboard Full size keyboard with One touch launch keys and Action keys
Pointing Device Touch Pad with On/Off button and 2-way Scroll pad support
PC Card Slots 5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards, MultiMedia cards, Memory Stick, Memory Stick Pro or xD Picture cards

θελω να βαλω ssd δισκο. το ιδανικο θα ηταν να εμπενε στη θεση του cd rom σα πρωτος δισκος και να κρατουσα τον υπαρχον για τα αρχεια. ετσι θα επερνα ενα μοκροτερο που ειναι και φθηνοτεροι.
οπως βλεπω ειναι sata και ο δισκος και το cd θα δω διαφορα η δε αξιζει τον κοπο ;

ποσα gb θα πρεπει να βαλω; τωρα εχω win 10 .

Δημοσ.

εχω αυτο το λαπτοπ

Hardware Product Name HP  G62-450SV

Product Number XF459EA

Microprocessor 2.26 GHz Intel Core i3-350M Processor

Microprocessor Cache Level 3 cache 3 MB

Memory 3 GB DDR3 (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB)

Memory Max Supports up to 4 GB DDR3 memory

Video Graphics ATI Mobility Radeon HD 6370 Graphics

Video Memory up to 1754 MB total graphics memory with 512 MB DDR3 dedicated

Display 39.6 cm (15.6") diagonal High-Definition LED HP BrightView Display (1366 x 768)

Hard Drive 320 GB SATA Hard Disk Drive 5400 rpm

Multimedia Drive SATA optical drive: LightScribe SuperMulti DVD±R/RW with Double Layer Support

Network Card Integrated 10/100BASE-T Ethernet LAN

Wireless Connectivity 802.11 b/g/n

Sound Altec Lansing speakers

Keyboard Full size keyboard with One touch launch keys and Action keys

Pointing Device Touch Pad with On/Off button and 2-way Scroll pad support

PC Card Slots 5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards, MultiMedia cards, Memory Stick, Memory Stick Pro or xD Picture cards

θελω να βαλω ssd δισκο. το ιδανικο θα ηταν να εμπενε στη θεση του cd rom σα πρωτος δισκος και να κρατουσα τον υπαρχον για τα αρχεια. ετσι θα επερνα ενα μοκροτερο που ειναι και φθηνοτεροι.

οπως βλεπω ειναι sata και ο δισκος και το cd θα δω διαφορα η δε αξιζει τον κοπο ;

ποσα gb θα πρεπει να βαλω; τωρα εχω win 10 .

Καλησπέρα, αυτό που ρωτάς είναι ανάλογα τα χρήματα που διαθέτεις και γιατί χρήση το θές.

Δημοσ.

σκευτομαι κατι σα αυτο http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/ssd-skliros-diskos/OCZ-SSD-240GB-Sata-III-Trion-100-TRN100-25SAT3-240G.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20151126-OCZ-Trion-100&NewsLetterActivate=001A4BE6A1681EE5A4EACE17770AA5AA&cm_mmc=Plaisio+Newsletter-_-Newsletter-20151126-OCZ-Trion-100-_-Body-_-OCZ-SSD-Trion-100-240GB

στα 70 ευρω της προσφορας. ειναι ομως sata iii . θα εχω καποιο κερδος μια και το δικο μου ειναι sata σκετο?

η χρηση ειναι ιντερνετ και ταινιες κυριως

Δημοσ.

αξίζει τον κόπο ο ssd. Θα δεις μεγάλες διαφορές. Για τον συγκεκριμένο που κοιτάς, αν δεις στις προσφορές έχει ανοίξει σχετικό θέμα.

Δημοσ.

Όσο για το sata 3 καλύτερα να πάρεις τετοιο δίσκο και ας έχεις sata 1 μπορεί αργότερα να τον χρησιμοποιήσεις καπου αλλου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...