prigipa_m Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα έκανα εγκατάσταση σε έναν φορητό τα Windows Vista και έχω το εξής πρόβλημα. Μου έκανε κανονικά τα update και ξαφνικά μου έβγαλε 4 διαθέσιμες ενημερώσεις και κατα την λήψη έχει κολλήσει εδώ και αρκετές ώρες στο 0%
micos000 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Έχουν κανένα sp ή είναι τα τελείως στοκ; Υπάρχουν 2 sp για vista και μπορείς να τα κατεβάσεις από ms σαν αρχείο (x86 και x64). sp2 x86 sp2 x64
prigipa_m Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Το Setup έγινε με SP1 και αργότερα έβαλα το SP2 αφού μου το έβγαλε σαν Update.
micos000 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δοκίμασε να κλείσεις τις ενημερώσεις και μετά βάλτες σε μη αυτόματες και να σε ρωτάει πριν τη λήψη και την εγκατάσταση. Δες τι ενημερώσεις θα βγάλει και κάντες μια-μια εγκατάσταση. Είχα ένα τέτοιο θέμα σε λάπτοπ με βίστα. Δεν μου έπαιρνε με τίποτα μια ενημέρωση του .net framework. Τελικά την ακύρωσα τελείως και ησύχασα. EDIT: Δες και αυτό.
prigipa_m Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δοκίμασε να κλείσεις τις ενημερώσεις και μετά βάλτες σε μη αυτόματες και να σε ρωτάει πριν τη λήψη και την εγκατάσταση. Δες τι ενημερώσεις θα βγάλει και κάντες μια-μια εγκατάσταση. Είχα ένα τέτοιο θέμα σε λάπτοπ με βίστα. Δεν μου έπαιρνε με τίποτα μια ενημέρωση του .net framework. Τελικά την ακύρωσα τελείως και ησύχασα. Αυτό έχω κάνει και μου γράφει 0 KB (0% Ολοκληρώθηκε)
prigipa_m Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δες και το edit που πρόσθεσα. Το κατέβασα και το πέρασα σε USB (διοτι με τον IE των Vista δεν μου άνοιγε την σελίδα καν) αλλά δεν μου το ανοίγει το αρχείο.
micos000 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Με ff που δοκίμασα μου το δίνει να το ανοίξει με έναν "οδηγό διαγνωστικών και αντιμετώπισης προβλημάτων".
prigipa_m Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Πάντως και έλεγχο ενημερώσεων φορτώνει φορτώνει φορτώνει.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα