Προς το περιεχόμενο

Xeon L5420 & G31M-ES2L overclock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ειμαι πολυ ενθουσιασμενος. Τον ανεβασα στα 2.7ghz και πεταω απο την χαρά μου. Το προγραμμα easytune6 δουλεψε χωρις θεμα. Τωρα τι να κανω. Μπορω να τον ανεβασω παραπανω?

post-263567-0-25774700-1449068344_thumb.jpg

Δημοσ.

Παιδια ειμαι πολυ ενθουσιασμενος. Τον ανεβασα στα 2.7ghz και πεταω απο την χαρά μου. Το προγραμμα easytune6 δουλεψε χωρις θεμα. Τωρα τι να κανω. Μπορω να τον ανεβασω παραπανω?

Κάτσε στα αυγά σου :P

Δοκίμασε αν θες, αλλά αν κολλήσει θες να μπεις σε safe mode (f8) για να το αλλάξεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα ενα θεμα. Στα 3ghz οταν ετρεξα το τεστ σταθερότητας και ενω ο cpu ηταν στους 55 περιπου κοκκινησε και σταματησε το τεστ απο μονο του. Λες να φταίει η ram? Μετα απο αυτο δυσκολεύομαι να μπω στα windows.Μετα απο restart.

Δημοσ.

Clear CMOS, βγάζεις την πρίζα απο το pc, ανοίγεις το καπάκι και απάνω στην μητρική έχει μια μπαταρία, βγάλτην για ένα λεπτό. Μετά γύρνα την μπαταρία και βάλε ρεύμα.

Δημοσ.

Ανοιξε παλι απο μονο του. Τωρα το εβαλα στα 2.90ghz και φαίνεται να ειναι οκ.. Στην θερμοκρασία να υπολογίζω μονο την CPU η και τα core?

Δημοσ.

Και τα core, πάνω κάτω τα ίδια πρέπει να είναι όπως και να έχει.

Τις μνήμες μην τις τρέχεις πολύ πάνω απο τα 667 γιατί θα σε αφήσουν.

Δημοσ.

Στο πρόγραμμα αυτο δεν με αφήνει να τις κατεβάσω. Βαζω fsb π.χ στα 400 και οι ram πανε 800 αυτόματα. Τις βαζω 648 αλλα δεν το αποθηκεύει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...