Προς το περιεχόμενο

Xeon L5420 & G31M-ES2L overclock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εβαλα και δευτερο ανεμιστηρακι και παλι σβήνει. Λετε να φταιει η ψυξτρα?

Γτι σε δυο πρόγραμμα οταν τρεχω το prime οι θερμοκρασίες συμφωνουν και ειναι κοβτα στους 90 βαθμούς. Μονο στο Aida δειχνει χαμηλές θερμοκρασίες.

post-263567-0-19074800-1448977157_thumb.jpg

post-263567-0-38310600-1448977324_thumb.jpg

Δημοσ.

Κάτσε κάτσε, τι εννοείς σβήνει; Μπαίνει δηλαδή στο λειτουργικό κανονικά; Απλά στο στρεσάρισμα κλείνει;

Γιατί αν περνάς το bios και όντως κλείνει απο θερμοκρασίες ρίξε τα Volt στο 1.20 και βλέπουμε.

Οι σωστές θερμοκρασίες είναι του AIDA.

Δημοσ.

Οχι σβηνει με την μια. Αμέσως. Με το που πατησω enter. Δεν μπαινει καν στα windows ουτε καν ενφανιζει τα πρωτα ασπρα γράμματα. Ακαριαία.

Δημοσ.

Όταν μπεις στο bios πάτα CTRL + F1, μετά πήγαινε στην σελίδα με το OC και δες αν σου έχει βγάλει τίποτα νέο, αν ναι πόσταρε να δούμε τι είναι...

Δεν μπορεί στα 10ΜHZ παραπάνω να κλατάρει, δεν είναι λογικό....

Εγώ την κάνω σιγά σιγά, αν δεν βγάλεις άκρη μέχρι το βράδυ που θα μπω βλέπουμε αλλιώς περίμενε μπας και ο sheogorath έχει καμιά ιδέα.

Good luck.

Δημοσ.

Τελικά 1.17 είναι στοκ, οπότε βάλε 1.2, μην σου πω και 1.225

Τρέχεις τις μνήμες 553 αρχικά? Αν ναι ανέβασε το fsb μέχρι να πάνε οι μνήμες στα 667.

Σου είπα, πειραξε το .ini του hardware monitor με TJmax στα 85.0 και θα είσαι κομπλέ απο ακρίβεια monitoring.

Η μητρική δεν είναι πολύ καλή αλλά η δικιά μου (έχω την ίδια) με ανεμιστήρα στο nb και ψυκτράκια στα vrm 400άριζε για πλάκα.

Δημοσ.

TXT είναι, το αντιγράφεις σε άλλο σημείο, το ανοίγεις και αλλάζεις το 100.0 σε 85.0

Το ξαναντιγράφεις στον φάκελο που το πήρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...