Alexis Mpidis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Εχω της cooler Master την blizzard T2. Σημερα ξεσκόνισα ολο μτο κουτι μου και τοποθετησα ξανα την ψυκτρα και δεν ξεπερασε τους 100 βαθμους αυτη τη φορα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Τρέξε μία το stability test που έχει το AIDA και δες που σταθεροποιείται η θερμοκρασία, λογικά στους 50 πρέπει να αράξει... Αν ανεβαίνει ανεξέλεγκτα κάπου έχεις θέμα όμως... Αυτή η ψήκτρα με 2 heatpipes δεν ξέρω τι καπνό φουμάρει, καλή δεν φαίνεται αλλά έναν L έπρεπε να τον σηκώνει άαααανετα... Άσε που είναι τρομερά κρύος αυτός ο επεξεργαστής, δεν έπρεπε να πηγαίνει τόσο πάνω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexis Mpidis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Ειναι καλα τα αποτελέσματα? Δειτε λιγο και το bios μου μηπως κανω λαθος καπου. Παλιότερα που ειχα τον e5200 τον ειχα χρονισει στα 3.00ghz πολυ ευκολα με την stock ψυκτρα και μου φανηκε ευκολο γτι το πετυχα με την μια. Τωρα εχω χασει την μπαλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί 1.33Vcore βρε άνθρωπε???? Εγώ με τόσο έχω 4.6ghz!! Bάλε το 1.25 Στοκ στο cpuz τι λέει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Ποιες μνήμες έχεις; Γιατί δεν ανεβάζεις κι άλλο το FSB? (CPU Host Frequency) Δεν πάει άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Με 1.33 Vcore απορώ πως δεν έχει πάρει την μητρική ήδη στα χέρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Όχι εντάξει είναι το VCore, αυτοί οι 775 γενικά μέχρι 1.5 πάνε, αυτός όμως που είναι L πάει μέχρι 1.35, όχι οτι παραπάνω θα χαλάσει κάτι αλλά μακροχρόνια φθείρεται ο επεξεργαστής και μας αφήνει σιγά σιγά. Μια λογική τάση για αυτόν πάντως μέχρι να δει που θα τον σταθεροποιήσει θα ήταν 1.30, εκεί βρίσκει μέχρι που πάει το FSB και μετά αρχινάει να κατεβάζει τάση μέχρι να βρει σταθερό σύστημα, μετά ανεβάζει 1-2 κλίκ και είναι κομπλέ. Υπόψιν η G31 δεν είναι OverClocker MB και μπορεί να ζεματάει το NB σε ψηλά FSB, αν θέλει να το ανεβάσει πολύ (κοντά στα 1600FSB (400)) τότε θέλει ανεμιστήρι να φυσάει το ψηκτράκι της mb (να το βιδώσει απο πάνω). Ακόμα οι μνήμες του δεν ξέρουμε που παίζουν, μπορεί αυτές να τον κρατάνε και να μην μπορεί να ανεβάσει.... Γιατί για να πάει να βάλει 400 FSB στον επεξεργαστή πρέπει να βάλει και διαιρέτη στις μνήμες να τρέχουν στα σωστά HZ, αν είναι 667 και πάει να τις τρέξει στα 800 λογικό είναι να κλείνει το σύστημα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Όχι εντάξει είναι το VCore, αυτοί οι 775 γενικά μέχρι 1.5 πάνε, αυτός όμως που είναι L πάει μέχρι 1.35, όχι οτι παραπάνω θα χαλάσει κάτι αλλά μακροχρόνια φθείρεται ο επεξεργαστής και μας αφήνει σιγά σιγά. Μια λογική τάση για αυτόν πάντως μέχρι να δει που θα τον σταθεροποιήσει θα ήταν 1.30, εκεί βρίσκει μέχρι που πάει το FSB και μετά αρχινάει να κατεβάζει τάση μέχρι να βρει σταθερό σύστημα, μετά ανεβάζει 1-2 κλίκ και είναι κομπλέ. Υπόψιν η G31 δεν είναι OverClocker MB και μπορεί να ζεματάει το NB σε ψηλά FSB, αν θέλει να το ανεβάσει πολύ (κοντά στα 1600FSB (400)) τότε θέλει ανεμιστήρι να φυσάει το ψηκτράκι της mb (να το βιδώσει απο πάνω). Ακόμα οι μνήμες του δεν ξέρουμε που παίζουν, μπορεί αυτές να τον κρατάνε και να μην μπορεί να ανεβάσει.... Γιατί για να πάει να βάλει 400 FSB στον επεξεργαστή πρέπει να βάλει και διαιρέτη στις μνήμες να τρέχουν στα σωστά HZ, αν είναι 667 και πάει να τις τρέξει στα 800 λογικό είναι να κλείνει το σύστημα... Mε 1.3 παίζω πολύ ψηλότερα, είναι το κλασσικό overvoltage που κάνουν gigabyte μητρικές, κατ’εμέ. Οι ΧΕΟΝ πάνε μέχρι 1.35 απο Intel, 1.5v πήγαιναν οι 65άριδες. Στοκ με την καμία δεν έχει 1.3. Ας βάλει ΑΙDA και ας μας πει VID. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Όχι στόκ, στο χειροκίνητο που είναι εννοώ να βάλει 1.3, αυτό για να μην τον κόβει το ρεύμα όσο ψάχνει τα FSB, μετά όμως που θα σταθεροποιήσει το σύστημα ρίχνει σιγά σιγά την τάση μέχρι εκεί που τον παίρνει (δίνει και ένα 2 κλίκ απάνω για σταθερότητα) και είναι έτοιμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexis Mpidis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ανεβάζω αλλο FSB γτι και ετσι που ειναι κλείνει το pc! Vid 1.1500 VRam kingston pc2-5300 ddr2 333mhz 2gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 666 είναι οι μνήμες σου άρα για αυτό σου κλείνει.... Ρίξε τον διαιρέτη να πέσουν οι μνήμες όσο πιο κάτω γίνεται (System Memory Multiplier) και μετά ανέβαζε FSB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Aφού έχεις vid 1.15 τι βάζεις 1.3? Απο υπερθερμανση κλείνει. Βαλε 1.16 και άστο ήσυχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexis Mpidis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Ετσι ειναι ολα σωστα? Μηπως εγω ξεχναω να κανω κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Τουλάχιστον 1.20 ρεύμα δώσε, αν θες μετά ρίχτο αλλά μην σε κόβει απο την αρχή και ψαχνόμαστε.... Τις μνήμες καλά τις έχεις λογικά και το FSB και λίγο να το ανεβάσεις ακόμα για πρώτο βήμα δεν πρέπει αν έχεις θέμα... Βασικά δώσε FSB μέχρι οι μνήμες να πάνε πάλι 666 (το 555 που γράφει) και δοκίμασε. Μπορεί να είμαστε τυχεροί... Αν κρασάρει δώσε μια σκάλα ρεύμα ακόμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexis Mpidis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δεν γίνεται τελικα. Μολις πατησω f10 και υστερα Υ σβήνει ξεκιναει ξανασβηνει και οταν ξαναξεκιναει ολα ειναι σε stock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα