4saken Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Πως γίνεται να μη σε συμφέρει αν πάνε ανα μήνα; Με χρεωστική δε δέχονται; Εννοουσα δεν με συμφερει να πληρωσω απο τελη Δεκεμβρη!
Joshua21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Περσυ αν τα τελη ηταν πανω απο 500 ευρω θελαν επιταγη!Θα σηκωνω 3-4 πινακιδες καθε φορα... Είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα δλδ το να πας τράπεζα πρώτα για να σου εκδόσουν επιταγή, που προτιμάς να πας 2 ή και περισσότερες φορές στην εφορία? Αν τα πάρεις απρίλη σίγουρα πιθανόν θα πληρώσεις λιγότερα..Οπότε περίμενε μέχρι τότε. Fixed
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μπορείς να πληρώσεις τα τελη με επιταγή; Αυτό δεν το ήξερα Οπιαδηποτε πληρμη σε ΔΟΥ μπορει ναγινει με επιταγη ημερας . Απο καποιο ποσο κι επανω η επιταγη ή πιστωτικη/χρεωστικη καρτα ειναι μονοδρομος.
zoranb Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Φαίνεται από το ebaking ή από το taxis, εάν έχω τέλη κυκλοφορίας που τα χρωστάω και δεν τα έχω πληρώσει; π.χ. τα τέλη κυκλοφορίας του 2020 πως μπορώ να τα τσεκάρω; Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από zoranb
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, zoranb είπε Φαίνεται από το ebaking ή από το taxis, εάν έχω τέλη κυκλοφορίας που τα χρωστάω και δεν τα έχω πληρώσει; π.χ. τα τέλη κυκλοφορίας του 2020 πως μπορώ να τα τσεκάρω; ταξις 1
zoranb Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Εάν είναι εξοφλημένα απλώς βγάζει μήνυμα πως έχει καταβληθεί το ποσό... σωστά; 1
fastnq2 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, zoranb είπε Εάν είναι εξοφλημένα απλώς βγάζει μήνυμα πως έχει καταβληθεί το ποσό... σωστά; Σωστά. Παίρνει ωστόσο 2-3 μέρες να ενημερωθεί το σύστημα για την πληρωμή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα