zoranb Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Όταν μέσω e-banking πληρώνω τα τέλη κυκλφορίας, πως παίρνω απόδειξη πως πλήρωσα για να δείχνω σε τροχαία στον έλεγχο; Βγαίνει να υποθέσω η απόδειξη όταν πληρώνω την οποία πρέπει να τυπώσω;
NikosKallithea Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Ναι τυπώνει την απόδειξη, αν και πλέον δεν το ζητάει η τροχαία, γίνονται με ηλεκτρονικές διασταυρώσεις και ο μπουναμας σου ερχετε στο ταξις. 1
4saken Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δυσκολοτερη ερωτηση: Αν εχω καταθεσει πινακιδες μπορω να πληρωσω τα τελη μεχρι τελη Δεκεμβρη και πχ τον Απριλη να παω να τις παρω?
leftermann Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 γιατί να τα πληρώσεις τώρα και όχι τον Απρίλη που θέλεις να πάρεις και τις πινακίδες; (νομίζω ότι αν έχεις καταθέσει πινακίδες, το τάξις δεν σου δίνει καν το "έντυπο τελών κυκλοφορίας".
Joshua21 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Το taxis δεν σου κάνει εκτύπωση αν έχεις καταθέσει πινακίδες, σου βγάζει μήνυμα "λανθασμένος συνδυασμός πινακίδας-ΑΦΜ" ή κάτι τέτοιο. Εφορία θα μπορούσες να τα πληρώσεις χωρίς ειδοποίηση, αλλά μόνο εφόσον είχες την άδεια στο χέρι.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Πριν πάρεις της πινακίδες σε στέλνουν στο ταμείο
4saken Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Λογικες οι αποριες σας, (οντως το taxis σου βγαζει μηνυμα οτι δεν κυκλοφορει το αμαξι) απλα ηθελα να αποφυγω να πληρωνω με επιταγες...( εχω καταθεσει αρκετες πινακιδες)
zoranb Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Με επιταγές; Γιατί να πληρώνεις με επιταγές, δεν το καταλαβαίνω!
NikosKallithea Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Μπορείς να πληρώσεις τα τελη με επιταγή; Αυτό δεν το ήξερα
TheAccountant Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Λογικες οι αποριες σας, (οντως το taxis σου βγαζει μηνυμα οτι δεν κυκλοφορει το αμαξι) απλα ηθελα να αποφυγω να πληρωνω με επιταγες...( εχω καταθεσει αρκετες πινακιδες) ποια επιταγη? επι τοπου μετρητα.... Και αν βγαλεις πινακιδες Απριλιο, πιθανως να πληρώσεις μονο για τους υπολειπομενους μηνες.
zoranb Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Την απόδειξη πως πλήρωσα απο που την παίρνω τελικά?
vasioula1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Εγω την ωρα που εκανα την πληρωμη μεσω ebanking (εθνικη) μου βγηκε ενα εντυπο που μπορουσα να εκτυπωσω
4saken Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Περσυ αν τα τελη ηταν πανω απο 500 ευρω θελαν επιταγη!Θα σηκωνω 3-4 πινακιδες καθε φορα... Παντως οντως αν πανε τα τελη ανα μηνα δεν με συμφερει...
JoooJ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Πως γίνεται να μη σε συμφέρει αν πάνε ανα μήνα; Με χρεωστική δε δέχονται;
johnbond Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δυσκολοτερη ερωτηση: Αν εχω καταθεσει πινακιδες μπορω να πληρωσω τα τελη μεχρι τελη Δεκεμβρη και πχ τον Απριλη να παω να τις παρω? Αν τα πάρεις απρίλη σίγουρα θα πληρώσεις λιγότερα..Οπότε περίμενε μέχρι τότε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα