anonymous96 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 σκεφτομαι να αγορασω ενα διαδρομο μεχρι 1300, κατα προτιμιση kettler καθως εχω ακουσει καλα λογια. Τον θελω για πολυωρο πεπρατημα μπορει μεχρι και 8 ωρες και σπανια για τρεξιμο... Τι μ προτεινετε; Επισης εχω δει και kettler sprinter 5 kai kettler run 1, αξιζουν ειναι καλοι;
kirileman Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Μια απλή καρέκλα για να κρεμάς τα ρούχα σου φτάνει. Για ποιο λόγο να δώσεις 1.300 ευρώ; 4
kirileman Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Οι περισσότεροι διάδρομοι καταλήγουν να χρησιμοποιούνται ως κρεμάστρες ρούχων. Αν παρόλ' αυτά επιμένεις να αγοράσεις έναν, από 2.0 hp και πάνω να πάρεις, εξαρτάται και από τα κιλά σου. Όσο περισσότερα κιλά, τόσο πιο συχνές παύσεις πρέπει να κάνεις, τουλάχιστον έτσι μου είχαν πει από την Κέτλερ.
johnbond Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 σκεφτομαι να αγορασω ενα διαδρομο μεχρι 1300, κατα προτιμιση kettler καθως εχω ακουσει καλα λογια. Τον θελω για πολυωρο πεπρατημα μπορει μεχρι και 8 ωρες και σπανια για τρεξιμο... Τι μ προτεινετε; Επισης εχω δει και kettler sprinter 5 kai kettler run 1, αξιζουν ειναι καλοι; 8 ώρες περπάτημα; πρώτη φορά ακούω τέτοιο πράμα.. γιατί δεν πας να μοιράζεις φυλλάδια να βγάλεις και κάνα ευρώ; Αν δεν είσαι πολλά κιλά μπορείς να πάς και σε πιο φτηνές λύσεις.Την ίδια δουλειά θα κάνουν.
konsiliop992 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, Επειδή αγόρασα πρόσφατα, γενικά καλό είναι να προσέξεις μερικά πράγματα πριν αγοράσεις ένα διάδρομο. Όπως την χρήση που θέλεις (επαγγελματική ή οικιακή) , τα πόσα χρόνια εγγύησης θα ήθελες (όσο πιο πολλά τόσο καλύτερο) και το πόσο αντικραδασμικό είναι το πάτωμα του. Αυτό το τελευταίο είναι το σημαντικότερο για να προστατεύσεις τη μέση σου και τα γόνατα σου. Μπορείς να δεις και το παρακάτω άρθρο πιο αναλυτικά https://www.physiomart.gr/el/blogg-2/65-blog-section/174-agora-diadromou-gymnastikis στο https://www.physiomart.gr Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από konsiliop992
mix83 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Καλημέρα σε όλους, η Kettler θεωρείτε μία από τις καλύτερες εταιρίες στα όργανα γυμναστικής και μεγάλο plus ότι η επίσημη αντιπροσωπία έχει το service εδώ Αθήνα. Αφού τον θέλεις περισσότερο για περπάτημα θα θέλεις και καλό μοτέρ. Νομίζω ότι ζορίζεται περισσότερο σε χαμηλές ταχύτητες. Επίσης υπάρχουν αρκετά μαγαζιά που μπορείς να πας να τους δοκιμάσεις και να δεις ποιος σου ταιριάζει. Εγώ τον δικό μου τον είχα πάρει από τα Kinissis. Και να διαφωνήσω με το ότι θα καταλήξει κρεμάστρα.. Όλα είναι στο μυαλό.. Αν το βάλεις στόχο θα το κάνεις.. Εγώ τον χρησιμοποιώ 3 φορές την εβδομάδα εδώ και 2 χρόνια τον δικό μου διάδρομο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα