Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας, Ο γιος μιας φίλης μου ξέχασε όλο το καλοκαίρι το κινητό του samsung galaxy i8190 μέσα στο αυτοκίνητο της. Το βρήκε η φίλη μου τώρα το βάζει να φορτίσει για να το λειτουργήσει, όμως έχει το εξής θέμα: Το φορτίζει κανονικά αλλά η μπαταρία πέφτει γρήγορα αλλά και πλήρως που είναι φορτισμένο της λέει χαμηλή μπαταρία συνδέστε το να φορτίσει, επίσης το βάζει ανοιχτό στην πρίζα να φορτίσει και αυτό κάνει συνέχεια επανεκκινήσεις από μόνο του αλλά και στην πρίζα να μην είναι και να έχει μπαταρία πάλι κάνει επανεκκινήσεις. Εγώ σκέφτομαι μήπως είναι η μπαταρία αλλά δεν είναι τίποτα φουσκωμένη. Θα ήθελα και τη δική σας τη γνώμη. Ευχαριστώ!
corsair04 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας, Ο γιος μιας φίλης μου ξέχασε όλο το καλοκαίρι το κινητό του samsung galaxy i8190 μέσα στο αυτοκίνητο της. Το βρήκε η φίλη μου τώρα το βάζει να φορτίσει για να το λειτουργήσει, όμως έχει το εξής θέμα: Το φορτίζει κανονικά αλλά η μπαταρία πέφτει γρήγορα αλλά και πλήρως που είναι φορτισμένο της λέει χαμηλή μπαταρία συνδέστε το να φορτίσει, επίσης το βάζει ανοιχτό στην πρίζα να φορτίσει και αυτό κάνει συνέχεια επανεκκινήσεις από μόνο του αλλά και στην πρίζα να μην είναι και να έχει μπαταρία πάλι κάνει επανεκκινήσεις. Εγώ σκέφτομαι μήπως είναι η μπαταρία αλλά δεν είναι τίποτα φουσκωμένη. Θα ήθελα και τη δική σας τη γνώμη. Ευχαριστώ! Έπρεπε ήδη να έχεις πάρει άλλη μπαταριά το ίδιο κινητό στο λέει ότι η μπαταριά δεν τα κατάφερε να επιβιώσει όποτε την αγοράζει από κάποιο κατάστημα (κατά προτίμηση διάλεξε κάποιο από το skroutz ) επίσης μπορείς να την αγοράσεις και από το ebay (απλά λόγο εορτών δεν πέφτουν μέσα στην ημερομηνία που θα το παραλάβεις)
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Απλά επειδή κάνει επανεκκινήσεις συνέχεια σκέφτομαι μήπως είναι θέμα εκτός από την μπαταρία και η πλακέτα. Για να μην αγοράζει μπαταρία τσάμπα.
corsair04 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Απλά επειδή κάνει επανεκκινήσεις συνέχεια σκέφτομαι μήπως είναι θέμα εκτός από την μπαταρία και η πλακέτα. Για να μην αγοράζει μπαταρία τσάμπα. για να το σιγουρέψεις μπορείς να πας σε κάποιο κατάστημα που πουλάν μπαταρίες στο skroutz να στην περάσει κιόλας όποτε να σιγουρέψεις εάν όντως είναι η μπαταριά .
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Το πρόβλημα λύθηκε με hard reset. ευχαριστώ πολύ πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα