geovilmarbeb Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα παιδια το εχω ενα χρονο τωρα τελευταια στην αναμονη σβηνει και οχι στην χρηση οταν ειμαι σε καποια εφαρμογη,η σερφαρω στο internet..! για να δω τη προβλημα υπαρχη εκανα αλλαγη λογισμικου,safe mode,αλλαγη μπαταριας και ακομα το ιδιο ξερετε κατι παραπανω ευχαριστω.....
geovilmarbeb Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 την εχω....το πηγα σε εξουσιοδοτημενο μου ειπαν οκ...! αλλαξαν λογισμικο,μπαταρια αλλα παλι τα ιδια ειπαν αν το ξανακανει θα αλαξουμε πλακετα............απλα λεω αν ειναι κατι αλλο
coolerman Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 την εχω....το πηγα σε εξουσιοδοτημενο μου ειπαν οκ...! αλλαξαν λογισμικο,μπαταρια αλλα παλι τα ιδια ειπαν αν το ξανακανει θα αλαξουμε πλακετα............απλα λεω αν ειναι κατι αλλο αφού υπάρχει εγγύηση..πηγαινέ το πίσω
geovilmarbeb Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 το πηρα 1 χρον πριν ακριβως εχω αλλο ενα χρονο ακομα ποιος θα το παρει πισω δεν το βλεπω..........
Dysfuntional Genius Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 χαχαχ παιδες εχω το ιδιο ακριβως προβλημα! samsung galaxy s3 neo αγορασμενο ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ! και το τονιζω! στα καλα του καθουμενου κανει επανακινησεις! το πηγα σε καταστημα της samsung και το εστειλαν στα κεντρικα της αθηνας με την προφαση οτι κατι παιζει με την πλακετα! τους ρωτησα αν θα το καλυψει η εγγυηση και ξεκινησαν το γνωστο κολπο με την υγρασια! κριμα! ειμαι στο τσακ να παρω iphone
geovilmarbeb Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 τη καλυτερη δουλεια θα κανεις φιλε μου
saruman123 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Εγω που εδω και 7 χρονια εχω Samrung δεν εχω το παραμικρο θεμα. Αν γινει κατι θα ειναι απο δικη μου βλακεια(root κλπ). Επισης και το S3 Neo που εχουμε κανενα θεμα προστοπαρων.... Μαλλον αναλογα τη θα σου τυχη....
Dysfuntional Genius Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 πραγματικα θελω πολυ να παρω iphone αλλα λυπαμαι να σταξω το 800αρι
Genki Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 πραγματικα θελω πολυ να παρω iphone αλλα λυπαμαι να σταξω το 800αρι Εγώ λυπάμαι εσένα αν σκέφτεσαι να πετάξεις έστω και 100 ευρώ σε iPhone Με 170-200 ευρώ παίρνεις κινέζικο αντάξιο και καλύτερο του s5-g3
Dysfuntional Genius Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Πως γινεται ενα ατομο της δικης σου νοημοσυνης να λειπαται καποιον αλλον? Σου λεω οτι θελω να παρω iphone και εσυ συγκρινεις τα κινεζικα με S5-g3! Eκτος απο αερολογιες εχεις καποιο ευστοχο επιχειρημα?
Genki Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Πως γινεται ενα ατομο της δικης σου νοημοσυνης να λειπαται καποιον αλλον? Σου λεω οτι θελω να παρω iphone και εσυ συγκρινεις τα κινεζικα με S5-g3! Eκτος απο αερολογιες εχεις καποιο ευστοχο επιχειρημα? Προφανως εισαι πολυ ασχετος απο οτι καταλαβαινω, 1ον μιλαω για σχεση τιμης-χαρακτηριστικων (g3-s5 ηταν ενα παραδειγμα) και 2ον πολυ απλα οτι δεν αξιζουν τα λεφτα τους τα Iphone. Θα ηταν προτιμοτερο να σκεφτεσαι πριν μιλησεις
Dysfuntional Genius Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Θέλεις να μου εξηγησεις και εμενα για να καταλαβω? Απο που συμπερανες οτι ειμαι πολυ ασχετος! Αλλα εστω οτι ειμαι, ποιο ακριβως ειναι το προβλημα σου? Σε επηρεαζει εσενα αυτο? Ή νομιζεις οτι σου δινει το δικαιωμα να με μειωνεις και να "με λυπασαι"? Οσο για το αν αξιζει, αυτο ειναι στην κριση του καθενος! Κατι που για σενα δεν αξιζει για καποιον αλλον μπορει να ειναι θησαυρος!
Genki Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Θέλεις να μου εξηγησεις και εμενα για να καταλαβω? Απο που συμπερανες οτι ειμαι πολυ ασχετος! Αλλα εστω οτι ειμαι, ποιο ακριβως ειναι το προβλημα σου? Σε επηρεαζει εσενα αυτο? Ή νομιζεις οτι σου δινει το δικαιωμα να με μειωνεις και να "με λυπασαι"? Οσο για το αν αξιζει, αυτο ειναι στην κριση του καθενος! Κατι που για σενα δεν αξιζει για καποιον αλλον μπορει να ειναι θησαυρος! Υπαρχει ενταση χωρις λογο και προφανως προκειται για παρεξηγηση. Στο αρχικο post μου δεν ειχα επιθετικη διαθεση ουτε προθεση να μειωσω κανεναν. Η εκφραση μου σε λυπαμαι θα χαρακτηριζοταν περισσοτερο ως αστειο παρα, ομως δεν μου αρεσε καθολου η απαντηση σου. θα ηθελα λοιπον να ζητησω συγγνωμη εκ μερους μου αν σε ενοχλησε κατι στα λεγομενα μου
teotolis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Καλημερα παιδια.εγω εχω μια αλλη απορια..τελικα το s4 θα παρει την marshmallow??ξερει κανενας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα