Προς το περιεχόμενο

4970k Θερμοκρασία

@ngelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω τον συγκεκριμένο επεξεργαστή με την ψήκτρα που βλέπετε στην υπογραφή. 

Ξέρω ότι το κουτί μου δεν είναι το καλύτερο... αλλά είναι λογικό μόλις τρέχω το prime (και χωρίς oc) να χτυπάει στα 10 δευτερόλεπτα 92 βαθμούς;

Χωρίς να κάνω τίποτα είναι κάπου 40-45

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 πραγματα ειναι.

1. αν εχεις ανοιχτο το turbo ριχνει πολυ ρευμα για να εχεις 4.2-4.4

και

2. το prime ζοριζει πολυ τους haswell και ετσι ανεβαζουν παραπανω.

για εμενα κλεισε το turbo Και απλα ανεβασε τον πολλαπλασιαστη σου για 4.2 - 4.4 και θα εχεις νορμαλ θερμοκρασιες.

• Like 1

Δεν ειναι λογικο σε Iddle 40-45, δεν εχει κατσει καλα η ψήκτρα 

Επειδή είχα θέμα με την μητρική και μου την άλλαξαν στο Plaisio μου έβαλαν αυτοί την ψήκτρα. Δεν νομίζω να μην έχει καθίσει καλά...

Πριν βάλω την κάρτα γραφικών (ήμουν λίγο καιρό χωρίς κάρτα) ήταν κάπου 23 βαθμούς.

Τώρα που κοίταξα θερμοκρασία 35 είναι. Μάλλον έκανα λάθος πριν

Είχα την απλή SOC (όχι την force). Δεν είχαν άλλες soc και soc force και μου είπαν ότι αν δεν βάλω μία από το κατάστημα θα κάνει κάπου 15+ μέρες να έρθει η soc . Μου είπαν όμως ότι είναι πολύ καλή κι αυτή... βλακείες μου είπαν; Δεν κολλάω να την πουλήσω και να πάρω άλλη αν χρειαστεί... χαχα

Σαν την soc δεν είναι σε ποιότητα και features, αλλά δεν είναι μάπα, είναι αρκετά αξιόλογη και θα σε υπερκαλύψει, δηλαδή για τα λεφτά της συνδυάζει πολύ καλό πακέτο.

Σαν την soc δεν είναι σε ποιότητα και features, αλλά δεν είναι μάπα, είναι αρκετά αξιόλογη και θα σε υπερκαλύψει, δηλαδή για τα λεφτά της συνδυάζει πολύ καλό πακέτο.

Γκρρ.. και δεν μου έδωσαν την διαφορά χρημάτων! Πάντως ψάχνοντας είδα ότι δεν είναι κακό 35 βαθμοί... 

προσπαθώ να αποφύγω να λύσω πάλι όλο το κουτί. Μάλλον ήρθε και η ώρα να πάρω νέο κουτί....

Έχω τον συγκεκριμένο επεξεργαστή με την ψήκτρα που βλέπετε στην υπογραφή. 

Ξέρω ότι το κουτί μου δεν είναι το καλύτερο... αλλά είναι λογικό μόλις τρέχω το prime (και χωρίς oc) να χτυπάει στα 10 δευτερόλεπτα 92 βαθμούς;

Χωρίς να κάνω τίποτα είναι κάπου 40-45

Idle έπρεπε να είχε γύρω στους 23-25 αυτήν την περίοδο με 21 βαθμούς δωματίου.Σε τι vcore παίζει ο cpu σου και σε τι συχνότητα?Αν είσαι stock ταχύτητα δοκίμασε manual ρεύμα και  γύρω στο 1.14-1.16vcore.Γενικά να στρεσάρεις με aida64.

TO prime σου ψιλομαμαει το cpu οποτε ναι ειναι λογικο να ανεβαζει ειδικα αν εχεις και μαμισια ψυκτρα,ή οπως ειπαν μερικα παιδια δες αν παταει καλα!

Πως ειναι δυνατον να λετε οτι εχει μια χαρα βαθμους ρε παιδια? Δε παταει καλα η ψυκτρα λεμε.......

Εδω φτανει 80+ βαθμους σε παιχνιδια ο 4790k σε κουτια με κακο airflow, στους 90+ βαθμους στο prime θα κωλωσει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...