Προς το περιεχόμενο

50'' smart 3d tv

giannisopc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να δώσω την 42άρα μου και να προβώ επιτέλους σε μια tv 50" που πάντα ήθελα, ίδιος τώρα που έχουν πέσει αρκετά οι τιμές..
σκεφτόμουν λοιπόν για ένα ολοκληρωμένο πακέτο ώστε να μην ζητάω αλλα σε κάνα 2 χρονια οπτέ θέλω να έχει λίγο πολύ τα πάντα ας ξεκινήσουμε λοιπόν η ανάλυση 1080p με 3d και smart tv με led ips panel με κόστος περίπου 700e.
μια tv που έχει όλα τα παραπάνω είναι η lg 50" lb652v η οποιο κοστίζει στα "σκρουτζομαγαζα" περίπου 680-700e

http://www.skroutz.gr/s/6633558/LG-50LF652V.html

τα φώτα σας λοιπόν την έχει κάποιος είναι καλή για τα λεφτά της?με ενδιαφέρει και για gaming καθώς θα συνδεθεί πάνω σε δεύτερο pc με σοβαρό hardware...
υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά περίπου που να αξίζει τον κόπο?αναμένω σχόλια σας ευχαριστώ πολύ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλε μου δε ξέρω αν η οθόνη που είδες είχε κάποιο θέμα με ips glow η light bleeding αλλα εγώ αυτές που είδα σε video και στο κατάστημα είχαν απίστευτο μαύρο τώρα τι να πω μπορεί να τυχαίνει από κομματι σε κομμάτι αν υπάρχει τέτοιο θέμα

Επεξ/σία από giannisopc

αυτη η σειρα ιπς πανελ,της λγ,εχει το ποιο γκρι μαυρο που εχω δει.στα σκοταδια ειναι χαλια.λαβε το υποψην.

εγω που την ειδα στο public δεν γκριζαρε καθολου το εκθεσιακο της μοντελο..

και εγω,πριν την ΑΓΟΡΑΣΩ,την εβλεπα τέλεια στις εκθεσεις.-

τοτε θα επρεπε να επικαλεστεις το doa μεσα στις πρωτες 7 μερες γιατι μαλλον επεσες σε ελαττωματικο κομματι φιλε μου..
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...