Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

offtopic προς τον topic starter.

Το τροφοδοτικό πως τα πάει από θόρυβο; Έχω ένα στην αποθήκη αλλά ακόμα να το συνδέσω. :P

έχω κουτί με "ηχομωνοτικό αφρό" το οποίο δεν ξέρω κατά πόσο παίζει ρόλο... για μένα προσωπικά το τροφοδοτικό για τα λεφτά του μέχρι τώρα κάνει άψογη δουλειά και από θέμα θορύβου και από θέμα απόδοσης :)

Μάλιστα, δηλαδή να προβώ στην αγορά και να δω πως τα πάει αρχικά για να καταλήξω εάν θα χρειαστεί αγορά καινούριου τροφοδοτικού; Και εγώ αυτό που είπε ο Aten-Ra σκέφτηκα, πόσα W μπορεί να τραβήξει αυτό το ρημάδι δηλαδή; :P

EDIT: Ξέχασα να ρωτήσω, το συγκεκριμένο τροφοδοτικό που έχω, έχει 6άπινο για την κάρτα; δεν είμαι στη περιοχή που έχω το κουτί οπότε δεν μπορώ να κοιτάξω.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και 140-150W να βγάζει πάλι υπεραρκετά είναι για τον G1820 + R7 360.

To κακό είναι ότι αυτά είναι design του 2000-2005 με 12άρα 10Α.

Και σε 120 βαττ, ζόρικα. Αλλά δεν είναι μόνο τα βαττ. Αμα δεις ripple που έχουν τα ρημάδια απορείς πως πωλούνται ακόμα.

Δημοσ.

Καλύτερα να τα δώσει για ένα φθηνό επώνυμο να ησυχάσει, από το να του πάρει όλο το σύστημα το υπάρχον και να τρέχει και να μην φθάνει. Δεν λέω και ας μπορεί αυτό το κινέζικο να τροφοδοτήσει το παραπάνω σύστημα επειδή δεν καίει πολύ ρεύμα, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα στην κάνει, το κινέζικο είναι κινέζικο, ως επί το πλείστον αμφίβολης ποιότητας και γενικότερα άπαξ και πάρεις κάτι τέτοιο παίζεις με την φωτιά κυριολεκτικά. Έχω χάσει μητρική από τέτοιο τροφοδοτικό, στο πρώτο μου μηχάνημα με northwood p4, το οποίο ήταν έτοιμο αλλά είχε κινεζιά και στο τσακ να αγόραζα deer όταν ήταν να στήσω το pc μου μιας και ήθελα να στριμώξω στην σύνθεση τον a10 5800k. Αλλά έριξα διάβασμα, τρόμαξα με αυτά που είδα για τα κινέζικα και πήρα επώνυμο :P.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή είμαι πολύ στενά οικονομικά,( συγνώμη για το πρήξιμο απλά δεν γνωρίζω και πολλά...) εάν έβαζα αυτή τη κάρτα Link.png Site: εδώ που θέλει max 60 W σε αντίθεση με την r7 360 που θέλει 100 W θα έφτανε το τροφοδοτικό;

Δημοσ.

Επειδή είμαι πολύ στενά οικονομικά,( συγνώμη για το πρήξιμο απλά δεν γνωρίζω και πολλά...) εάν έβαζα αυτή τη κάρτα Link.png Site: εδώ που θέλει max 60 W σε αντίθεση με την r7 360 που θέλει 100 W θα έφτανε το τροφοδοτικό;

To τροφοδοτικό θέλει άλλαγμα έτσι και αλλιώς. Μην το κουράζεις. Καλύτερα άλλαξε μόνο τροφοδοτικό και άσε την κάρτα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχάς ο επεξεργαστής σου είναι πολύ αξιόλογος και θα ήταν ακόμη καλύτερος εφόσον έβρισκες κάποιον (ή ο ίδιος) να σου κάνει overclocking. Είναι παρόμοιας αρχιτεκτονικής με τους Pentium G.

Έπειτα, έχουν δίκιο τα παιδιά για το τροφοδοτικό. Δεν είναι να ρισκάρεις. 

Αφού λες ότι έχεις 120 budget, μπορείς να πας σε Corsair 350 (37.57) και πχ GT730 (72,80) ή r7 240 (82,00). Και οι δύο είναι ικανές να παίξουν σύγχρονα παιχνίδια από low μέχρι medium ρυθμίσεις. Σε πολλές περιπτώσεις και high.

Επεξ/σία από Scatman
  • Like 1
Δημοσ.

Είχα την εντύπωση πως ήταν ξεκλείδωτος. Βασικά και οι κλειδωμένοι γίνονται o/c αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις δεν αξίζει καν τον κόπο λόγω ασταθειών.

Όπως και να έχει, κρίμα γιατί απόδοση σε μονό πυρήνα είναι ενδιαφέρουσα. 

Δημοσ.

Πάρε το Seasonic 350W και μια R7 250Χ 1GB GDDR-5.  

Η GT730 και R7 240 είναι πολύ μικρές και δεν κάνουν για Gaming. Σε αυτήν την κατηγορία καλύτερα να έπαιρνες ένα APU σαν το A8-7650K αντί να δώσεις τόσα  λεφτά για την GT730 η την R7 240.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι η 250Χ θα είναι απείρως καλύτερη.

Το seassonic μπορεί να κάνει θόρυβο απλά (8άρι φαν).

Για APU και MMO δεν το προτείνω.

Δημοσ.

έχω το κουτί ολοκληρωμένο, μόνο η gpu μου λείπει και βλέπω έχει 80 στο σκρουτζ 

η καρτα που θες να παρεις ειναι πλεον παλιο μοντελο, μην τους κανεις την χαρη να τους αδιασεις το ράφι.

μασε χρηματα και παρε εστω την ποιο φτηνή R7 360. 

Δημοσ.

Πάρε το Seasonic 350W και μια R7 250Χ 1GB GDDR-5.  

Η GT730 και R7 240 είναι πολύ μικρές και δεν κάνουν για Gaming. Σε αυτήν την κατηγορία καλύτερα να έπαιρνες ένα APU σαν το A8-7650K αντί να δώσεις τόσα  λεφτά για την GT730 η την R7 240.

+1

Για APU και MMO δεν το προτείνω.

Μια χαρά είναι.

Δημοσ.

Γιατί δεν κοιτάς σε μεταχειρισμενες κάρτες γραφικών π.χ μια hd 7850 μπορεί ο μικρός celeron να την οδηγήσει κανά 100αρικο μπορεί και λιγότερο να τη βρεις σήμερα πωλείται σαν καινουρια ως r7 370

Δημοσ.

Συγνώμη για την αργή απάντηση αλλά μόλις γύρισα από μακρινό ταξίδι, λοιπόν, το Link.png Site: seasonic που μου προτείνατε είναι καλής ποιότητας δηλαδή; Θα μπορέσω να συνδέσω μια r7 360 σε αυτό; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...