Προς το περιεχόμενο

Tablet Windows 10 με 4GB RAM,64GB ROM,GPS & 3/4G

FISHERMAN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Tablet Windows 10 με 4GB RAM,64GB ROM,GPS & 3/4G Ψάχνω και δε βρίσκω με τίποτα. Καμιά ιδέα κανείς; Στο 3/4G μπορώ να κάνω υποχώρηση ας μην έχει και καθόλου, αλλά το gps το θέλω οπωσδήποτε.

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βγαινουν ακριβα βεβαια..

http://www.skroutz.gr/c/1105/tablet/f/292255_357299_517781/Windows-%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-3G-%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-3-GB.html

(οσα εχουν win8/8.1 αναβαθμιζονται σε 10)

αλλιως μετα πρεπει να δεις κανενα κινεζικο e-shop.

edit: για το πρωτο επικοινωνησε με το μαγαζι γτ μαλλον στο site τους εχουν κανει λαθος και γραφει οτι εχει android ενω στο skroutz λεει win8

Επεξ/σία από 0verc0me

ναι αυτά κάπως ξεφεύγουν...σε κινεζομάγαζα δεν μπόρεσα να βρω κάτι μέχρι τα 300ευρώ. Τώρα ψάχνω μήπως μπορώ να πάρω ένα πολύ καλό κινέζικο Windows 10 με 4GB RAM,64GB ROM που έχει αρκετά, αλλά θέλω να σιγουρευτώ οτι με ένα εξωτερικό USB dongle θα μπορώ να κάνω τη δουλειά μου.Θα το "βλέπει" το Sygic ;;;;

https://www.fastcardtech.com/VOYO-WinPad-A15-Deluxe-Version.htmlαυτό μάλλον με καλύπτει..ελπίζω να παίρνει όμως windows 10

Εδω εισαι φιλε:http://m.geekbuying.com/ItemDescription/350953

http://m.geekbuying.com/ItemDescription/356700

Το πρωτο ειναι πιο δυνατο με τον 8500 αλλα υπαρχουν αναφορες για throttling λογω της θερμοκρασιας που ανεβαζει το chip συν την οχι καλη αυτονομια.Βεβαια αυτο ειναι σχετικο διοτι οι 5 περιπου ωρες που βγαζει το Pro,για καποιον μπορει να ειναι καλα,για καποιον αλλο οχι.Το Plus απο την αλλη ειναι λιγο πιο "αργο" μιας και εχει τον χαμηλοτερα χρονισμενο 8300 αλλα δεν εχει θεμα με throttling και η αυτονομια ειναι στα επιπεδα του πολυ καλου x98 air 3g,περιπου 6.5 ωρες.3G δεν εχει κανενα απο τα δυο.

πάρα πολύ καλές οι προτάσεις σου..αλλά δεν έχουν ούτε 3G ούτε GPS. Δυνατά μηχανήματα με 4gb +64gb rom έχει πολλά. Δεν έχουν όμως gps. Εκεί κολάω...

Gps εγω προσωπικα δεν εχω δουλεψει ποτε αλλα απο αλλα ατομα εχω ακουσει οτι δεν βολευει σε τοσο μεγαλη οθονη.Ολοι λενε οτι σε ενα 5αρι κινητο ειναι πολυ καλυτερα.Εσυ βεβαια ξερεις τις αναγκες σου καλυτερα.Οσο για το 3g,κανεις ενα hotspot το κινητο και εισαι ετοιμος.Να πληρωνεις ξεχωριστο πακετο για το ταμπλετ δεν νομιζω να συμφερει και πολυ.Αν βεβαια η απουσια αυτων των δυο χαρακτηριστικων ειναι deal breaker για σενα,τοτε δεν εχω να σου πω κατι αλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tablet Windows 10 με 4GB RAM,64GB ROM,GPS & 3/4G Ψάχνω και δε βρίσκω με τίποτα. Καμιά ιδέα κανείς; Στο 3/4G μπορώ να κάνω υποχώρηση ας μην έχει και καθόλου, αλλά το gps το θέλω οπωσδήποτε.

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη

Πολυ ακριβα τα γουστα σου!

http://www.microsoftstore.com/store/msde/de_DE/pdp/Surface-3/productID.314918200?icid=de_DE_Surface3_cat_modD_100615#

Οποιο μοντελο windows tablet εχει 3g/lte κατα 99% εχει και gps.

Οσα δεν εχουν 3G/LTE,κατα 99%,δεν εχου GPS.

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 1

για το hotspot έχεις δίκιο...δεν το είχα σκεφτεί τόσο σοβαρά. Για το gps δεν είναι τόσο για πλοήγηση..ασχολούμαι πολλά χρόνια με το "άθλημα" και έχω πολλές αυτόνομες συσκεύες και κινητό με προγράμματα..απλά το θεωρώ πιο ολοκληρωμένο.χμχμχ με έβαλες σε σκέψεις..ξέρουμε τι παίζει με τα GPS dongles; δουλεύουν;

Κοιτα,οπως εγραψα και πιο πανω με gps δεν εχω ασχοληθει ποτε,ουτε με εξωτερικα dongle αρα δεν μπορω να σε βοηθησω παραπανω.Η προταση του ektor7 ειναι αυτο που ψαχνεις αλλα θελει 6 κατοσταρικα.Οπως βλεπεις δυο λυσεις υπαρχουν,μια ειναι να σκασεις αρκετα και να παρεις μια ολοκληρωμενη και αξιολογη συσκευη οπως το surface και η αλλη να κανεις καποιες υποχωρησεις και να παρεις κατι αρκετα φθηνοτερο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.fastcardtech.com/goods.php?id=14036

VOYO A9 3G- Intel Atom Z3775 Quad Core 4GB Ram 10.1inch WUXGA IPS Screen Windows 8.1 OS Tablet

Μάλλον εδω είμαι...αλλά θα πάρει 10αρια ;;;;; δεν μπορώ να βρω καμιά σχετική παραπομπή

Επεξ/σία από FISHERMAN

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω το Teclast X98 Air III (android) και είμαι ικανοποιημένος γιατί λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα εδώ και ένα μήνα με root και custom rom, έχει καλή οθόνη, είναι φοβερό vfm στις 90 λίρες. Αν και λίγο βαρύ στα 520 γραμμάρια

Για αυτό θα πρότεινα και εγώ να πάρεις στα σοβαρά το X98 plus το οποίο στα 175 ευρώ ενδέχεται να είναι επίσης πολύ καλό vfm http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_259889.html

Το GPS και LTE δεν είναι αναγκαία σε ταμπλετ αφού όλοι έχουμε σμαρτ

Επεξ/σία από Skylined

Εχω το Teclast X98 Air III (android) και είμαι ικανοποιημένος γιατί λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα εδώ και ένα μήνα με root και custom rom, έχει καλή οθόνη, είναι φοβερό vfm στις 90 λίρες. Αν και λίγο βαρύ στα 520 γραμμάρια

Για αυτό θα πρότεινα και εγώ να πάρεις στα σοβαρά το X98 plus το οποίο στα 175 ευρώ ενδέχεται να είναι επίσης πολύ καλό vfm http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_259889.html

Το GPS και LTE δεν είναι αναγκαία σε ταμπλετ αφού όλοι έχουμε σμαρτ

Απο το Gearbest το πηρες; Ειχες καποιο θεμα με το τελωνειο; Σκεφτομαι και εγω το plus ή το pro και με προβληματιζει πως θα το κανω ωστε να το γλιτωσω (να γραφει δωρο ισως κλπ.).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από aliexpress το πήρα, από αξιόπιστο πωλητή, διάλεξα αποστολή με DHL το παρέλαβα σε 4 μέρες από την ημερομηνία πληρωμής. Πλήρωσα μηδέν τέλη γιατί κατόπιν παράκλησής μου έγραψαν στο δέμα αξία 30 δολαρίων. Με κανονικό ταχυδρομείο συνήθως δεν πληρώνεις αλλά για καλό και για κακό ζητάς να το δηλώσουν στα 30 δολάρια PC components ή κάτι τέτοιο

Είναι η δεύτερη φορά που χρησιμοποιώ aliexpress σε συνδυασμό με DHL σε σύντομο χρονικό διάστημα - μερικοί έμποροι σου δίνουν την επιλογή για 2 με 5 δολάρια παραπάνω - και αρχίζω να καλομαθαίνω. Προϊόν από Κίνα στην πόρτα μου σε πέντε μέρες ή και λιγότερο

Επεξ/σία από Skylined

Από aliexpress το πήρα, από αξιόπιστο πωλητή, διάλεξα αποστολή με DHL το παρέλαβα σε 4 μέρες από την ημερομηνία πληρωμής. Πλήρωσα μηδέν τέλη γιατί κατόπιν παράκλησής μου έγραψαν στο δέμα αξία 30 δολαρίων. Με κανονικό ταχυδρομείο συνήθως δεν πληρώνεις αλλά για καλό και για κακό ζητάς να το δηλώσουν στα 30 δολάρια PC components ή κάτι τέτοιοΕίναι η δεύτερη φορά που χρησιμοποιώ aliexpress σε συνδυασμό με DHL σε σύντομο χρονικό διάστημα - μερικοί έμποροι σου δίνουν την επιλογή για 2 με 5 δολάρια παραπάνω - και αρχίζω να καλομαθαίνω. Προϊόν από Κίνα στην πόρτα μου σε πέντε μέρες ή και λιγότερο

Παιζεις με την τυχη σου παντως επιλεγοντας courier.Το οτι δεν ετυχε να πληρωσεις τελωνειο μεχρι τωρα δεν λεει κατι.Οταν ομως τυχει θα σου κακοφανει παρα πολυ.Θα σου βγει το διπλασιο.Τεσπα επιλογη του καθενος ειναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η DHL δεν ανοίγει το δέμα να δει τί έχεις μέσα. 30 δολάρια γράφει το invoice, 30 δολάρια it is. Ένα μικρό πακέτο είναι

Κάποια στιγμή οι ευρωπαϊκές αρχές ίσως προσπαθήσουν να ελέγξουν αυτά τα μικρά πακέτα (διαφεύγον συνάλλαγμα) αλλά προς το παρόν το ρίσκο που σε ανησυχεί είναι πολύ μικρό. Έχω κάνει 50 παραγγελίες από Κίνα, οι περισσότερες μικρές που δεν πιάνονται είναι η αλήθεια, αλλά ποτέ δεν είχα πάρε δώσε με τελωνείο

Επεξ/σία από Skylined

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...