makfil Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Η μόνη λύση που βρήκα είναι το πέρασμα των καναλιών που ενδιαφέρουν στα αγαπημένα, με τη σειρά που θέλεις. Δεν είναι πλήρης λύση, όμως, αφού τα αγαπημένα χωράνε περιορισμένο αριθμό καναλιών και, σε κάθε περίπτωση, δεν είναι αυτός ο στόχος τους. 1
Green Dragon Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Η μόνη λύση που βρήκα είναι το πέρασμα των καναλιών που ενδιαφέρουν στα αγαπημένα, με τη σειρά που θέλεις. Δεν είναι πλήρης λύση, όμως, αφού τα αγαπημένα χωράνε περιορισμένο αριθμό καναλιών και, σε κάθε περίπτωση, δεν είναι αυτός ο στόχος τους. Σωστά! Με τον ίδιο τρόπο το αντιμετώπισα και εγώ, αλλά μιλάμε για ημίμετρο και οπως και να έχει είναι πολύ σπαστικό! Όσον αφορά την LG 43LF5400 την έχω σφραγισμένη στο κουτί της, αφού ακόμη δεν ολοκληρώθηκε η μετακόμισή μου και συνεννοήθηκα με το κατάστημα, να περιμένουμε μέχρι το τέλος του μήνα αν υπάρξει κάποια ευκαιρία να την αλλάξω. Πάντως οι περισσότερες κριτικές που έχω διαβάσει στο net είναι πολύ θετικές. Εμένα απλά στην εικόνα της κάτι με ξενίζει. Ίσως επειδή έχω συνηθίσει την οξύτητα των Samsung.
tziminhio Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά είχαμε σε αναζητηση τν κ εγώ.. Πήρε κάποιος κάποια απο αυτές? Επειδή με μπερδέψατε με τα μηνυματα τελικα η 5100 αξιζει? Ειναι καλυτερη απο 5400? Οσον αφορα τα HZ της 5100 και 5610?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα