gregvibe Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 καλημερα παιδια, οπως θα γνωριζετε βγηκαν οι νεοι drivers "Radeon Software Crimson" και τους εγκατεστησα χθες το βραδυ. ολα καλα ολα ωραια! οι πρωτες εντυπωσεις ηταν ωωω! το καινουργιο interface πολυ ωραιο, οι λειτουργιες εξαιρετικες καθως και το gaming evolved με video capture απιστευτο! λοιπον, το πρωτο θεματακι ξεκινησε λιγες ωρες μετα που εκλεισα το pc. τοεθεσα σε λειτουργια παλι και η οθονη δεν ανοιγε με τα πολλα κλεισιμο ρευματα ξεπεραστηκε το θεμα αυτο. προβληματιστηκα η αληθεια ειναι και αρχισα να κανω benchmarks. το απτελεσμα ηταν σε furmark & unigine valley στα ιδια settings να εχω πτωση στα frames γυρω στα 8 fps! ειδικα στο furmark ειδα πτωση καπου στα 20!! κι αναρωτιεμαι τωρα να μπω παλι στη διαδικασια να βαλω τους παλιους drivers ή να το αφησω μπας και διορθωθουν τα πραγματα.. η απορια μου ειναι κανατε την ενημερωση κι εσεις? ποιες οι πρωτες εντυπωσεις σας?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 το install πως το κανες?μεσω ddu?η απλα τους περασες απο πανω?εγω δεν εχω δει καποιο προβλημα...
gregvibe Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 το εκανα μεσω του control catalyst. προφανως ηταν αυτοματαποιημενα ολα και η εγκατασταση εγινε κανονικα. βεβαια, η αληθεια ειναι οτι κατα την εγκατασταση το ccc αργησε να τερματισει και ψηλοαναρωτηθηκα εκεινη τη στιγμη. οταν ομως τελειωσε ολα πηγαν καλα. προς το παρον παντως δεν εχω καποιο θεμα παρα μονο με τα αποτελεσματα των benchmarks. λες να κανω clean install με ddu?
hliastsek Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Εκανα και εγω σημερα update μεσω του control catalyst και δεν εχω συναντήσει καποιο προβλημα. Κανε καλυτερα clean install ναι. 1
gregvibe Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Εκανα και εγω σημερα update μεσω του control catalyst και δεν εχω συναντήσει καποιο προβλημα. Κανε καλυτερα clean instalναι, ναι, ισως εχεις δικιο.. για να δουμε..
Physiciant Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μια ερώτηση..το Catalyst το κάνουμε απεγκατάσταση ή το αφήνουμε ως έχει;
gregvibe Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 εγω προσωπικα εκανα εγκατασταση μεσω του catalyst και απ'οτι καταλαβα απλα απενεργοποιηθηκε. ισως θα ηταν καλυτερα να καναμε ενα clean install.
Physiciant Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Τι απενεργοποιήθηκε; Αφού εμένα κάτω δεξιά μου εμφανίζονται κανονικά και τα δύο εικονίδια.
LouCi4er Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Παιδια,το καλυτερο ειναι να κανουμε κανονικα απεγκατασταση το ccc,καθαρισμα με ddu και περασμα τους καινουργιους crimson.Εγω την πρωτη φορα,αν και ακολουθησα την διαδικασια που περιγραφω παραπανω,ειχα θεματα.Με απεγκατασταση,καθαρισμα με ddu και εγκατασταση ξανα ολα δουλευουν ρολοι πλεον.Η μονη βελτιωση που ειδα,απο ολα αυτα που περιγραφει η AMD για τους crimson εναντι του ccc,ειναι το ακαριαιο ανοιγμα.Πραγματικα με το που πατησω ρυθμισεις radeon,σε δεκατα εχει ανοιξει.Κατι ειναι και αυτο. 1
gregvibe Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Τι απενεργοποιήθηκε; Αφού εμένα κάτω δεξιά μου εμφανίζονται κανονικά και τα δύο εικονίδια. ωωω! τοτε ddu και clean install κατευθειαν!
Rayven Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Εγω εκανα απεγκατασταση το cc. Μετα με ddu. Εβαλα crimson και αντιμετωπισα προβλημα στο assassin's creed syndiacate. Μαλιστα εκαne shut down η καρτα απο μονη της 2 φορες. Μαλιστα τους εβαλα 2 φορες με clean install και παλι τα ιδια. Επεσα στο προβλημα του fan στο 20%. Ευτυχως εχω fan στο πλαινο που φυσαει πανω στην καρτα και το chipset. Πεταξα τους λοιπον τους crimson, καθαρο uninstall, και μετα απο δοκιμες αφησα τους οδηγους που εβαλαν τα windows 10 στο update. Μαλιστα εβαλαν και το cc. Προκειται για την εκδοση 15.20 πραγμα που μου εκανε εντυπωση γιατι οι προηγουμενοι cc ηταν οι 15.7.1 και οι crimson 15.11. Δεν ξερω τι παιζει αλλα οι δοκιμες μου εδειξαν οτι ηταν 1
Dennisbest Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Σε λίγες ώρες πάντως , σύμφωνα πάντα με τις ανακοινώσεις από πλευράς AMD , θα βγει update για τους crimson για να διορθωθούν αυτά τα "θεματάκια" . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα