Προς το περιεχόμενο

Ext Maxtor 250 GB Firewire/Usb prob

Kontos_Harry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκιμαζα τον εν λογω δισκο και ειχα βαλει καμμια 80ρια GB μεσα...δεν εκανα αποσύνδεση συσκευής αλλά εβγαζα το USB πχ κλπ. Τώρα δεν βλέπω τα αρχεία και μου ζηταέι να κάνω format. Eνώ καποια προγράμματα πχ antivirus βλέπω ότι διαβάζουν τα ονόματα των αρχείων...Μπορεί να βοηθήσει κανείς?....ευχαριστώ.

Δημοσ.

NTFS ηταν.....το partition magic τον βλέπει unformat , επίσης και το disk management .....δεν θυμάμαι πάντως με πιο πρόγραμμα "έβλεπα " τους τίτλους των φακέλων και αρχείων...

αφού προσπάθησα με όλους τους τρόπους δεν κατάφερα τίποτααααα

τελικά έκανα format....Πολύ κακό αν σκεφθεί κανείς ότι αυτό το πράγμα είναι για Backup....δεν ξέρω άν έτυχε σε κανένα αλλά κάποια λύση θα υπήρχε...

Δημοσ.

simera peira kai ego auton ton disko,gia na epekteino ligo ton apothikeutiko mou xoro.ton ekopsa se 3 partition mesa apo ta windows kai ton ekana ntfs.

apo oti diavasa sto manual leei oti prepei na kaneis aposindesi tis siskeuis prin ton kleiseis i to bgaleis allios tha dimiourgithoun provlimata.

isos auti itan i aitia tou problimatos sou.

(to idio prepei na kaneis kai sta memory stick,aposindesi kai meta bgalsimo)

Δημοσ.

Κατω δεξια οταν βαζετε τον δισκο στhν USB εμφανιζεται ενα εικονιδιο.Αν πατησεις δεξι κλικ πανω του λεει "Safely Remove Hardware".Πρεπει πριν τον βγαλεις να κανεις ασφαλη καταργηση του σκληρου απο την USB και μετα να τον ξεβισματωσεις απο την USB.

Το οτι δεν σου ετυχε ξανα ειναι μαλλον τυχαιο.Η διαδικασια αυτη ειναι στανταρ για εξωτερικο σκληρο.Απο τη αλλη φορα να το τηρεις.Οσο για τα αρχεια σου υπαρχουν διαφορα file recovery programs.

Τα σέβη μου

Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά τα είδα αυτά εκ των υστέρων βέβαια ...

Συνεχίζω με αυτό το μηχάνημα άλλο πρόβλημα....ενώ τον έχω κάνει κοινόχρηστο δεν τον βλέπω από το δίκτυο ...

Δίκτυο ΧΡ ,2000 τα άλλα κοινόχρηστα στοιχεία τα βλέπω... ο δίσκος είναι στη firewire..στη USB μήπως παίζει? τι συμβαίνει με τα εξωτερικά αποθηκευτικά μέσα έτσι πρέπει να είναι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...