Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μηπως εννοεις coil whine?εαν ναι τοτε δεν ειναι απο το φανακι αλλα απο την καρτα.

Δεν νομίζω, θα το είχα προσέξει και εγώ. Tα φουρφούρια καλύπτουν πολλούς θορύβους αλλά όχι το coil whine, από όσο ξέρω.

Εκτός και αν έγινε απο χτύπημα στην μεταφορά?

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όχι δεν είναι coil whine. Σε χαμηλές στροφές ο ανεμιστηρας δεν το κάνει, από 40% και πάνω απλα ακούγεται παραπάνω από τον ίδιο ανεμιστήρα ενός φίλο μου στις ίδιες στροφες!

Δημοσ.

Με 6950 εγώ μπορώ να επιβεβαιώσω για τον τρελό θόρυβο των 69xx.

Σίγουρα είναι κι ανάλογα την υλοποίηση αλλά με την Sapphire εγώ δεν τολμάω να τον βάλω πάνω απο 50% τον ανεμιστήρα. Παίρνει αυτιά.

Επίσης οι κάρτες ζεσταίνονται πολύ. Τα 80άρια είναι σχεδόν φυσιολογικό νούμερο σε απαιτητικά παιχνίδια.

Προσωπικά το βάζω manual στο 47-50% το φανάκι αν έχω περιθώριο απο θερμοκρασίες.

Δημοσ.

Πως αντεχεται βρε παιδια τις εργοστασιακες ψυκτρες.Εγω στην GTX 580 εχω accelero.Tην λυπομουν να ψηνεται στα 85-90+, αλλα κυριως λυπομουν τα αυτια μου.Χωρια που το overclocking ανεβηκε πολυ, κυριως λογω των χαμηλων θερμοκρασιων

Δημοσ.

Με 6950 εγώ μπορώ να επιβεβαιώσω για τον τρελό θόρυβο των 69xx.

Σίγουρα είναι κι ανάλογα την υλοποίηση αλλά με την Sapphire εγώ δεν τολμάω να τον βάλω πάνω απο 50% τον ανεμιστήρα. Παίρνει αυτιά.

Επίσης οι κάρτες ζεσταίνονται πολύ. Τα 80άρια είναι σχεδόν φυσιολογικό νούμερο σε απαιτητικά παιχνίδια.

Προσωπικά το βάζω manual στο 47-50% το φανάκι αν έχω περιθώριο απο θερμοκρασίες.

Εγώ σε gaming Τον εχω στο 40% και οι θερμοκρασίες είναι γύρω στους 80°C
Δημοσ.

Εγώ σε gaming Τον εχω στο 40% και οι θερμοκρασίες είναι γύρω στους 80°C

Εγώ προσωπικά θα τον έβαζα και 45 για να πέσει στους 70, αλλά αμα ενοχλεί... :)

Με τους 80 δεν παθαίνει κάτι πάντως, είναι πολύ πιο ανθεκτικές από τις καινούριες ;)

Δημοσ.

Οτι είναι πιο ανθεκτικες νομίζω είναι, η 4850 που εχω είχε φάει ένα πέσιμο κατά λάθος και πραγμτικα δεν έπαθε τίποτα, επίσης για κάποιο χρονικό διάστημα δούλευε στους 90-98°C και πραγματικά δεν ενιωθε

Δημοσ.

Οτι είναι πιο ανθεκτικες νομίζω είναι, η 4850 που εχω είχε φάει ένα πέσιμο κατά λάθος και πραγμτικα δεν έπαθε τίποτα, επίσης για κάποιο χρονικό διάστημα δούλευε στους 90-98°C και πραγματικά δεν ενιωθε

Και βλέπεις τις 680, 7970, 280Χ να πέφτουν σαν τις μύγες :P

Τα πολλά nm καίνε αρκετά αλλά έχουν και αρκετό "τζόγο" ;)

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν από την msi απάντησαν και μου είπαν να κάνω uninstall και μετά install τους drivers, του λεω Καλα και λέω τον τρόπο που έφτιαξα την καρτα, μου απάντησαν πως χαιρονται!

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον ανοιξα την καρτα για να συνδεσω τον ανεμιστηρα, αλλαξα παστα επειδη ηταν θεοξερη (γκουχ-γκουχ Sheogorath  :devil:  :-D)

,την εκλεισα και πλεον ειναι αθορυβη κρυα και πληρως λειτουργικη με ολοσωστες ενδειξεις και μετρησεις! 

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον ανοιξα την καρτα για να συνδεσω τον ανεμιστηρα, αλλαξα παστα επειδη ηταν θεοξερη (γκουχ-γκουχ Sheogorath  :devil:  :-D)

,την εκλεισα και πλεον ειναι αθορυβη κρυα και πληρως λειτουργικη με ολοσωστες ενδειξεις και μετρησεις! 

Σου είπα με δάχτυλα σαν χωριάτικα λουκάνικα δεν ρίσκαρα να την ανοίξω  :ph34r: :P

Χαίρομαι που είναι όλο κομπλέ! ;)

Δημοσ.

Πως την ανοιξες?

Εχω μια sapphire reference και παλευα να βγαλω το πλαστικο καλυμμα και δε μπορουσα.

Την εχω ξεκλειδωσει και εγω σε 6970 αλλα με mod στο bios καθως δεν επαιρνε απο 6970.

Εχω κανει απο afterburner μια καμπυλη και πανω απο 80 βαθμους δε παει ποτε και ειναι και αθορυβη οταν δε λειτουργει.

Συνηθως στους 75 παιζει.

Απο ρολογια που την εχεις?

850/1300 παιζω.δοκιμασα και 880/1350 αλλα εκανε σπανια κατι κουλα(δε ξερω εαν ηταν απο oc,πρεπει να κατσω να τη στρεσαρω και να τη δοκιμασω) και τη γυρισα στα προηγουμενα.

Παντως η καρτα δυστυχως στα καινουργια βαρια(και ομολογουμενως unoptimized) παιχνιδια,δε τραβαει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως την ανοιξες?

Εχω μια sapphire reference και παλευα να βγαλω το πλαστικο καλυμμα και δε μπορουσα.

Την εχω ξεκλειδωσει και εγω σε 6970 αλλα με mod στο bios καθως δεν επαιρνε απο 6970.

Εχω κανει απο afterburner μια καμπυλη και πανω απο 80 βαθμους δε παει ποτε και ειναι και αθορυβη οταν δε λειτουργει.

Συνηθως στους 75 παιζει.

Απο ρολογια που την εχεις?

850/1300 παιζω.δοκιμασα και 880/1350 αλλα εκανε σπανια κατι κουλα(δε ξερω εαν ηταν απο oc,πρεπει να κατσω να τη στρεσαρω και να τη δοκιμασω) και τη γυρισα στα προηγουμενα.

Παντως η καρτα δυστυχως στα καινουργια βαρια(και ομολογουμενως unoptimized) παιχνιδια,δε τραβαει.

Ε όσο τραβάει μια 7870/270/270X/370, για την τιμή της δεν έχει θέμα.

Στα 880/1375 είναι από ότι θυμάμαι. Straightfoward bios 6970.

Επεξ/σία από Sheogorath
Δημοσ.

Λοιπόν, ξεβιδωσα όλες τις βίδες από πίσω συν τις δυο από το rear io. Από oc ειμαι στα 900/1380 με 1.120v. Θερμοκρασίες τωρα παίζει σε 75 με full load και τον ανεμιστήρα να μην ακούγεται καν. Τα vrm`s παίζουν με max temp τους 45°C! Το πλαστικό κάλυμμα δεν το πειραξα πρώτον γιατί το φοβήθηκα με τα κλιψακια μήπως σπάσουν και στην τελική ζοριζοταν παρά πολύ να βγει (από τα 6-8 κλιψακια ξεκουμπωσα μόνο τα 2) οπότε παράτησα αυτήν την μέθοδο και είπα να την καν ένα καλό καθάρισμα και να κάνω και μια καινούρια εφαρμογή θερμαγωγιμης παστας

Στα 880/1550 είναι από ότι θυμάμαι. Straightfoward bios 6970.

Στα 1550 δεν ειναι το στοκ 6970 νομίζω. Το στοκ είναι 1375 στην μνημη αν δεν κάνω λάθος και 880 στον πυρηνα!

post-339341-0-76293100-1449002018_thumb.jpg

post-339341-0-03510600-1449002084_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...