Sotosgl Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Η 55άρα LG μου ψόφησε και επισήμως,,,, Είμαι λοιπόν σε αναζήτηση με νέα Βρήκα αυτήν και είναι το υπερταβάνι τιμής που μπορώ να διαθέσω. Την έχει κανείς; Λέει; Καμία άλλη πρόταση; F&U FLS50224 Συνεχιζετε τα ζομπι της παραπληροφορησης να λετε τα δικα σας σε ενα θεμα που ο TS δεν ειπε απλα ταβανι ειπε ΥΠΕΡΤΑΒΑΝΙ.Αν ειναι να κανουμε ιδιαιτερα στον καθενα που εχει προβληματα αναγνωσης εδω μεσα αστα να πανε. Κοίτα με δύο λόγια, από 400 να του προτείνεις (μιας και δεν παίρνεις κάθε μέρα τηλεόραση) να το σκεφτεί να δώσει άλλα 100 εάν μπορεί και να πάει στα 500 που έχει άπειρες επιλογές, από 400 στα 500 είναι 30τις εκατό πάνω στο μυαλό ενός αγράμματου η ενός που έχει θέμα σοβαρό, διάλεξε και πάρε! Όσο αναφορά εσένα που γράφεις για μπουμπούκια σκυλάκια και άλλα τέτοια, μάλλον κοριτσάκι είσαι στις δύσκολες μέρες σου, Εάν όχι σορυ κάνω λάθος, απλά χρειάζεται να το διευκρινίσεις όταν γράφεις.. Και απο οτι φαινεται και θεματακια απλων μαθηματικων 400€+30%=520€ το εκανα στρογγυλο στρογγυλο γιατι αν εγραφα και τις υποδιαστολες θα σου εσκαγε κανενα ανευρισμα απο το πολυ ζορι. Καταλαβαινω γουσταρεις να προτεινεις συγκεκριμενα μοντελα σε συγκεκριμενο Price Range γιατι αυτα διαβασες και γουσταρεις να νιωθεις χρησιμος αλλα κανε μας την χαρη και μεινε στο ανεβασμα θεματων στο Offtopic με βυζγια και σταματα να μαγαριζεις θεματα με προσωπικες επιθεσεις οταν εκτιθεσαι ανεπανορθωτα. http://www.skroutz.gr/s/6667349/LG-49LF5400.html Ωραια προταση και αυτη αρκει να ειναι στην Αθηνα ο φιλος γιατι δυστυχως επαρχια αλλαζουν κατα πολυ τα δεδομενα με τα μεταφορικα. Γιατί είναι στις προσφορές το συγκεκριμένο thread είπαμε? Κανε του και εσυ ενα Report μπας και μεταφερθει
Mau-Maus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ωραια προταση και αυτη αρκει να ειναι στην Αθηνα ο φιλος γιατι δυστυχως επαρχια αλλαζουν κατα πολυ τα δεδομενα με τα μεταφορικα. Κανε του και εσυ ενα Report μπας και μεταφερθει Αυτή που είναι ωραία πρόταση πόσο έχει? Τα λεφτά που του πρότεινα να πάει πόσα είναι? Βρε σίγουρα είσαι καλά η να το κοιτάξουμε λίγο λες?? Έχεις εκτεθεί ανεπανόρθωτα, άλλαξε προφίλ παίχτη. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2015 από Mau-Maus 2
Fulgore Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Το οτι μελος απο το 2006 ανοιξε θεμα για τηλεοραση στο topic των προσφορων δεν θα το σχολιασω. Η 55άρα LG μου ψόφησε και επισήμως,,,, Είμαι λοιπόν σε αναζήτηση με νέα Βρήκα αυτήν και είναι το υπερταβάνι τιμής που μπορώ να διαθέσω. Την έχει κανείς; Λέει; Καμία άλλη πρόταση; F&U FLS50224 Αυτή?http://www.kotsovolos.gr/site/collections.jsp?dcolid=24502&order=1Υγ Πες τα ρε Σωτο... Το οτι απο το υπερταβανι των 399,ξαφνικα μετα βλεπουμε οθονες στα 599 να κοιταζει να το σχολιασω??? 2
Sotosgl Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Αυτή που είναι ωραία πρόταση πόσο έχει? Αυτή που του πρότεινα να πάρει πόσο έχει? Βρε σίγουρα είσαι καλά η να το κοιτάξουμε λίγο λες?? Αν δεν είσαι κορίτσι στις μέρες του έχεις εκτεθεί ανεπανόρθωτα, άλλαξε προφίλ παίχτη. Χαχαχα εδω εχεις ενα δικιο δεν προσεξα ποιο μοντελο ειναι μιας και εχω ανοιχτα καμια 10αρια Tabs ψαχνωντας να δω και αλλες προτασεις (εσκασαν newsletter του you κλπ) και τα χαρακτηριστικα της Telefunken του MM μιας και απο οτι θυμαμαι αυτη και η Toshiba σε συνδεση υπολογιστη εδειναν κατι τραγικες αναλυσεις σε xxxi και επρεπε να κανεις Scalling. Nvm προσθεσες και σαλτσα στο μηνυμα. Κοιτα να δεις ομως διαφορα,κανω λαθος το παραδεχομαι λες 50 ανακριβειες και βλακειες και παιζεις κρυφτο. Ευτυχως βλεπουμε ποιος ειναι το κοριτσακι στις μερες του και ποιος εχει τα κακαλα να παραδεχτει το λαθος του Το οτι απο το υπερταβανι των 399,ξαφνικα μετα βλεπουμε οθονες στα 599 να κοιταζει να το σχολιασω??? Θα του ξεφυγε κανενα link και αυτου μωρε συμβαινει και σε ακομα παλιοτερους
Mau-Maus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Το οτι απο το υπερταβανι των 399,ξαφνικα μετα βλεπουμε οθονες στα 599 να κοιταζει να το σχολιασω???Κοιτάζει με 600 , του προτείνουμε με 500 μην κάνει την μαλακία και πάει σε fu και έχουμε τον άλλον να μας τα κάνει τσουρέκια πρωί πρωί για να μας πει στο τέλος ότι έχουμε δίκιο! Ρε τι έχουμε πάθει εδώ μέσα όλοι μαζεμένοι είναι, συνεχίζει θα του ξέφυγε κάνα λινκ λέει, ρε δεν υπάρχει σωτηρία λέμε, έφυγα
Sotosgl Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Κοιτάζει με 600 , του προτείνουμε με 500 μην κάνει την μαλακία και πάει σε fu και έχουμε τον άλλον να μας τα κάνει τσουρέκια πρωί πρωί για να μας πει στο τέλος ότι έχουμε δίκιο! Ρε τι έχουμε πάθει εδώ, άντε καλημέρα Ειδες που εχεις θεματακια; Εχεις πει 50 βλακειες ΚΑΝΩ λαθος το παραδεχομαι και πιανεσαι απο αυτο για να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα που εχεις πεταξει πριν; Fuck logic μερικοι εδω μεσα. Μαλλον λαθος Link πρεπει να παρεθεσε δεν παιζει να μας τρολλαρει και ο TS μιας και στο ιδιο post συμφωνει με αυτα που ελεγα.
Mau-Maus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Οι 50 βλακείες ποιες είναι? Μόνο ότι ΕΓΩ θα έδινα λίγα παραπάνω και θα πήγαινα στα 500 του είπα, και θα είχα πολλές επιλογές, ενώ στα 400 έχει σχεδόν μόνο Την επιλογή της fu, να κάνει λίγη υπομονή με την λογική ότι δεν παίρνεις κάθε μέρα τηλεόραση! Αυτό ήταν το μόνο που του είπα, εσένα στο μυαλό σου αυτό είναι 50 βλακείες και άρχισες να λες για σκυλάκια και μπουμπούκια σαν υστερικό, κοίταξε το λιγάκι έχουμε θεματαρα παίχτη δεν κάνω πλάκα, τα λέμε
Fulgore Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Στα χρηματα αυτα και η http://www.e-shop.gr/tv-lg-43lf510v-43-led-full-hd-p-PER.170619με δωρεαν μεταφορικα και του μενουν και χρηματα για σουβλακια.Δεν βλεπω παραπανω να αναφερει ποσες ιντσες κοιταζει βεβαια.
Mau-Maus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Στα χρηματα αυτα και η http://www.e-shop.gr/tv-lg-43lf510v-43-led-full-hd-p-PER.170619με δωρεαν μεταφορικα και του μενουν και χρηματα για σουβλακια.Δεν βλεπω παραπανω να αναφερει ποσες ιντσες κοιταζει βεβαια.55ήταν αυτή που του κάηκε, 50αυτή που κοιτούσε, δεν νομίζω να εννοούσε πιο κάτω, ποτέ δεν ξέρεις βέβαια μπορεί να καταλήξει και σε καμιά 32άρα άντε καλημέρα
Sotosgl Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Γενικα καθε post μετα την δηλωση του ταβανιου ηταν ακυρο.Το θεμα κανονικα επρεπε να τελειωσει με το που ο Στεφανος τον παρεπεμψε στο αλλο θεμα που εχουμε πει περισσοτερα και να κλειδωθει αλλα μιας και ειναι σαββατοκυριακο προλαβαν αγγελιαδες,+100ευραδες και λοιπες κατηγοριες που παραμονευουν για να πουν τα δικα τους offtopic. Ασχετα με τους προσωπικους χαρακτηρισμους που πετας με ευκολια αν ηταν ελλαστικος ο TS και εβαζε ενα πιο Soft Cap στο ταβανι αντε πες +50€ αν κατι πραγματικα αξιζε τα χρηματα παραπανω θα συμφωνουσα και εγω με το πρωτο post σου. ΑΛΛΑ Α) Ειναι προσφορα φυλλαδιου που ληγει,(Ενδεικτικα στην ιδια τιμη πριν 1 μηνα ειχε μονο το 48αρι μοντελο της συγκεκριμενης που δεν ειχε εστω τις τραγικες smart δυνατοτητες του συγκεκριμενου και στα 400€ δεν υπηρχε καμια αλλη επιλογη)Β) Υπερταβανι στο πρωτο postΓ) Ειναι αντικαταστατρια μιας 55αρας οποτε οι ιντσες ειναι θεματακι. Αν αγνοησουμε το πρωτο αναλυτικο post και σταθουμε σε ενα ξερο link ναι γινονται τα πραγματα ενδιαφεροντα.Τεσπα περιμενουμε τον TS να γυρισει και συνεχιζουμε
Braveheart1980 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Αγαπητοι ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ Μια τηλεόραση ψάχνω, όχι να χαλάσουμε τις καρδιές μας! Ναι είμαι μέλος από το 2006 και επειδή είχα 500tab ανοιχτα και χάζευα μπας και έχει καμιά προσφορά εκ παραδρομής το άνοιξα στις προσφορές. Ευχαριστω τον paredwse που με διόρθωσε Αρχικά ορθώς ήταν τα 400€ αυτό που έγραφα ΥΠΕΡΤΑΒΑΝΙ. ΥΠΕΡ. Ωστόσο τα δεδομένα αλλάζουν Τελικά θα βάλω ένα ποσό τώρα εγώ και το άλλο με δόσεις χωρίς κάρτα, μέσω συγγενικού προσώπου, άρα Κωτσόβολος μονόδρομος Το ποσό πλέον πάει στα 600€ ΜΑΞ (300 χέρια και 12 δόσεις πχ των ~30€ το μήνα doable) Οπότε σε αυτά τα χρήματα (600€) αλλά ως πραγματικό ουρανό τι μπορώ να πάρω σε πολλές ίντσες; ΠΧ 50+? Απαραιτήτως δε DLNA. Κάνω και edit το 1ο ποστ!
Sotosgl Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Χαχαχα μη τον αλλαξεις και μας ζαλιζει μετα ο αλλος και δικαιολογει τα μπινελικια Αφου διαλεξες να κανεις την υπερβαση ριξε μια ματια στο subthread που μας μετεφεραν οι επιλογες ειναι ψιλοστανταρ εδω και κατι εβδομαδες/μηνες (με διακυμανσεις στο 20€) και με πολλους γνώστες που τις εχουν στα χερια τους.
Mau-Maus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Είδες τελικά παίχτη ότι τα δεδομένα και τα υπέρταβάνια καμιά φορά αλλάζουν? Πριν καιρό ήθελε ένα μέλος να αναβαθμίσει έναν υπολογιστή του 1850 άνοιξε νήμα και του απαντούσαν όλοι πάνω σε αυτό που ρώτησε, του πρότειναν μνήμες DDR2 αρχαίο επεξεργαστή να μπει πάνω στην πάναρχαια μητρική κτλ και του είχε βγει ένα σύστημα γύρω στα 120! Του λέω τι κάνεις ρε μεγάλε, πήγαινε πάρε αυτόν τον ολοκαίνουργιο επεξεργαστή , αυτήν την καινούργια μητρική καινούργια socket ,μνήμες ddr3 κτλ βάλτα πάνω στο κουτί που έχεις και αποκτάς μια χαρά υπολογιστή κομπλέ για αρκετά χρόνια! Και τον παλιό άσε τον πέτα τον μην ασχολείσαι δεν αξίζει!! Του έβγαινε 150-170 αν θυμάμαι καλά! Το έκανε και ξέρεις τι μου είπε μετά? Σε ευχαριστώ φίλε ,δεν το είχα σκεφτεί και δεν το ήξερα ότι με λίγα περισσότερα λεφτά έπαιρνα καινούργιο νόμιζα ότι θέλω πολλά περισσότερα, θα έκλαιγα τα λεφτά μου σε ευχαριστώ πολύ!! Εδώ είμαστε για να λέμε γνώμες, (σωστές ~ λάθος όλα μες το πρόγραμμα είναι) Και όχι για να κάνουμε σαν υστερικα παιδάκια που τους πήραν το παιχνίδι! Φιλικά πάντα, τα λέμε
HALF EVIL Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/150705-sony-kdl48w705c http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/153359-samsung-ue48j5100 Παραπάνω ίντσες και τηλεόραση της προκοπής με τα λεφτά που δίνεις, δεν. @Sotosgl Που είσουνα ρε σύντροφε τόσο καιρό να μας δίνεις καμιά συμβουλή !! 1
Sotosgl Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Σεντονι mode on και μετα ακυρωση συνδρομης θεματος και αν εχεις τιποτα να πεις παμε σε PM αλλωστε συμπερασματα εβγαλε ο κοσμος αν και εχουν κοπει πολλες υστεριες απο τους mods Για να παρουμε τα γεγονοτα απο την αρχη. Η 55άρα LG μου ψόφησε και επισήμως,,,, Είμαι λοιπόν σε αναζήτηση με νέα Βρήκα αυτήν και είναι το υπερταβάνι τιμής που μπορώ να διαθέσω. Μετα απο προταση παρε απο αγγελίες και τα δικα σου μακρια απο F&U γραφω αυτο. Γράψε τους επιστήμονες των τηλεοράσεων και του υπέρτατου οπτικού αποτελέσματος και πάρε αυτή που σηκώνει ή τσέπη σου και σε όσες ιντσες γουσταρεις.Δηλαδή να προτιμήσει την τηλεόραση από αγγελία του μητσαρα που είναι τιγκα στην τσιγαριλα και στην σκόνη 5 χρονια με μηδενική εγγύηση και όχι μια με 3 χρόνια on site;Για τις κουτατες αστο καλύτερα.Όταν λέει ο άλλος ταβάνι δεν νιώθετε ε;Πρεπει με το ζόρι να πείτε την καραμέλα σας και να κάνετε ποστ τύπου "δώσε αλλά 100€ γιατί με αυτή θα σου καούν τα μάτια". Εδω ειμαστε που μαλλον σε ετσουξε και γραφεις αυτο που εφαγε μπουλο απο τους mods οπως και αλλοι παρομοιοι χαρακτηρισμοι που πεταξες μιας και απο επιχειρηματα δεν σκιζεις, Mau-Maus, on 28 Nov 2015 - 10:30 AM, said:Μάστορα η μαγκιά βλέπω ξεχειλίζει, πρόσεχε μην την πατήσεις και πέσεις, επίσης πως την κουβαλάς τόση πολύ, δεν σε έχει πιάσει η μέση σου?? Με τετοια απαντηση ποιος κανει σαν υστερικη παρθενα σε περιοδο;(μια απο τις εκφρασεις που χρησιμοποιησες εμπλουτισμενη)Επειδη σας ειπα να σταματατε να κατουρατε το θεμα οπως κανετε σε καθε θεμα που ανοιγει καποιος που ψαχνει κατι με συγκεκριμενα κριτηρια; Τεσπα παει αυτο. Για το θεμα μας τωρα Οταν μπαινει καποιος ανοιγει ενα θεμα και γραφει ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΜΠΛΕ ΚΑΝΑΠΕ και ενω λεμε τις γνωμες μας για Μπλε καναπεδες ανεβαζει ενα link ξερο με εναν κοκκινο και μανουριαζουμε μεταξυ μας για το αν θελει μπλε ή κοκκινο και μετα πεταει ενα "ΕΕΕΕΕΕΕ ενταξει δεν με χαλαει και ενας μπορδοροδοκοκκινος" τι να λεμε απο εκει και περα; Το παραδειγμα με το PC ειναι ακυρο ρε φιλε.Το PC εχει standar χαρακτηριστικα και μπορεις να μετρησεις τις επιδοσεις του με 30 διαφορετικους τροπους με την μια μπορεις να πεις οτι δεν αξιζει κατι ακυρο που θα δεις (και εγω στην θεση σου το ιδιο θα προτεινα οπως κανω).Στην τηλεοραση ομως τα πραγματα αλλαζουν,απο τα 400€ στα 600€ τι διαφορα ποιοτητας εχουμε που να δικαιολογουν τα 50% πανω στην τιμη;10%,20% 70%;Παιζει και το Design παιζει και αν θα χρησιμοποιησω ολα τα χαρακτηριστικα που εχει,αν θελω να βλεπω 3D,αν θα αγοραζω περιεχομενο 4Κ ή Full HD ή θα την εχω μονο για καναλια και κανενα 720p ταινιακι που κατεβασα απο το Internet. Αν ο καθενας θελει να το παιξει ειδικος στα θεματα των τηλεορασεων αντιγραφωντας προτασεις εξειδικευμενων Forums μαγκια του,αλλα οχι και να υπαρχει η στανταρ κασετα του "Βαλε ΧΧΧ παραπανω και παρε αυτη που ειναι δοκιμασμενη" γιατι δεν εχει να προτεινει κατι αλλο χωρις να γνωριζει καν την χρηση για την οποια προοριζεται.Θα βγουν και τα Fanboys και θα αρχισουν το κηρυγμα για ανωτατη ποιοτητα,ghosting,Hz,αληθινο μαυρο,Panel απο κερας μονοκερου και για pixels μετρημενα ενα ενα με το βιονικο τους ματι. Ας μην εχω το αψογο fluidity και ας μου μεινουν λοιπον 200€ στην τσεπη,εδω οι αλλοι στο Hardware δινουν 2000€ για να παιζουν μονο League of Legends οποτε περι ορεξεως.... Απαντα οτι θες απο εδω και περα,φευγω απο τα περιεργα μερη του Forum,ευτυχως υπαρχουν και αλλοι που συμφωνουν μαζι μου και δεν επηρεαζονται απο επιστημονες του ειδους.(τρεφω εκτιμηση σε 3 4 ατομα που μπορουν να αποδειξουν αυτα που λενε σχετικα με τηλεορασεις αλλα με τις ορδες των ζομπι δεν μπορω να ασχολουμαι )
Προτεινόμενες αναρτήσεις