Προς το περιεχόμενο

Drivers για το Msi GT72 2QD DOMINATOR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας... Προσφατα αγορασα ενα λαπτοπ αυτο εδω 

http://de.msi.com/product/nb/GT72-2QD-Dominator.html#hero-overview 

Εκανα instal τα Windows 10 . Βαζω το cd με τα drivers και μου βγαζει προβλημα σε καποια driver.. Ακομα και στην καρτα γραφικων . Βλεπω οτι κατι δεν παει καλα εδω στο λαπτοπ διοτι δεν εχει τα drivers. To θεμα ειναι οτι τα drivers ειναι για  windows 8.1 ενω εγω εχω windows 10. Παρακαλω αν ξερει καποιος ας με βοηθησει να μου πει που μπορω να βρω τα συγκεκριμενα drivers για windows 10 και να τα δεχτει και να παν ολα ωραια . Ευχαριστω....

Δημοσ.

Γεια σας... Προσφατα αγορασα ενα λαπτοπ αυτο εδω 

http://de.msi.com/product/nb/GT72-2QD-Dominator.html#hero-overview 

Εκανα instal τα Windows 10 . Βαζω το cd με τα drivers και μου βγαζει προβλημα σε καποια driver.. Ακομα και στην καρτα γραφικων . Βλεπω οτι κατι δεν παει καλα εδω στο λαπτοπ διοτι δεν εχει τα drivers. To θεμα ειναι οτι τα drivers ειναι για  windows 8.1 ενω εγω εχω windows 10. Παρακαλω αν ξερει καποιος ας με βοηθησει να μου πει που μπορω να βρω τα συγκεκριμενα drivers για windows 10 και να τα δεχτει και να παν ολα ωραια . Ευχαριστω....

για δες εδώ

• Like 1
Δημοσ.

για δες εδώ

Μπηκα και κατεβασα απο εδω για την καρτα Γραφικων.. Μου Βγαζει παλι προβλημα! το ιδιο...Μηπως ρε παιδια να βαλω Windows 7 η Windows 8.1 μηπως θα ειναι καλητερα(και με τα drivers) ? Δεν ξερω τι παιζει...ειναι πρωτη φορα που κανω instal τα Windows.

Δημοσ.

Μπηκα και κατεβασα απο εδω για την καρτα Γραφικων.. Μου Βγαζει παλι προβλημα! το ιδιο...Μηπως ρε παιδια να βαλω Windows 7 η Windows 8.1 μηπως θα ειναι καλητερα(και με τα drivers) ? Δεν ξερω τι παιζει...ειναι πρωτη φορα που κανω instal τα Windows.

Τους άλλους drivers τους παίζει και λείπει μόνο η γραφικών μπορείς να αναζητήσεις  το driver της γραφικών  ξεχωριστά εάν θες πες μας ποια κάρτα γραφικών έχεις

Δημοσ.

Μπες στο σαιτ του κατασκευαστή (amd/nvidia) κατέβασε το auto check πρόγραμμα που έχει η κάθε εταιρεία και θα σου κατεβάσει αυτόματα τον τελευταίο οδηγό που χρειάζεσαι.

Δημοσ.

Καλημερα... Βγαζει και σε αλλους Driver σφαλμα. Νομιζω και στο επεξεργαστη ( εχω τον intel core i7/5700HQ 4x2.70Ghz) 
H καρτα γραφικων ειναι Νvidia gtx970m  6 gb 
Μηπως ρε παιδια θα ηταν καλυτερα να βαλω τα Windows 8.1 ? Γιατι να μου βγαζει σφαλμα στα Drivers? 

Δημοσ.

μολις κατεβασα το nvidia geforce expirience και παλι δεν με αφηνει να εγκαταστησω το Geforce game ready Driver. 

Ti εχετε να πειτε για τα windows 10? αξιζουν η να βαλω windows 8.1 ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...