C0uP_d3_GrAcE Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα! Εχω το LG G4 H815 ευρωπαικο! Σχετικα με το Android 6.0 οταν κανω αναζητηση νεας ενημερωσης λεει οτι δεν υπαρχει αναβαθμιση! Ειμαι στο 5.1 lolipop! Ελεγαν οτι στην Γερμανια σημερα μεσω του LG bridge δινεται το νεο android 6! Εκανα εγκατασταση και βρισκει μια νεα εκδοση Η815Α0 και στους ορους λεει για το Android M! Να το δοκιμασω να το αναβαθμισω η να περιμενω να βρει στην αναζητηση το νεο λειτουργικο?? Το χει δοκιμασει κανεις?
Dinos_12345 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δες στο γειτονικό forum για τα κινητά, έχει θέμα για το G4 και βλέπω πολλούς να το αναβαθμίζουν χειροκίνητα. Εμένα πάντως γαλλικό H815 δεν έχει βγάλει κάτι
2.1Ohm Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Μην τρελενεστε με τα update!Ειδικα στην αρχη θα εχει αρκετα bugs και θα ειναι χειροτερο στην ουσια αντι για κλτρο υπομονη!
Dinos_12345 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Μην τρελενεστε με τα update! Ειδικα στην αρχη θα εχει αρκετα bugs και θα ειναι χειροτερο στην ουσια αντι για κλτρο υπομονη! Κατά γενική ομολογία όσων έχουν βάλει την πολωνική έκδοση έχει βελτιωθεί στα πάντα... Μάλλον η LG προσέχει αρκετά τις κινήσεις της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα