Προς το περιεχόμενο

G4 android 6.0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Εχω το LG G4 H815 ευρωπαικο! Σχετικα με το Android 6.0 οταν κανω αναζητηση νεας ενημερωσης λεει οτι δεν υπαρχει αναβαθμιση! Ειμαι στο 5.1 lolipop! Ελεγαν οτι στην Γερμανια σημερα μεσω του LG bridge δινεται το νεο android 6! Εκανα εγκατασταση και βρισκει μια νεα εκδοση Η815Α0 και στους ορους λεει για το Android M! 

Να το δοκιμασω να το αναβαθμισω η να περιμενω να βρει στην αναζητηση το νεο λειτουργικο??

Το χει δοκιμασει κανεις?

Δημοσ.

Απο οτι διάβασα στο xda, η αναβάθμιση σε android M θα γίνεται μόνο απο το πρόγραμμα LG Bridge , πάντως αν σε ενδιαφέρει το root μην προχωρήσεις ακόμα στην αναβάθμιση 

Δημοσ.

Σκεφτομαι για CM 13 οπως ειχα παλια την 12.1 σε G2 αλλα φοβαμαι μην χασω την καλη καμερα και τα options της LG...απο την αλλη δεν ξερω πως κανω flash custom rom και root γιατι ολα μου φαινονται πιο περιπλοκα απο οτι στο G2 και φοβαμαι...και μαρεσει αυτο το pure android ρε συ....

Δημοσ.

Σκεφτομαι για CM 13 οπως ειχα παλια την 12.1 σε G2 αλλα φοβαμαι μην χασω την καλη καμερα και τα options της LG...απο την αλλη δεν ξερω πως κανω flash custom rom και root γιατι ολα μου φαινονται πιο περιπλοκα απο οτι στο G2 και φοβαμαι...και μαρεσει αυτο το pure android ρε συ....

Κατα την γνώμη μου βάλε την 6.0 να την δεις να την δουλέψεις. Αν καταλήξεις ότι δεν σου αρέσει εύκολα αλλάζεις ρομ, αν χρειάζεσαι κάποια βοήθεια εδώ είμαστε. Αν πάλι δεν σου αρέσει πάντα υπάρχει και το downgrade ;)

Δημοσ.

Κατα την γνώμη μου βάλε την 6.0 να την δεις να την δουλέψεις. Αν καταλήξεις ότι δεν σου αρέσει εύκολα αλλάζεις ρομ, αν χρειάζεσαι κάποια βοήθεια εδώ είμαστε. Αν πάλι δεν σου αρέσει πάντα υπάρχει και το downgrade ;)

Εκανα αναβαθμιση σε 6.0! Θετικα ειναι καλυτερη αποκριση στο ανοιγμα εφαρμογων και λιγο καλυτερη ισως μπαταρια! Αρνητικα ειναι οτι στο internet browsing λιγο νιωθω lag...η καμερα η ιδια νομιζω! Θα θελα η αληθεια θα ηθελα να δοκιμασω καποια ρομ αλλα πλεον σε 6.0 δεν γινεται ουτε ροοτ ουτε νομιζω downgrade..αν θες να βοηθησεις στειλε μου pm!

Δημοσ.

Εκανα αναβαθμιση σε 6.0! Θετικα ειναι καλυτερη αποκριση στο ανοιγμα εφαρμογων και λιγο καλυτερη ισως μπαταρια! Αρνητικα ειναι οτι στο internet browsing λιγο νιωθω lag...η καμερα η ιδια νομιζω! Θα θελα η αληθεια θα ηθελα να δοκιμασω καποια ρομ αλλα πλεον σε 6.0 δεν γινεται ουτε ροοτ ουτε νομιζω downgrade..αν θες να βοηθησεις στειλε μου pm!

Έχεις μήνυμα :)

Δημοσ.

Παντως για root υπαρχει τροπος απο οτι ειδα.....
Δημοσ.

Υπαρχει τροπος για downgrade

Δημοσ.

Και εγώ από εχθές το βράδυ έχω 6.0. Οι εντυπώσεις για την μπαταρία πρώτη μέρα δεν ήταν καλές. Δεν ξέρω τι παίζει, θα δω πως θα πάει μέσα στην εβδομάδα και θα κάνω report. Πάντως πολύ όμορφη η rom της LG. Πολύ κοντά στο στοκ και το μόνο που μου σπάει τα νεύρα είναι που κάνει auto expand τα quick settings.

Δημοσ.

Ή μπαταρία έχει βελτιωθεί, χτυπάω πλέον Screen on time από 4 ώρες και πάνω. Με δεδομένα ανοιχτά μόνο όταν θέλω να χρησιμοποιήσω το Internet.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...