Προς το περιεχόμενο

Lg g2 root

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια... Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να κανω το Lg g2 μου root κυριως για ξεκλειδωμα των εφαρμογων και διαγραφη τους και για το Greenify.. Το εχω 1.5 χρονο και εχω αλλο μισο χρονο εγγυηση.. Υπαρχει περιπτωση να εχω καποιο προβλημα (π.χ. brick κλπ).. Με καλυπτει η εγγυηση?? Αξιζει τον κοπο και το ρισκο να το κανω??

Ευχαριστω για τον χρονο σας και sorry αν εχει αναφερθει καπου αλλου και δεν το προσεξα!!

Δημοσ.

Αν ακολουθησης σωστα εναν οδηγο δεν θα εχεις προβλημα.

Οταν κανεις root χανεται η εγγυηση του κινητου οποτε απο οτι καταλαβενεις δεν σε καλυπτη η εγγυηση.

Αν παει κατι στραβα μετα πληρωνης καμια 200€ ευρω για να στο φτιαξουν.

Για να κανεις root πρωτα πρεπει να ξεκλειδωσεις το bootloader και μετα ολα τα αλλα.

Δυστιχως θα σου εδινα καποια link αλλα εχω καποιο προβλημα με αυτο το κινητο που εχω.

Δημοσ.

Απλως εχω ακουσει απο ενα lg g2 και ενα samsung galaxy note 3 που τα rootaran και μπρικαραν και τα εστειλαν στην αντιπροσωπεια τους και δεν το βρηκαν και τους τα αντικατεστησαν με καινουρια.. Θα μου το κανει ενα παιδι που εχει ασχοληθει αρκετα με root σε lg g2 που ειχε και στο lg g3 που εχει.. Να το ρισκαρω?? Τι μου προτεινετε??

Γινεται να αναρτησετε καποιο οδηγο να δω αν συμβαδιζει με αυτα που θα μου κανει μαλλον και το παιδι??

Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Αν στο κανει καποιος που ξερει καντω.

Αν το μπρικαρη με το flash tool του περνας την stock rom και δεν θα φανει και το root γιατι θα εχει φλασαριστη η stock rom.

Θα μπορουσα να σου δωσω αναλητικο link στα ελληνικα αλλα εχω προβλημα με το copy paste με αυτο το κινητο που εχω.

Δημοσ.

Αν μπορεις ρε η καποιος αλλος εστω αν απαντησει με καποιο οδηγο ωστε να εχω και την αποψη απο εσας και του παιδιου που θα μου το κανει..

Καποιος αλλος αν ξερει να ανεβασει καποιο αντιστοιχο οδηγο!?!

Ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Αν μπορεις ρε η καποιος αλλος εστω αν απαντησει με καποιο οδηγο ωστε να εχω και την αποψη απο εσας και του παιδιου που θα μου το κανει..

Καποιος αλλος αν ξερει να ανεβασει καποιο αντιστοιχο οδηγο!?!

Ευχαριστω!!!

Καταρχήν πες μου αν το κινητό είναι kitkat η lollipop και θα σου ανεβάσω ανάλογο οδηγο δοκιμασμένο να πολλές φορές από εμένα. Το ροοτ δεν είναι κάτι δύσκολο ούτε κάτι που να φοβάσαι απλά για να κάνεις χρειάζεται να γνωρίζουμε κάποια βασικά πραγματάκια. Όσο για το brick συμβαίνει συχνά είναι από δικό μας λάθος είτε απλά επειδή έτυχε. Το Hard brick είναι αυτό που πρέπει να φοβάσαι αλλά για να το πετύχεις πρέπει να προσπαθήσεις πολύ :P

Δημοσ.

Καταλαβαα.. Lollipop (5.0.2) εχώ στο κινητό μου !! Ευχαριστώ για τα tips!! :)

Εδω φιλε μου ειναι το σχετικο βιντεο (

)

Κανει root σε lg gflex 2 αλλα δουλευει για ολα τα lg σε lollipop.

Και εδω ειναι ο τροπος βημα-βημα (http://highonandroid.com/android-smartphones/how-to-root-lg-g-flex-2-g2-g3-on-lollipop/)

Εαν χρειαστεις κατι αλλο (ειχα g2 και εχω δοκιμασει τα παντα απο roms kernels κλπ) ενημερωσε  με απο κατω η στειλε μου μηνυμα :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...