bade Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Εχω την Airgrid m2 16dpi http://www.skroutz.gr/s/3780019/Ubiquiti-AirGrid-M2-AG-HP-2G16.html Την ειχα παρει απο τος αγγελιες το καλοκαιρι για το εξοχικο να πιανω internet απο του χωριου που εχει.Οσες φορες προσπαθησα δεν μπορουσα να την ρυθμισω . Ειχα κανει μια ππροσπαθεια το εκανα AP το εβλεπα στο κινητο μου αλλα δεν μπορουσα να συνδεθω. Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη
jkoukos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Ως ΑΡ, μοιράζει ασύρματα το Internet εφόσον είναι συνδεδεμένος ενσύρματα με κάποιον router ή switch. Αν δεν υπάρχει σύνδεση (όπως εσύ) είναι απόλυτα λογικό να έχεις πρόσβαση στην ασύρματη εκπομπή του, αλλά χωρίς Internet. Για να λαμβάνεις Internet από το ασύρματο δίκτυο του χωριού σου, θα πρέπει να δουλέψει ως Station (Client). Μετά απλά το συνδέεις με καλώδιο δικτύου στον υπολογιστή σου. Αν θέλεις να συνδέονται και ασύρματες συσκευές, αναγκαστικά θέλεις κάποιο εσωτερικό ΑΡ, που κάλλιστα μπορεί να είναι και οποιοδήποτε modem/router που σου έχει ξεμείνει από κάποιον πάροχο.
bade Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Τα εκανα αυτα και τωρα τα windows αναγνωριζουν την θυρα αλλα και παλι δεν εχω ιντερνετ
jkoukos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Στο μενού της Airgrid σου δείχνει ότι έχει γίνει η σύνδεση με το δημοτικό ασύρματο δίκτυο; Στον υπολογιστή σου εμφανίζει κάποιο μήνυμα σφάλματος ή προβλήματος με την σύνδεση; Γενικά τι ρυθμίσεις έχεις κάνει για να συνδεθείς;
bade Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Τωρα επειδη ειμαι ακομα Αθηνα το εκανα στο ρουτερ μου αλλα μου δειχνει οτι εχει συνδεθει και στα windows μου λεει πως απλα δεν εχει συνδεθει στο ιντερνετ αν και αναγνωριζει την κεραια.Εκανα το nat on , DHCP Server enabled και μετα διαλεξα το ρουτερ μου εβαλα τον κωδικο αλλα προσεξα οτι και με λαθος κωδικο παλι συνδεεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα