Προς το περιεχόμενο

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΒΟΜΒΑ για internet-cafe

mikael

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά αυτοί του υπουργείου οικονομικών δεν έχουν τον θεό τους. Μετά τον νόμο 3037 που απαγορεύει τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, τώρα με νέα απόφαση (την εχω στα χέρια μου) πάνε να καταργήσουν ΤΕΛΕΙΩΣ τα παιχνίδια που παίζονται στα internet-cafe.

Συγκεκριμένα σε μια παράγραφο λεει: ''Εντός των αιθουσών των επιχειρήσεων αυτών να ειναι αναρτημένες σε εμφανή σημεία δυο (2) τουλάχιστον πινακίδες, διαστάσεων 0,30 χ 0,60 cm και με ευδιάκριτα κεφαλαία γράμματα με την ένδειξη "ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ Η ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ"

Μιλάμε για τελείως παλαβά πράγματα. Κομμένο το counterstrike δηλαδή!

Σε ενα αλλο σημείο λεει: "Δεν επιτρέπεται η χρήση προγραμμάτων που αποκρυπτουν ,διαγράφουν η τροποποιούν αρχεία (files) ή και φακέλους (folders) του Η/Υ."

Δηλαδή ολα τα απαραίτητα αρχεία του pc στο έλεος της καύλας του καθενός.

Μετά απ΄ολα αυτά είναι δυνατον να μην κλείσουν και τα internet-cafe;

Η απόφαση δεν κοινοποιήθηκε ακόμα αλλά κατα 99.9% θα κοινοποιηθεί ώς εχει. Εχει και άλλες μαλακίες μέσα αλλα τι να πρωτογράψω...

Μόλις θα έχω το ok θα την σκανάρω για να δείτε την μαλακία που δέρνει τους άσχετους που νομοθετούν οτι τους καυλώσει.

Δημοσ.

min vgazeis simberasmata..

Afta ta plasmata tou ipourgiou ikonomikon.. kai ton loipon dld.. ehoun mia parexeni idiotita.. na perdevontai monoi tous!! Opote avrio tha deis kapia diorthoseis.. i kapion dimosiografo na leei oti ehoun kanei ena tromero lathos.. opote tha doume gia alli mia fora na trehoun na diorthosoun tis malakie* tous

Δημοσ.

Μακάρι να ήταν ετσι τα πράγματα αλλά αυτή η ΑΠΟΦΑΣΗ που έχω, έχει αριθμό πρωτοκόλου και είναι θέμα ημερών να κοινοποιηθεί στους δήμους και στα αστυνομικά τμήματα. Δεν νομίζω να αλλάξει τιποτα... Εύχομαι να βγώ ψεύτης :?

Δημοσ.

Οπως και να εχει η ολη κατασταση ειναι απαραδεκτη.

Τι πραγματα ειναι αυτα ρε παιδια?

Ολα παρανομα ειναι και ολα νομιμα (λεμε τωρα...)

Δημοσ.

Η απόφαση εχει ώς θέμα το εξής:

Καθορισμός των όρων, των προυποθέσεων, της διαδικασίας και των δικαιολογητικών για τη χορήγηση αδειών λειτουργείας επιχειρήσεων προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου, του οργάνου για την αφαίρεση της άδειας λειτουργείας της επιχείρησης και λοιπών διαδικαστικών θεμάτων για την εφαρμογή των διαταξεων του Ν.3037/2002.

Με λίγα λόγια έχει να κάνει με την συνεχιση των παιγνιων απο τα φλιμπεράκια στους υπολογιστές. Το κόβω να μας βάζουν να διαγράφουμε και την πασιέντσα απο τα windows.

Δημοσ.

kala...oti exei sxesi me ta sebasta mi xesw ypourgeia mas min polydineis simasisa mexri na ginei praksi...giati i ellada dystyxws einai prwti se afto...na ksesikwnei arnitika ton kosmo me ilithies apofaseis wste na strefei ta matia tou kosmou ekei kai oxi se alla ousiastika problimata...afti einai i kybernisi mas!!

Tespa, ama ontws ginei afto pou les tote edw tha eimaste pali na tous kraksoume!!!

Pou paei afti i ellada REEEEEEEEEE????????????????????????????????????????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...