AccountSaver Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους, Που μπορώ να βγώ άμεσα , τζέλ είδους κόλλα για να κολήσω το πίσω μέρος της οθόνης με το πλαστικό της μέρος στην βάση του κινητού; Να εξηγήσω πιο απλά, Όταν αλλάζεις οθόνη + digitizer Μαζί πακέτο , το πίσω μέρος από την οθόνη (όχι το digitizer ) ακουμπάει τοκινητό ,εκεί βάζεις κάποιες γραμμές 3M Gel και κολλάει εν μέρη σαν πλαστελίνη είναι. Δεν ξέρω πως να το ψάξω όμως,γιατί θέλω να κολλήσω την οθόνη που άλλαξα πάνω στο κινητό ,αλλίως πέφτει.Έτοιμα κομμένα και ραμένα δεν έχει ,και τώρα που έβαλα μια "χοντρή 3m adhesive διπλής όψεως" κάνει την οθόνη να προεξέχει από την βάση της. Οπότε αν γνωρίζει κάποιος;
corsair04 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 το sticker λες για ποιο κινητό ψάχνεις ?? 1
AccountSaver Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 το sticker λες για ποιο κινητό ψάχνεις ?? μισή ώρα προσπαθώ να βρώ την αγγλική λέξη και δεν μπορώ! Ναι, αυτό για το S60 lenovo ,και δεν βρίσκω πουθενά.
p_under Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 μισή ώρα προσπαθώ να βρώ την αγγλική λέξη και δεν μπορώ! Ναι, αυτό για το S60 lenovo ,και δεν βρίσκω πουθενά. ψάξτο σαν Adhesive 1
AccountSaver Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 ψάξτο σαν Adhesive βρήκα στο εξωτερικό αλλά θα έλεγα ότι καίγομαι πιο πολύ για εσωτερικό γιατί είμαι χωρίς κινητό για αυτό Στο εξωτερικό βρήκα ταινίες έτοιμες κτλ. να τις κόψεις όπως θες κτλ. αλλίως βρήκα εδώ : http://www.skroutz.gr/c/583/antallaktika-kinhtwn-tilefwnwn.html?from=catspan&keyphrase=%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%B1+%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%82+%CE%BF%CF%88%CE%B7%CF%82 Αλλά δεν λένε πάχος,και εγώ θέλω να είναι λεπτό ώστε να μην δίνει ύψος στην οθόνη. οπότε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα