Makeran Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Το Gearbest μόνο για σήμερα έχει προσφορά το M2 Note στα 129,99$ από το HK Warehouse. Τι λέτε, αξίζει? Το θέμα που έχω είναι ότι έρχεται με την Κινέζικη rom.
newsformobiles Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Αυτό που έγραψα για το Gearbest εδώ το είδες!? Http://www.insomnia.gr/topic/590343-xiaomi-redimi-note-2-tdd-fdd/page-2#entry54454490 Εάν το πειράξεις καθόλου το κινητό, του βάλεις άλλη ρομ, ρουτ, κτλ, ξέχνα την εγγύηση. Πάρτο από αλλού!
Makeran Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Αυτό που έγραψα για το Gearbest εδώ το είδες!? Http://www.insomnia.gr/topic/590343-xiaomi-redimi-note-2-tdd-fdd/page-2#entry54454490 Εάν το πειράξεις καθόλου το κινητό, του βάλεις άλλη ρομ, ρουτ, κτλ, ξέχνα την εγγύηση. Πάρτο από αλλού! Το μόνο μου θέμα με το αλλού είναι ότι θα πρέπει να πληρώσω γύρω στα 20€ παραπάνω. Βέβαια, αν είναι καλύτερα να το πάρω από αλλού θα το κάνω.
2.1Ohm Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Κλτρα 20 ευρο και το κεφάλι ήσυχο λέω εγώ! Δες και σε αγγελίες τώρα που το έφεραν και τα public τα κινεζακια Μ2 νοτε παίζουν σε καλές τιμές
Makeran Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Κλτρα 20 ευρο και το κεφάλι ήσυχο λέω εγώ! Δες και σε αγγελίες τώρα που το έφεραν και τα public τα κινεζακια Μ2 νοτε παίζουν σε καλές τιμές Λες ε? Αναφέρομαι καθαρά σε καινούριο κινητό, όχι μεταχειρισμένο. Γενικά, εσύ που το έχεις κιόλας τι εντυπώσεις σου έχει αφήσει? Παίζει παιχνίδια? Είναι κατάλληλο για browsing στο Internet?
2.1Ohm Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Ίντερνετ βιντεο και τα λοιπά είναι μανούλα! Πολύ καλή οθόνη φωτεινή και δν λαγκαριε καθόλου! Στα games τα πολύ απαιτητικά κολλάει λίγο! Όχι ότι δν ειναι playable το αντίθετο θα έλεγα αλλά θα το νιώσεις ότι θες λίγο δύναμη παραπάνω! Και μιλάω για απαιτητικά δλδ asphalt 8 modern combat κ τετοια! Minixraft leo's fortune fun run που παίζω τώρα τα τρέχει τέλεια!
Makeran Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Ίντερνετ βιντεο και τα λοιπά είναι μανούλα! Πολύ καλή οθόνη φωτεινή και δν λαγκαριε καθόλου! Στα games τα πολύ απαιτητικά κολλάει λίγο! Όχι ότι δν ειναι playable το αντίθετο θα έλεγα αλλά θα το νιώσεις ότι θες λίγο δύναμη παραπάνω! Και μιλάω για απαιτητικά δλδ asphalt 8 modern combat κ τετοια! Minixraft leo's fortune fun run που παίζω τώρα τα τρέχει τέλεια! Όταν λες λίγη δύναμη παραπάνω, εγώ που έχω συνηθίσει να παίζω asphalt 8 σε z ultra θα δω διαφορά?
2.1Ohm Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Όταν λέω λίγο δύναμη παραπάνω εννοώ αυτό ακριβώς που είπα ότι χάνει κάποια frames! Παίξε ένα game στο pc στα 60frames και μετά κατέβασε το στα 30 να καταλάβεις διαφορά κάπως έτσι είναι τα high end κινητά με το meizu! Τώρα στα κινητά ίδιας τιμής είμαι μιρκη η διαφορά και είτε το xiaomi να πάρεις είτε αυτό πάνω κάτω ίδια αποτελέσματα θα έχεις
Makeran Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Όταν λέω λίγο δύναμη παραπάνω εννοώ αυτό ακριβώς που είπα ότι χάνει κάποια frames! Παίξε ένα game στο pc στα 60frames και μετά κατέβασε το στα 30 να καταλάβεις διαφορά κάπως έτσι είναι τα high end κινητά με το meizu! Τώρα στα κινητά ίδιας τιμής είμαι μιρκη η διαφορά και είτε το xiaomi να πάρεις είτε αυτό πάνω κάτω ίδια αποτελέσματα θα έχεις Εσύ μου προτείνεις να το πάρω από Κίνα ή από Ελλάδα?
2.1Ohm Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Aναλογα με την τσεπη σου και τα θελω σου!Εγω οταν το πηρα ηταν ακομα φημες οτι θα ερθει Public με 250 οποτε τα 150 μου φαινοντουσαν "ονειρικα" αλλα τλκα την πατησα και μ ηθρε με τελωνειο κ βγηκε 190 σχεδων!Αμα το βρεις κατω απο 140 ευρω ειναι καλη τιμη κ εγω παλι απο κινα θα το επερνα αλλα τωρα στα 200 στα public ειναι καλη τιμουλα!Βεβαια εχει το χειροτερο χρωμα το γκρι αλλα τι να το κανεις?! ετσι κ αλλιως οι πιο πολλοι θηκη θα του βαλουν
papp0us Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Sorry για την έμμεση διαφήμιση, αλλα είναι άκρως σχετική με το θέμα. Δες αυτό, σου βγαίνει κανα 170άρι τελική το M2 Note, απο Eλλάδα με διετή εγγύηση, αντικαταβολή, και τα σχετικά
2.1Ohm Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δεν εχει εγγυηση!Μονο απο public εχουν στην cellcom εγγυηση και στα eshop στο δικο τους σερβις!Αμα το καταστημα εχει σερβις απο μονο του τοτε δν ξερω γνκα εγγυηση δν εχει δν ειναι σαν τα "ευρωπαικα" κινητα που λεμε η κατι παρομοιο!
papp0us Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Τι εννοείς δεν έχει εγγύηση; Έίχα πάρει iocean απο εκεί και μια χαρα εγγύηση είχε, το έστειλα , το φτιάξανε το στείλανε πίσω Επίσημες εισαγωγές με διετή εγγύηση είναι. Δεν ξέρω αν τα στέλνουν σε εξωτερικούς συνεργάτες η τα επισκευάζουν εντός, το θέμα είναι οτι δεν πάνε κίνα τα κινητά! Προτιμούσες καμια Arvato;
2.1Ohm Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Eννοω δν ειναι σαν apple/lg /samsung Που εχουν εγγυηση γενικα στην ευρωπη! Ειναι καθαρα του μαγαζιου η εγγυηση και αμα βγαλεις ακρη με αυτους!Δλδ δν εχει επισημη επισημη εγγυηση αλλα εγγυηση του καταστηματος! Που πχ αυριο μεθαυριο αμα κλεισει η αμα αποφασισει να μν σου την παρεχει δν θα εχεις κ εσυ 1
newsformobiles Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Eννοω δν ειναι σαν apple/lg /samsung Που εχουν εγγυηση γενικα στην ευρωπη! Ειναι καθαρα του μαγαζιου η εγγυηση και αμα βγαλεις ακρη με αυτους! Δλδ δν εχει επισημη επισημη εγγυηση αλλα εγγυηση του καταστηματος! Που πχ αυριο μεθαυριο αμα κλεισει η αμα αποφασισει να μν σου την παρεχει δν θα εχεις κ εσυ Αυτό το να κλείσει ισχύει για όλα τα μαγαζιά. Το θέμα είναι, άμα χρειαστείς την εγγυηση, στο μαγαζί το στέλνεις. Αν αυτό σε ακυρώσει λογο ρομ/ρουτ/κτλ, κοινώς την έκατσες. Η Xiaomi δεν σε ξέρει, δεν έχει αντιπροσωπία στην Ελλάδα, δεν το αγόρασες απευθείας από αυτήν. Και εδώ Ελλάδα, στο μαγαζί που το πήρες θα πάρεις/πας συνήθως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα