Cooker Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα σε ολους.Ελπιζω να ειστε ολοι καλα. Λοιπον, το θεμα μου ειναι το εξης: Επειδη ταξιδευω συνεχεια και εντος εσωτερικου και εκτος, θα ηθελα ενα κινητο ή μια καμερα τελειας ποιοτητας για να μπορεσω να βγαζω φωτογραφιες και βιντεο.Εχω διχαστει διοτι αφενος μεν, γνωριζω οτι δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο, αφετερου δε χρειαζομαι και ενα καλο κινητο. Απο θεμα χρηματων δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Τελος, δεν ξερω αν εκανα καλα που εβαλα αυτο το θεμα εδω, αλλα δεν ηξερα που αλλου να το βαλω. Ευχαριστω εκ των προτερων!
Cooker Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Φυσικα και οχι.Τωρα για κινητο εχω στο νου το iPhone 6s plus.Ειναι ομως αρκετο για την χρηση που το θελω ή να παρω και μια καμερα..?
Giwrgos George Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Καλό κινητό με μια υπέροχη κάμερα είναι το LG G4 κοντά στα 400 από καταστήματα στο skroutz,υπάρχουν και άλλες καλές προτάσεις βέβαια,αλλά η συγκεκριμένη κάμερα έχει και απόλυτο έλεγχο. Βέβαια με επαγγελματική κάμερα δεν συγκρίνεται κανένα κινητό,αλλά και οι κάμερες που έχουν οι ναυαρχίδες θα σε αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένο,απλά δεν θα έχεις άλλα πράγματα όπως zoom κλπ...Αλλά έχεις άλλες ευκολίες,το κινητό το βάζεις και σε μια τσέπη και πας
heavyrain Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 αν δινεις μεγαλη βαση στη καμερα ξεχνα το iphone. πηγαινε σε sony Ζ5 ή galaxy S6/edge/plus ή note5 έχουν τις καλύτερες κάμερες αυτή τη στιγμη και ειναι κορυφαιες συσκευες. Λίγο πιο οικονομικά με επισης εξαιρετικη καμερα ειναι το lg g4 το καλύτερο vfm τους έτους. http://www.dxomark.com/Mobiles/Announcing-a-new-display-order-for-DxOMark-Mobile-scores
skoulas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Απο θεμα χρηματων δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Παρε το iphone και μια mirrorless...με 1500euro θα εισαι αρχοντας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα