Ilzals Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Γενιάς σας ψάχνω κατόχους του συγκεκριμένου προβολεα για να μου λύσουν κάποιες απορίες Καληςπερα επειδη εχω καταλήξει σε αγορα Epson eh tw9200w θα ήθελα τη βοήθεια οςο αφορά την εγκατάσταση .Το κάδρο ειναι 106" 1.0 gain 16:9 εχει μαυρο bolder στο πάνω μέρος 50cm δλδ η εικονα ξεκιναει στα 50 cm απο την οροφή.Το ύψος οροφης ειναι 2,6μ.ΑΠοσταση φακού με οθονη 3,8μ .Αναμεσα στο φακό και στην οθονη υπάρχει ενα δοκαρι που κατεβαίνει απο την οροφή στα 30cm .Το δοκαρι αυτο ειναι σε αποςταςη καπου 2. Μετρα απο το φακό του μηχανήματος .Εγω ειδα οτι τις 106" μπορω να τις ανοίξω απο αυτη την αποςταςη.Το θέμα μου ειναι οτι θέλω να τον βάλω οςο ποιο ψηλά συγκεκριμένα να πάρω βάση 12-15cm.Το κέντρο φακού του epson ειναι 8cm όποτε αποςταςη απο οροφή μέχρι κέντρο φακού 12+8=20cm.Λογικα η εικονα μου θα βρίσκει ψηλά στο μαυρο bolder της οθόνης η ακόμα και στο δοκαρι στα 2 μετρα .Μπορω να παίξω με το φακο προς τα κατω για να φτιάξω το κάδρο μου;Επιςης μπορω να τοποθετήσω τον προβολεα όχι ομόκεντρα με την οθονη αλλα 20-40cm δεξιά;Η καλύτερη τοποθέτηση ειναι το κέντρο φακού να χτυπάει στην αρχή της οθόνης πάνω αλλα αν γινει αυτο θέλω βάση οροφης 30-50cm.Δεδομενου οτι το σπίτι ειναι χαμηλοτάβανο και ο προβολεας ειναι μεγάλος και θα μπει ακριβως πάνω απο το καναπέ δλδ το κεφαλι μου με 30-50cm το αποτέλεσμα θα ειναι αντιαισθητικό.Ευχαριστω για το χρονο σας .Ελπιζω στη βοήθεια σας και ιδιαίτερα απο αυτούς που εχουν το μηχάνημα αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα