CloudAtlas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα και απο εμενα, Λοιπον, εχω ενα iPhone 6 64gb αγορασμενο πριν δυο μηνες και καθε φορα που το ζοριζω λιγο, πχ.βλεπω ενα βιντεο στο youtube και μου ερχεται εκεινη τη στγμη μηνυμα απο το messenger και παταω να απαντησω, το κινητο κολλαει για μερικα δευτερολεπτα και μετα κανει επανεκινηση μονο του.Να σημειωσω οτι το εχω ακομα σε ios 8.3 .Εχει παρατηρησει ποτε κανεις κατι παρομοιο?Αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει.Ευχαριστω!
corsair04 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα και απο εμενα, Λοιπον, εχω ενα iPhone 6 64gb αγορασμενο πριν δυο μηνες και καθε φορα που το ζοριζω λιγο, πχ.βλεπω ενα βιντεο στο youtube και μου ερχεται εκεινη τη στγμη μηνυμα απο το messenger και παταω να απαντησω, το κινητο κολλαει για μερικα δευτερολεπτα και μετα κανει επανεκινηση μονο του.Να σημειωσω οτι το εχω ακομα σε ios 8.3 .Εχει παρατηρησει ποτε κανεις κατι παρομοιο?Αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει.Ευχαριστω! όταν είχα και εγώ το 8.3 είχα τέτοιου είδους κολλήματα αλλά όχι τόσο συχνά όσο περιγραφείς κάνε μια επαναφορά το κινητό και εάν δεν διορθωθεί update στην 9.1
CloudAtlas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Με την 9.1 πως τα παει?κολλαει καθολου?
corsair04 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Με την 9.1 πως τα παει?κολλαει καθολου? Εμένα μου κάνει μερικά νερά κάποιες φορές δηλαδή όταν ξεκλειδώνω το κινητό δεν μου εμφανίζει τις εφαρμογές στην οθόνη και είναι απλά μια κενή οθόνη ή βγάζει μια μαύρη οθόνη αλλά επανέρχεται χωρίς επανεκκινήσεις αλλά το περίεργο είναι ότι όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν κανονικά δηλαδή δοκίμασα να κλειδώσω την οθόνη και ανταποκρίθηκε αυτό μπορεί να είναι γιατί έκανα update και όχι καθαρή εγκατάσταση πάντως τώρα τελευταία το κάνει από την πρώτη μέρα της ενημέρωσης μέχρι και σήμερα το έκανε δυο φορές.
CloudAtlas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 οκ ελπιζω να λυθει το προβλημα μου με την 9.1, επισης παντα πρεπει να κανεις τις ενημερωσεις απο υπολογιστη γιατι οι ota (over the air) ενημερωσεις συνηθως παντα παρουσιαζουν προβλημα στο κινητο.
ramarg Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα και απο εμενα, Λοιπον, εχω ενα iPhone 6 64gb αγορασμενο πριν δυο μηνες και καθε φορα που το ζοριζω λιγο, πχ.βλεπω ενα βιντεο στο youtube και μου ερχεται εκεινη τη στγμη μηνυμα απο το messenger και παταω να απαντησω, το κινητο κολλαει για μερικα δευτερολεπτα και μετα κανει επανεκινηση μονο του.Να σημειωσω οτι το εχω ακομα σε ios 8.3 .Εχει παρατηρησει ποτε κανεις κατι παρομοιο?Αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει.Ευχαριστω! Η 8.3 φταίει και το youtube app το οποίο απεχθάνομαι. Μην την κρατάς την 8.3.Και εγώ δεν ήθελα να την αλλάξω αλλά μια χαρά τα πάει η 9 στο 6άρι.Περσινό hardware έχει τι ανησυχείς. Υ.Γ Δοκίμασε να σβήσεις το youtube app που είναι άθλιο και πέρασε αυτό που χρησιμοποιώ εγώ εδώ και 2 χρόνια και έχω ξεχάσει τί σημαίνει youtube. Τubex λέγεται. Είναι σχεδόν ίδιο με το youtube,έχει ιστορικό από τα βίντεο που βλέπεις συχνά χωρίς να κάνεις sign in σε youtube account και το καλύτερο ? Backround Play Ακούς μουσική και δεν είσαι υποχρεωμένος να κάθεσαι στο app του youtube και μόλις βγεις να σταματάει η μουσική...
ts13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 χμμ ναι,παντως μετα απο επαναφορα συνεχιζουν τα προληματα! τωρα που το λες, μονο οταν εχω ανοιχτο το youtube app κανει επαναφορα μονο του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα