BACK12345 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Ψηφιζω το Lumia Γιατι: Το samsung εχει 1,5gb ram + touchwiz= lag. Απο τι ακουω το lumia εχει πολυ ωραια οθονη και καμεραΑκομα θα ειναι γρηγοροτερο και επεισης με 8gb μνημη σε android 5 εφαρμογες να βαλεις και γεμισε. 1
fatsas2222 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Εσένα ποιο σου αρέσει? Μου αρέσει το Lumia αλλά φοβάμαι το app store.
fatsas2222 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Τι apps χρησιμοποιείς? Hangouts, Gmail, Google+, YouTube (δηλ πολύ google ), κανένα παιχνίδι, countdown widget, Viber, κάτι εφαρμογές αστρονομίας και προγραμματισμού, wpa finder (θα μου λήψει πολύ), twitch και κάτι σκόρπια.
BACK12345 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μου αρέσει το Lumia αλλά φοβάμαι το app store. H αληθεια ειναι πως τα android εχουν καλυτερο app store. Περα απο αυτο ομως θεωρω σε ολους τους αλλους τομεις τα wp καλυτερα σε αυτη την τιμη Αν ομως θες να πας android τοτε δεν θα σου προτεινα το s4 mini.Μπορεις να δεις και meizu m2 note Εσυ ομως τι ζητας απο το τηλεφωνο σου?
Makeran Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Hangouts, Gmail, Google+, YouTube (δηλ πολύ google ), κανένα παιχνίδι, countdown widget, Viber, κάτι εφαρμογές αστρονομίας και προγραμματισμού, wpa finder (θα μου λήψει πολύ), twitch και κάτι σκόρπια. Μερικές από αυτές τις εφαρμογές θα είναι χάλια για Windows, αλλά τη δουλειά τους θα την κάνουν. Από την άλλη το S4 mini είναι κι αυτό πολύ καλό με ελάχιστο lag. Αν θες κάτι που να λειτουργεί καλά πάρε Windows Phone. Αν θες κάτι που δε θα το βαρεθείς πάρε Android.
AlienTechGR Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Lumia 640 από μένα...Δε πρόκειται να σε απογοητεύσει ούτε και θα κολλήσει ποτέ.
fatsas2222 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Αποφάσισα. Θα αγοράσω το Lumia. Ευχαριστώ όλους σας, οι απαντήσεις σας με βοήθησαν παρά πολύ!!
BACK12345 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Αποφάσισα. Θα αγοράσω το Lumia. Ευχαριστώ όλους σας, οι απαντήσεις σας με βοήθησαν παρά πολύ!! Kαλοριζικο φιλε πες μας εντυπωσεις οταν το παρεις 1
fatsas2222 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Αποφάσισα. Θα αγοράσω το Lumia. Ευχαριστώ όλους σας, οι απαντήσεις σας με βοήθησαν παρά πολύ!!Kαλοριζικο φιλε πες μας εντυπωσεις οταν το παρεις Φυσικά!! Σε κάνα δυο εβδομάδες θσ βρίσκεται στα χέρια μου!!(δεν το παρηγγειλα ακόμα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα