estel92 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 τι τεστ μπορώ να κάνω στο υπολογιστεί για να δω ότι δουλεύει σωστά και δεν έχει κάποιο θέμα ο επεξεργαστής ή οτιδήποτε άλλο γιατί έχω ένα περίεργο lag όταν παίζω cs συμβαίνει συνήθως όταν με πυροβολάνε ή τους πυροβολάω ή και κάποιες φορές στο άκυρο. Την βοήθεια σας παρακαλώ. Ευχαριστώ!GPU: r9 280xcpu: fx 8320ram: 16gbpsu: 1000woc; OXI
hliastsek Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Ποια μητρικη εχεις? Απο θερμοκρασιες πως πας? Ποιο ειναι το μοντελο του τροφοδοτικου? Να τρώει bottleneck η 280x απο τον 8320 το αποκλείουμε
estel92 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Ποια μητρικη εχεις? Απο θερμοκρασιες πως πας? Να τρώει bottleneck η 280x απο τον 8320 το αποκλείουμε μητρικη μητρική έχω αυτή GIGABYTE 990XA-UD3
hliastsek Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Τροφοδοτικο? Το εχεις παρατηρήσει και σε αλλα παιχνιδια?
estel92 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Τροφοδοτικο? Το εχεις παρατηρήσει και σε αλλα παιχνιδια? μόνο αυτό παίζω να σου πω την αλήθεια τροφοδοτικό corsair ΗΧ100ι στον επεξεργαστή υπάρχει και υδρόψυξη corsair h100i μόνο αυτό παίζω να σου πω την αλήθεια τροφοδοτικό corsair ΗΧ100ι στον επεξεργαστή υπάρχει και υδρόψυξη corsair h100i τώρα η θερμοκρασια min:38 max:70
hliastsek Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 38min με h100i σε iddle κατάσταση ή μεσα στο παιχνιδι? ΥΓ αν δεν κανω λαθος οι fx εχουν οριο τους 68 βαθμους μετα κλεινει το pc. Με τι κοιτας τι θερμοκρασιες? Δες μεσα απο AMD OverDrive http://www.amd.com/en-us/innovations/software-technologies/technologies-gaming/over-drive
estel92 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 38min με h100i σε iddle κατάσταση ή μεσα στο παιχνιδι? σε iddle κατασταση
hliastsek Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δεν εχει πατήσει καλα η ψήκτρα, δεν ειναι λογικες θερμοκρασίες αυτες (ειδικά τωρα που εχουν πιάσει και τα κρυα ). Την βγαζεις, καθαριζεις την παστα, βαζεις νεα, και την ξαναβάζεις προσεκτικά. ΥΓ τι παστα χρησιμοποιεις? 1
Xristaras12 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 θερμοκρασίες θα βλέπεις με το amd overdrive. το lag αυτό είναι γενικό δηλαδή freez-άρει ολο το συστημα η το βλέπεις ξαφνικα; για να αποκλείσουμε το θέμα ping. Drivers για 280Χ είναι οι τελευταιοί με καθαρή εγκατάσταση η περνάς εκδόσεις απο πάνω;
hliastsek Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Αυτη την στιγμη σε iddle κατασταση στο pc μου με 8320 και seidon 120v (οι θερμοκρασιες σου λενε ποσο εχεις ακομα για να φτασεις στο οριο). Οι fx κατω απο τους 40 βαθμους δεν βγαζουν σωστες θερμοκρασιες(δηλαδη ουτε οι δικες μου ειναι ακριβώς αυτες), αλλα οχι και min 38 σε iddle
estel92 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Αυτη την στιγμη σε iddle κατασταση στο pc μου με 8320 και seidon 120v (οι θερμοκρασιες σου λενε ποσο εχεις ακομα για να φτασεις στο οριο). Οι fx κατω απο τους 40 βαθμους δεν βγαζουν σωστες θερμοκρασιες(δηλαδη ουτε οι δικες μου ειναι ακριβώς αυτες), αλλα οχι και min 38 σε iddle θερμοκρασίες θα βλέπεις με το amd overdrive. το lag αυτό είναι γενικό δηλαδή freez-άρει ολο το συστημα η το βλέπεις ξαφνικα; για να αποκλείσουμε το θέμα ping. Drivers για 280Χ είναι οι τελευταιοί με καθαρή εγκατάσταση η περνάς εκδόσεις απο πάνω; Δεν εχει πατήσει καλα η ψήκτρα, δεν ειναι λογικες θερμοκρασίες αυτες (ειδικά τωρα που εχουν πιάσει και τα κρυα ). Την βγαζεις, καθαριζεις την παστα, βαζεις νεα, και την ξαναβάζεις προσεκτικά. ΥΓ τι παστα χρησιμοποιεις? πάστα εν έχω αλλάξει ακόμα είναι η μαμά την υδρόψυξησ φρεζάρει ειδικά στα σμοκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα