Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι τεστ μπορώ να κάνω στο υπολογιστεί για να δω ότι δουλεύει σωστά και δεν έχει κάποιο θέμα ο επεξεργαστής ή οτιδήποτε άλλο γιατί έχω ένα περίεργο lag όταν παίζω cs συμβαίνει συνήθως όταν με πυροβολάνε ή τους πυροβολάω ή και κάποιες φορές στο άκυρο.  Την βοήθεια σας παρακαλώ. Ευχαριστώ!

GPU: r9 280x
cpu: fx 8320
ram: 16gb
psu: 1000w
oc; OXI

Δημοσ.

Ποια μητρικη εχεις? Απο θερμοκρασιες πως πας? Ποιο ειναι το μοντελο του τροφοδοτικου? Να τρώει bottleneck η 280x απο τον 8320 το αποκλείουμε :)

Δημοσ.

Ποια μητρικη εχεις? Απο θερμοκρασιες πως πας? Να τρώει bottleneck η 280x απο τον 8320 το αποκλείουμε μητρικη 

μητρική έχω αυτή GIGABYTE 990XA-UD3

Δημοσ.

Τροφοδοτικο? Το εχεις παρατηρήσει και σε αλλα παιχνιδια?

μόνο αυτό παίζω να σου πω την αλήθεια 

τροφοδοτικό corsair ΗΧ100ι

στον επεξεργαστή υπάρχει και υδρόψυξη corsair h100i

μόνο αυτό παίζω να σου πω την αλήθεια 

τροφοδοτικό corsair ΗΧ100ι

στον επεξεργαστή υπάρχει και υδρόψυξη corsair h100i

τώρα η θερμοκρασια min:38 max:70

Δημοσ.

38min με h100i σε iddle κατάσταση ή μεσα στο παιχνιδι?

ΥΓ αν δεν κανω λαθος οι fx εχουν οριο τους 68 βαθμους μετα κλεινει το pc. Με τι κοιτας τι θερμοκρασιες? Δες μεσα απο AMD OverDrive http://www.amd.com/en-us/innovations/software-technologies/technologies-gaming/over-drive

Δημοσ.

Δεν εχει πατήσει καλα η ψήκτρα, δεν ειναι λογικες θερμοκρασίες αυτες (ειδικά τωρα που εχουν πιάσει και τα κρυα :P). Την βγαζεις, καθαριζεις την παστα, βαζεις νεα, και την ξαναβάζεις προσεκτικά.

ΥΓ τι παστα χρησιμοποιεις? 

• Like 1
Δημοσ.

θερμοκρασίες θα βλέπεις με το amd overdrive.

το lag αυτό είναι γενικό δηλαδή freez-άρει ολο το συστημα η το βλέπεις ξαφνικα;

για να αποκλείσουμε το θέμα ping.

Drivers για 280Χ είναι οι τελευταιοί με καθαρή εγκατάσταση η περνάς εκδόσεις απο πάνω;

Δημοσ.

Αυτη την στιγμη σε iddle κατασταση στο pc μου με 8320 και seidon 120v (οι θερμοκρασιες σου λενε ποσο εχεις ακομα για να φτασεις στο οριο). Οι fx κατω απο τους 40 βαθμους δεν βγαζουν σωστες θερμοκρασιες(δηλαδη ουτε οι δικες μου ειναι ακριβώς αυτες), αλλα οχι και min 38 σε iddle

therm.jpg
Δημοσ.

Αυτη την στιγμη σε iddle κατασταση στο pc μου με 8320 και seidon 120v (οι θερμοκρασιες σου λενε ποσο εχεις ακομα για να φτασεις στο οριο). Οι fx κατω απο τους 40 βαθμους δεν βγαζουν σωστες θερμοκρασιες(δηλαδη ουτε οι δικες μου ειναι ακριβώς αυτες), αλλα οχι και min 38 σε iddle

therm.jpg

θερμοκρασίες θα βλέπεις με το amd overdrive.

το lag αυτό είναι γενικό δηλαδή freez-άρει ολο το συστημα η το βλέπεις ξαφνικα;

για να αποκλείσουμε το θέμα ping.

Drivers για 280Χ είναι οι τελευταιοί με καθαρή εγκατάσταση η περνάς εκδόσεις απο πάνω;

Δεν εχει πατήσει καλα η ψήκτρα, δεν ειναι λογικες θερμοκρασίες αυτες (ειδικά τωρα που εχουν πιάσει και τα κρυα :P). Την βγαζεις, καθαριζεις την παστα, βαζεις νεα, και την ξαναβάζεις προσεκτικά.

ΥΓ τι παστα χρησιμοποιεις? 

πάστα εν έχω αλλάξει ακόμα είναι η μαμά την υδρόψυξησ 
φρεζάρει ειδικά στα σμοκ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...