georgepppo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 zanskou , επειδή δεν έχω μεγάλη εμπειρία στον υπερχρονισμό , νομίζω ότι η σειρά πάει αλλιώς αν ανεβάσουμε την συχνότητα χωρίς τα volts , τότε δεν ανεβαίνει η θερμοκρασία απλά δεν είναι σταθερός , οπότε αναγκαζόμαστε να ανεβάσουμε τα volts και επειδή ανεβάσαμε τα volts ανεβαίνει η θερμοκρασία! κάνω λάθος? Ένας επεξεργαστής δεν είναι σε καμία περίπτωση ίδιος με μια ωμική αντίσταση. Μην γράφουμε ό,τι θέλουμε. Εκτός κι αν μπορείς να μου εξηγήσεις με αυτό το σκεπτικό για ποιό λόγο θα ανεβάσει θερμοκρασία αν ανεβάσουμε συχνότητα αλλά αφήσουμε την τάση απείραχτη. όταν ανεβάζεις την συχνότητα τραβάει και παραπάνω ampere απλά όταν ανεβάζεις την τάση μειώνεις τις απώλειες ρεύματος και γίνεται πιο σταθερός ο επεξεργαστής,λέω ομική αντίσταση γιατί ότι καίγεται σε ρεύμα γίνεται θερμοκρασία,δεν είναι αντίσταση αλλά ιμιαγωγός. επίσης όταν ανεβάζεις συχνότητα και έχεις στο auto την τάση ανεβάζει μόνο του πολλε΄ς φορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisgtr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Αν αλλάξει αυτο το χάλια mount σύστημα, θα γίνει και κορυφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Αν αλλάξει αυτο το χάλια mount σύστημα, θα γίνει και κορυφή. Απ'οτι μου είπε η εταιρεία λόγω των πατεντών που υπάρχουν από πίσω ειναι πολύ δύσκολο (αν όχι αδύνατον να αλλάξει) τουλάχιστον στο σχετικά άμεσο μέλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@ggelos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 hwmonitor απο την ιδια εταιρια που έχει και το cpu-z κάποιο αξιόπιστο τρόπο εννοούσα γιατί και το hwmonitor μου βγάζει τον 4790k 58w μέγιστο, κατι το οποίο δεν γίνεται γιατί το cpu ειναι στα 4.5 με 1.3V ενω η intel το δίνει 88w με την εργοστασιακή συχνότητα. Εκτός αν μετράω εγώ λάθος και χρειάζεται να γίνει καποια πρόσθεση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα