partblah1990 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μπορει κανεις να μου πει αν η συνδεση μου ειναι καλη ; Γιατι που και που το ρουτερ αποσυγχρονιζει . Link Information DSL Type: ADSL2+ Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1020 / 8878 Max Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1068 / 10244 Data Transferred (Sent/Received) [b/B]: 90123203 / 92618602 Output Power (Up/Down) [dBm]: 11.5 / 16.5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 7.5 / 17.5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 8.1 / 8.4 Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 FEC (Up/Down): 0 / 3593 CRC (Up/Down): 196608 / 8
bill2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Εχεις συχρονισει στα 8.8 κατεβασμα με 1 ανεβασμα προφιλ εχεις 8 το μαχ που πιανει το ρουτερ ειναι 10.2 με 1 απο ταχυτητες οκ εισαι αλλα δεν συμενει οτι επειδη εχεις μια ταχυτητα οι δποσυνδεσεις μπορει να ευθηνονται το καλωδιο πισω απο το ρουτερ η πριζα κατω στο κατενεμητη απο εκει στο καφαο την τεχνικη υποστιριξη της forthnet μα υποθεσω συμφωνα με το ρουτερ την πηρες και αν θες δοκιμασε αλλο ρουτερ
melodystyle2003 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Χαμηλές ταχύτητες για το θόρυβο που έχει η γραμμή σου, κοίταξε τη καλωδίωση του σπιτιού και θα πρέπει να χρησιμοποιείς φίλτρο σε τηλέφωνο/συναγερμό/fax.
partblah1990 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Αρα οι τιμες για το SNR και το attenuation ειναι καλες ; Αν βαλω καινουργιο modem της TP-Link θα εχω βελτίωση στην ταχύτητα κατεβάσματος; Ναι φιλτρα εχω σε ολες τις τηλεφωνικες γραμμες αλλα η καλωδιωση του σπιτου μου ειναι 20ετίας.
SaFiS Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Μπορει κανεις να μου πει αν η συνδεση μου ειναι καλη ; Γιατι που και που το ρουτερ αποσυγχρονιζει . Link Information DSL Type: ADSL2+ Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1020 / 8878 Max Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1068 / 10244 Data Transferred (Sent/Received) [b/B]: 90123203 / 92618602 Output Power (Up/Down) [dBm]: 11.5 / 16.5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 7.5 / 17.5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 8.1 / 8.4 Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 FEC (Up/Down): 0 / 3593 CRC (Up/Down): 196608 / 8 Για 17.5dB Down Attenuation είσαι χαμηλά. Εγώ με 16.0dB είμαι στα 17211. Δοκίμασε πρώτα να βγάλεις όλες τις συσκευές και φίλτρα απο τις πρίζες και άσε μόνο του το Modem. Αν δεν αλλάξει τίποτα κάλεσε τον Πάροχό σου...
shodan24 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Αρα οι τιμες για το SNR και το attenuation ειναι καλες ; Αν βαλω καινουργιο modem της TP-Link θα εχω βελτίωση στην ταχύτητα κατεβάσματος; Ναι φιλτρα εχω σε ολες τις τηλεφωνικες γραμμες αλλα η καλωδιωση του σπιτου μου ειναι 20ετίας. σε ποια εταιρεια εισαι? βγαλτα ολα κ ξαναβαλτα μετα απο κανα 10-λεπτο... δοκιμασε κ αλλο ρουτερ αν εχεις, η κ ρουτερ απευθειας στη πριζα μονο του... η ποιοτητα της γραμμης σου, απο τα stats, δειχνει οτι ειναι "κατω του μετριου"...(πολλοι παραγοντες παιζουν ομως...) επισης εχεις πολλα errors... εχεις προβληματα με το ιντερνετ, κ αν ναι, τι? κ ποσο συχνα? αν δεν εχεις προβληματα, κ δεν σε ενδιαφερει το bandwidth, τοσο αστα οπως ειναι.... απο ποτε ειναι το bandwidth σου στα 8,8MBit ? τελος, αν ειναι παλια τα καλωδια απο το ρουτερ μεχρι τη πριζα, τοτε τα αλλαζεις με 1-2 ευρω κ περνεις κ καινουριο splitter...
partblah1990 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) ειμαι στην forthnet και προσφατα ανανεωνοντας το συμβολαιο μας εδωσαν καινουργιο μοντεμ (Technicolor TD 5136v2 ,τρεις μερες εχω μονο το μοντεμ). Τα errors απο που φαινονται ; Προβληματα χοντρα χοντρα δεν εχω αλλα με προβληματιζει οτι εχω πολυ μικρη ταχυτητα κατεβασματος . Το bandwidth με ενδιαφερει αρκετα. Απο αρχες του 2014 το bandwidth ηταν στα 6,5 download και με την αλλαγη του μοντεμ πηγε καπου στα 7,59 download . To splitter ειναι καινουργιο που εχω . Οποτε μαλλον το προβλημα θα ειναι τα καλωδια . Η οικοδομη που μενω ειναι 20 ετιας και εχει τα κλασικα χαλκινα καλωδια τα οποια δεν εχουν πειραχτει ποτε. Α και κατι ακομα . Μηπως φταιει που εχω το μοντεμ πολυ μακρυα απο την πριζα του τηλεφώνου ; Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2015 από partblah1990
PEPES2 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δοκιμασε με μικροτερο rj11 (εως 2 μετρα) και με μεγαλυτερο rj45 για να συνδεσεις το μοντεμ με το pc.
shodan24 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 ειμαι στην forthnet και προσφατα ανανεωνοντας το συμβολαιο μας εδωσαν καινουργιο μοντεμ (Technicolor TD 5136v2 ,τρεις μερες εχω μονο το μοντεμ). Τα errors απο που φαινονται ; Προβληματα χοντρα χοντρα δεν εχω αλλα με προβληματιζει οτι εχω πολυ μικρη ταχυτητα κατεβασματος . Το bandwidth με ενδιαφερει αρκετα. Απο αρχες του 2014 το bandwidth ηταν στα 6,5 download και με την αλλαγη του μοντεμ πηγε καπου στα 7,59 download . To splitter ειναι καινουργιο που εχω . Οποτε μαλλον το προβλημα θα ειναι τα καλωδια . Η οικοδομη που μενω ειναι 20 ετιας και εχει τα κλασικα χαλκινα καλωδια τα οποια δεν εχουν πειραχτει ποτε. με τα στοιχεια που παραθετεις....μια χαρα εισαι... αν παρεθετες περισσοτερα, τοτε βλεπαμε... δεν εισαι, αλλα δεν μπορεις να κανεις κατι... να παρεις την εταιρεια κ να την πεις οτι εχεις χαμηλο bandwidth, αν στο ανεβασουν προβλεπω να χεις disconnects...μετα θα τους παρεις να τους πεις οτι εχεις disconnects, θα σου χαμηλωσουν το bandwidth... η γραμμη που σου δινουν, μια χαρα φαινεται (συμφωνα με την πολιτικη τους). δεν ειναι, αλλα εισαι στα 9 ΜΒιτ κ εχεις μια σταθερη συνδεση, που ειναι αποδεκτη... πολλα μπορεις να κανεις απο μερια σου, αλλα αυτο δεν θα βελτιωσει το bandwidth σου... αυτο απαιτει επεμβαση ειναι απο την αλλη μερια
SpirosKerkyra Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Τσέκαρε αυτό που σου είπαν τα παιδιά, πρέπει να κλειδώνεις πολύ παραπάνω και όχι 8 Για να σου φύγει η στεναχώρια σου παραθέτω τη δικιά μου γραμμή
partblah1990 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Τους καλεσα και μου ειπαν οτι εχουν προβει σε ενεργειες σχετικά με την ταχύτητα της γραμμής μου. Πλεον εχω τα ακολουθα στατιστικα , ειναι καλυτερο το bandwidth αλλα βλεπω τωρα οτι εχω πολυ χαμηλο SNR , γιατι συνεβει αυτό ; Επισης αν αγορασω καινουργιο tp link modem υπαρχει πιθανοτητα να βλελτιωθει ακομα η ταχυτητα της γραμμης μου ; Link Information DSL Type: ADSL2+ Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1020 / 11682 Max Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1144 / 13132 Data Transferred (Sent/Received) [b/B]: 18659814 / 199456649 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12.5 / 19.5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 7.5 / 17.0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 8.9 / 6.1 Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 FEC (Up/Down): 0 / 62498 CRC (Up/Down): 5373961 / 102
shodan24 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Τους καλεσα και μου ειπαν οτι εχουν προβει σε ενεργειες σχετικά με την ταχύτητα της γραμμής μου. Πλεον εχω τα ακολουθα στατιστικα , ειναι καλυτερο το bandwidth αλλα βλεπω τωρα οτι εχω πολυ χαμηλο SNR , γιατι συνεβει αυτό ; πολλα ρωτας.... το θεμα ειναι αν με αυτο το SNR η γραμμη σου θα ειναι σταθερη.... Επισης αν αγορασω καινουργιο tp link modem υπαρχει πιθανοτητα να βλελτιωθει ακομα η ταχυτητα της γραμμης μου ;το Bandwidth οχι (δλδ ελαχιστα, μπορει 0,5 MBit, δλδ αμελητεο) η αν, ας πουμε, με καινουριο ρουτερ, μπορεις να εχεις σταθερη γραμμη με ακομη μικροτερο SNR, τοτε μονο... αλλα μην περιμενεις τρελα νουμερα DSL Type: ADSL2+ Current Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1020 / 11682 Max Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1144 / 13132 Data Transferred (Sent/Received) [b/B]: 18659814 / 199456649 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12.5 / 19.5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 7.5 / 17.0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 8.9 / 6.1 Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 FEC (Up/Down): 0 / 62498 CRC (Up/Down): 5373961 / 102 ουτε με αυτο το bandwidth εισαι ικανοποιημενος?
partblah1990 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 ναι η γραμμη μου με αυτο το SNR ειναι πολυ σταθερη - δεν με εχει αποσυγχρονισει μεχρι στιγμης. Ναι δε λεω , το bandwidth ειναι αρκετα καλο αλλο βλεπω ο φιλος SaFiS στην εικονα που ανεβασε στο μηνυμα του εχει πολυ καλυτερο bandwidth απο το δικο μου με περιπου τα ιδια στατιστικα στοιχεια. Οποτε τζαμπα χρηματα θα δωσω για αγορα νεου modem/router ?
shodan24 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Οποτε τζαμπα χρηματα θα δωσω για αγορα νεου modem/router ? ενα καλυτερο ρουτερ δεν θα σου αυξησει το bandwidth (που σε ενδιαφερει)... εχουν αλλες λειτουργιες, καλυτερο wifi, σταθεροτερη γραμμη κτλ...κ μενου με επιλογες για advanced χρηστες... για να αυξηθει το bandwidth πρεπει να μην σε "κλεβει" ο παροχος ταχυτητα (περιοριζει), να μην εχει φορτο το δικτυο που εισαι, να ειναι καλης ποιοτητας το καλωδιο που σου'ρχεται (χαλκος).... ναι η γραμμη μου με αυτο το SNR ειναι πολυ σταθερη - δεν με εχει αποσυγχρονισει μεχρι στιγμης. Ναι δε λεω , το bandwidth ειναι αρκετα καλο αλλο βλεπω ο φιλος SaFiS στην εικονα που ανεβασε στο μηνυμα του εχει πολυ καλυτερο bandwidth απο το δικο μου με περιπου τα ιδια στατιστικα στοιχεια. δεν εχετε τα ιδια στατιστικα... ιδια στατιστικα εχουν (θεωριτικα) 2 γειτονες... εχετε αλλη γραμμη, αλλο χαλκο, αλλο παροχο, αλλη καλωδιωση,αλλο ρουτερ,αλλους θορυβους κτλ.... μονο αν αλλαξεις παροχο κ πας στον οτε, κ σε αλλαξουν γραμμη (θεωρωντας οτι εισαι σε κακη γραμμη κ βρισκονταςαλλη καλυτερη), θα βελτιωθει το bandwidth σου...(ισχυριζομενος οτι το bandwidth σου ειναι φτωχο κ πρεπει να ειναι πολυ υψηλοτερο λογω της αποστασεως σου). η forthnet δεν (γι αυτο κ εφυγα απο αυτους αγανακτισμενος κ δεν ξαναγυρναω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα