Occultist Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Έχουν κυκλοφορήσει επίσημα τα 10 και μου διέφυγε;
Snatchertas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Λογικο, μαλλον το 7% των χρηστων Windows Phones ειναι οι ντιβελοπερζ, με τοσο λιγα που εχουν πουλησει χιχιχιχοχοχο Ναι, αστείο. Το μερίδιο της MS/Nokia μπορεί να μην είναι μεγάλο, αλλά ουσιαστικά είναι μεγαλύτερο από αυτό των περισσοτέρων Android OEMs πλην Samsung.
Snatchertas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Εγώ που τα είχα βάλει πριν 6 μήνες δεν ήταν σταθερά....έτρωγε περίεργα κολλήματα Ε, η μέρα με τη νύχτα. Ουσιαστικά στα 2 τελευταία builds είναι τα πρώτα που μπορεί κανεις να βάλει άφοβα.
KraLL Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Οποιος γνωριζει μπορει να μου πει ουσιαστικους λογους να βαλω τωρα την beta εκδοση αντι να περιμένω μεχρι τον φλεβαρη(?) αν θυμαμαι καλα που βγαινει η τελικη. Οι εφαρμογες δουλευουν κανονικα? Πιο συγκεκριμενα οι εφαρμοργες της alphabank και της eurobank που χρησιμοποιω τωρα, θα λειτουργουν κανονικα και με τα 10? Λογικα θα πρεπει με καποιο τροπο να κανω backup ολα τα pins του heremaps που εχω, τις φωτογραφιες και γενικα οτι υλικο εχω ή τα κραταει μετα την εγκατασταση? Ευχαριστω 1
ikaros21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Στα 10 θα μπορώ οπότε θέλω να εμφανίσω και να εξαφανίσω την γραμμή περιήγησης όπως στα 8.1 ή όχι; γιατί αλήθεια είναι πολύ χρήσιμο το συγκεκριμένο
kostas_amd Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Έχει δοκιμάσει κανείς τα τελευταία 10αρια στο 520 να μου πει εντυπώσεις? Τα είχα περάσει αρκετό καιρό πριν και ήταν γεμάτα bugs και lagαραν.
markos9 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Έχει δοκιμάσει κανείς τα τελευταία 10αρια στο 520 να μου πει εντυπώσεις? Τα είχα περάσει αρκετό καιρό πριν και ήταν γεμάτα bugs και lagαραν. την ίδια ερώτηση ετοιμαζόμουν να κάνω.
stelakos.gr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 πως ειναι το νέο λειτουργικο; αξίζει τον κόπο; έχω lumia 1020. σε δικο μου 1020 εχει λιγα κολληματα οχι τιποτα ιδιαιτερο ομως,καλυτερα περιμενε
χιωτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Βάλτε τα άφοβα και εγω τα χα βάλει πριν 3μηνες έτρωγαν κολλήματα αλλα από την προηγούμενη βδομάδα μου ήρθαν δυο ενημερώσεις και το Lumia 930 παει σφαίρα και ναι για μενα είναι πολυ καλύτερα από τα 8.1.κατεβαζεις την εφαρμογή windows insider και μετα κανεις απλα ενημερώσει το κινητο Sent from my RM-1045_1050
rose21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Ναι, αστείο. Το μερίδιο της MS/Nokia μπορεί να μην είναι μεγάλο, αλλά ουσιαστικά είναι μεγαλύτερο από αυτό των περισσοτέρων Android OEMs πλην Samsung.Το θεμα δεν ειναι μονο το ποσοστο αλλα και που οφειλεται αυτο το ποσοστο . Οταν το 95% ειναι σε low end δεν το λες και επιτυχεια.Αυτος ειναι και ο λογος που οι devs δεν ασχολουνται με τα windows mobile .
sk8harddiefast Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Την εχω βαλλει σε Lumia 640XL και Lumia 535. Και στα 2 παει τελεια χωρις κολλημτα, χωρις προβληματα. Κανει κανονικα ολα τα updates και δεν εκανα καν Hard Reset!!! (Το κραταω να κανω ενα και καλο οταν βγουν επισημα.)
mad-proffessor Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Υπάρχει στα network settings στα windows 10 ρύθμιση για static ip?Στα windows 8.1 δεν υπαρχει τέτοια ρύθμιση οπότε αν είναι να ενημερώσω να γίνει αναβάθμιση σε windows 10. Κινητό Microsoft lumia 535 1
hliastsek Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Απο Δεκεμβρη παιδια αρχίζει το official roll out... οποτε υπομονη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα