Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,εννοειται πως αξιζει!Αν ειναι να μιλησουμε με τιμες skroutz,εγω προσωπικα θα επερνα το Huawei P8.Φοβερη ποιοτητα κατασκευης αλλα και πολυ ομαλη λειτουργια hardware και software!

Επισης,κοστιζει και λιγοτερα λεφτα.Ο μονος λογος που θα επαιρνα το G4 θα ηταν καθαρα για τη καμερα του και μονο.

• Like 2
Δημοσ.

Κάμερα και αποσπομενη μπαταρία!

Πάντως ναι είναι πολύ συσκευή και το Ρ8 και τα δύο είναι αρκετά καλά για τα ελληνικά δεδομένα και καλές σχετικά τιμές

Δημοσ.

Guys για πειτε μου αξιζει το LG G4?!? Because σκεφτομαι να το αγορασω!!! Στην δερματινη εκδοση σε κοκκινο!

Αυτο το γενικο και αοριστο ρε γμτ πραγματικα δεν το καταλαβα ποτε.

Αν αξιζει το G4 σε σχεση με ποιο αλλο κινητο???Αν αξιζει το G4 στα ποσα χρηματα και η αγορα απο που?? Ποια ειναι η κυρια χρηση του κινητου και σε τι δινεις μεγαλυτερη προσοχη/εμφαση?

Αν πχ εννοεις απο το φθηνοτερο σκρουτζομαγαζο ναι αυτο και το p8 ειναι οι καλυτερες επιλογες στα χρηματα αυτα,αλλα στα 659ευρω των μεγαλων αλυσιδων δεν αξιζει ουτε με σφαιρες.

Γινετε λιγο συγκεκριμενοι ρε παιδια και μαθετε να χρησιμοποιειτε το διαδικτυο για κατι αλλο εκτως απο το faceboo :(

Καλησπερα,εννοειται πως αξιζει!Αν ειναι να μιλησουμε με τιμες skroutz,εγω προσωπικα θα επερνα το Huawei P8.Φοβερη ποιοτητα κατασκευης αλλα και πολυ ομαλη λειτουργια hardware και software!

Επισης,κοστιζει και λιγοτερα λεφτα.Ο μονος λογος που θα επαιρνα το G4 θα ηταν καθαρα για τη καμερα του και μονο.

Αυτο ακριβως ειναι η σωστη απαντηση στα χρηματα αυτα απο Android.

• Like 2
Δημοσ.

Εχεις δικιο σ'αυτα που λες Fulgore,απλα καθε φορα προσπαθεις να βοηθησεις τον εκαστοτε ts προσπαθωντας στο περιπου να καταλαβεις τι θελει να πει!

Και εγω θελω με τη σειρα μου να επισημανω πως οταν ανοιγουμε ενα θεμα και ζηταμε κατι,καλο θα ηταν να ειμαστε αναλυτικοι!

Φιλικα παντα ολα αυτα,προς οφελος και διευκολυνση ολων μας!

@Makeran,οντως εχεις δικιο αλλα ισως απ την αντιθετη αποψη!Η ομαλοτητα του P8 οντως δεν συγκρινεται με του G4,ειναι σαφως ανωτερη...Οποιος εχει πιασει στα χερια του και τις δυο συσκευες,σιγουρα ξερει.

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις δικιο σ'αυτα που λες Fulgore,απλα καθε φορα προσπαθεις να βοηθησεις τον εκαστοτε ts προσπαθωντας στο περιπου να καταλαβεις τι θελει να πει!

Και εγω θελω με τη σειρα μου να επισημανω πως οταν ανοιγουμε ενα θεμα και ζηταμε κατι,καλο θα ηταν να ειμαστε αναλυτικοι!

Φιλικα παντα ολα αυτα,προς οφελος και διευκολυνση ολων μας!

Εγω παντως ισα ισα που μονο φιλικα δεν το λεω. Αυτονοητα πραγματα ειναι που τα ιδια θα σου πουνε και αν πας να ρωτησεις και σε καποιο μαγαζι.

Δημοσ.

Εγω παντως ισα ισα που μονο φιλικα δεν το λεω. Αυτονοητα πραγματα ειναι που τα ιδια θα σου πουνε και αν πας να ρωτησεις και σε καποιο μαγαζι.

Εμ! δε θα του έλεγαν τα ίδια. Δηλαδή πού δεν είναι ξεκάθαρος ο ts? Ε, προφανώς και δε θα το πάρει από μεγάλη αλυσίδα. Όντως, θα ήταν ίσως καλύτερα να το ανέφερε, αλλά θεωρεί ότι εννοείται.

Δημοσ.

Είναι πολύ γενική η ερώτηση του!Δεν χρειάζεται να το αναλυσω και εγώ, ο fulgore με κάλυψε...

Αλλά αν βάλουμε ως κριτήριο μόνο το χρηματικό εύρος που κυμαίνεται η συσκευη,τότε αυτή και το P8 είναι...Αν ανεβεις λίγο ακόμα τότε βρίσκεις και καλύτερες.

Όπως και να χει,νομίζω πως τον καλυψαμε!

Δημοσ.

Εμ! δε θα του έλεγαν τα ίδια. Δηλαδή πού δεν είναι ξεκάθαρος ο ts? Ε, προφανώς και δε θα το πάρει από μεγάλη αλυσίδα. Όντως, θα ήταν ίσως καλύτερα να το ανέφερε, αλλά θεωρεί ότι εννοείται.

Ξεκαθαρος ο ts για ποιο λογο πχ δεν κοιταζε σε Windows phone και συγκεριμενα στο 930 που παιζει στα ιδια χρηματα και ειναι σε ολα παρα πολυ καλο ακομα και σε ποιοτητα κατασκευης.

Ξεκαθαρος οτι κοιταζει περισσοτερο για την πισω καμερα και αρα προτιμαει το G4 απο το P8.

Ξεκαθαρος οτι δεν τον βολευει το Nexus 6 που ειναι στα ιδια χρηματα επειδη ειναι 6ιντσο.

Ξεκαθαρος στο οτι τον βολευει πχ η αποσπωμενη μπαταρια να εχει το κινητο αλλα και αν τον ενδιαφερει γενικα η αυτονομια.

Και παει λεγοντας.

• Like 1
Δημοσ.

Ξεκαθαρος ο ts για ποιο λογο πχ δεν κοιταζε σε Windows phone και συγκεριμενα στο 930 που παιζει στα ιδια χρηματα και ειναι σε ολα παρα πολυ καλο ακομα και σε ποιοτητα κατασκευης.

Ξεκαθαρος οτι κοιταζει περισσοτερο για την πισω καμερα και αρα προτιμαει το G4 απο το P8.

Ξεκαθαρος οτι δεν τον βολευει το Nexus 6 που ειναι στα ιδια χρηματα επειδη ειναι 6ιντσο.

Ξεκαθαρος στο οτι τον βολευει πχ η αποσπωμενη μπαταρια να εχει το κινητο αλλα και αν τον ενδιαφερει γενικα η αυτονομια.

Και παει λεγοντας.

Απλά ρώτησε αν αξίζει το G4, όχι να του προτείνουμε κινητά(οπότε κατά τη γνώμη μου ξεκάθαρος ήταν).

Δημοσ.

Απλά ρώτησε αν αξίζει το G4, όχι να του προτείνουμε κινητά(οπότε κατά τη γνώμη μου ξεκάθαρος ήταν).

Για να πεις λοιπον αν αξιζει το G4 πρεπει να το βαλεις διπλα στα αλλα κινητα του ανταγωνισμου και να αναφερεις τα θετικα του και τα αρνητικα του. 

Εκτως αν θες να μιλησουμε γενικα και να πεταμε απαντησεις τυπου''Ναι αξιζει'' ή ''Οχι δεν αξιζει ειναι μαπα''.Στην δευτερη περιπτωση η πλακα ειναι οτι οι περισσοτεροι θα γραψουν την λεξη κλειδι''Γιατι?'' Ενω στην πρωτη απλα θα πουν''Ευχαριστω''χωρις να ρωτησουν ξερω γω γιατι.

Δημοσ.

Guys για πειτε μου αξιζει το LG G4?!? Because σκεφτομαι να το αγορασω!!! Στην δερματινη εκδοση σε κοκκινο!

Καλησπέρα,

Ναι. Αξίζει. Είναι ένα ταχύτατο κινητό κατά τη γνώμη μου, με ωραία οθόνη και κάμερα. 

Υ.Γ Γενικά από τις value for money επιλογές.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ναι. Αξίζει. Είναι ένα ταχύτατο κινητό κατά τη γνώμη μου, με ωραία οθόνη και κάμερα. 

Υ.Γ Γενικά από τις value for money επιλογές.

Ταχυτατο δεν το λες,αλλα γρηγορο ειναι,οπως πρεπει να ειναι ολα οσα κοστιζουν  >200 ευρω.

Ξεχασες να αναφερεις ομως τη τραγικη του μπαταρια!

Δημοσ.

Ταχυτατο δεν το λες,αλλα γρηγορο ειναι,οπως πρεπει να ειναι ολα οσα κοστιζουν >200 ευρω.

Ξεχασες να αναφερεις ομως τη τραγικη του μπαταρια!

Damn son! Εγώ ζαλίζομαι με την ταχύτητα του. Ότι πιο snappy έχω πιάσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...