Chocobo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα.Η μπαταρία στο κιν κρατάει μια μέρα όλο και όλο αλλά με καλή χρήση.Αναρωτιέμαι όμως αν αγόραζα μια νέα μπαταρία απο ebay πχ για την αξιοπιστία της.Βλέπω κάτι μπαταρίες απο 2600mah που λογικά με αυτήν θα κρατάει μιάμισι μέρα.Δεν ξέρω όμως αν είναι καλές. Όποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει.Επίσης αν υπάρχει κάποιο site που ξέρετε ή κάποια συγκεκριμένη μάρκα μπαταρίας αξιόπιστη πείτε μου. Ευχαριστώ.
Gas74 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Φιλε μου δεν προκειτε να κρατησει παραπανω.......και ευχαριστημενος να εισαι.ποιο ios εχεις?
Chocobo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Φιλε μου δεν προκειτε να κρατησει παραπανω.......και ευχαριστημενος να εισαι.ποιο ios εχεις? Aλήθεια.? Γιατί έτσι,αφού είναι σχεδόν διπλάσια η χωρητικότητα της.Το 9 έχω Βασικά βρήκα στο άμαζον reviews της μπαταρίας που κοιτούσα ebay και ναι έχεις δίκιο είναι σκάρτη.Αλλά δεν υπάρχει κάποια ποιοτική μπαταρία με πολλά mah απο καλή εταιρία ξέρω γω.Επίσης αυτές οι θήκες/μπαταρίες external είναι καλές.?
georgeadams Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Για πιο πολλά mAH χρειάζεσαι και μεγαλύτερο μέγεθος, άρα δε θα χωράει μέσα στο τηλέφωνο. Καλύτερα πάρε ένα PowerBank για να γεμίζεις την μπαταρία σου σε περίπτωση ανάγκης. 2
Gas74 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Οπως τα λεει ο φιλος πιο πανω.....μουφες ειναι οι μπαταριες......το λειτουργικο σου ειναι βαρυ πλεον και ΄¨τραβαει¨"......μια χαρα ειναι η μπαταρια σου για μια μερα,μην βασανιζεσαι ,παρε μια power bank και εισαι κουκλος! 1
ramarg Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα.Η μπαταρία στο κιν κρατάει μια μέρα όλο και όλο αλλά με καλή χρήση.Αναρωτιέμαι όμως αν αγόραζα μια νέα μπαταρία απο ebay πχ για την αξιοπιστία της.Βλέπω κάτι μπαταρίες απο 2600mah που λογικά με αυτήν θα κρατάει μιάμισι μέρα.Δεν ξέρω όμως αν είναι καλές. Όποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει.Επίσης αν υπάρχει κάποιο site που ξέρετε ή κάποια συγκεκριμένη μάρκα μπαταρίας αξιόπιστη πείτε μου. Ευχαριστώ. Oι μπαταρίες αυτές όχι μόνο είναι απάτη είναι και kinder έκπληξη. Αφαιρείς το χρυσό περιτύλιγμα που γράφει 3000mah και από κάτω βρίσκεις μία μπαταρία 1400mah !! (για να μην πούμε και λιγότερα). Μην κάνεις το λάθος και αγοράσεις τέτοια μπαταρία.Καλύτερα να αγοράσεις ένα καλό powerbank και θα είσαι οκ όπως σου πρότειναν πιο πάνω. 1
Chocobo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Χαχαχα οκ ευχαριστώ πολύ θα πάρω ένα power bank τότε.
markos9 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 , Oι μπαταρίες αυτές όχι μόνο είναι απάτη είναι και kinder έκπληξη. Αφαιρείς το χρυσό περιτύλιγμα που γράφει 3000mah και από κάτω βρίσκεις μία μπαταρία 1400mah !! (για να μην πούμε και λιγότερα). Μην κάνεις το λάθος και αγοράσεις τέτοια μπαταρία.Καλύτερα να αγοράσεις ένα καλό powerbank και θα είσαι οκ όπως σου πρότειναν πιο πάνω. παιδιά μήπως ξερε ποια είναι η διάφορα στο ΑΠΝ 616-0579 με το ΑΠΝ 616-0580;
ramarg Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 , παιδιά μήπως ξερε ποια είναι η διάφορα στο ΑΠΝ 616-0579 με το ΑΠΝ 616-0580; Το apn είναι ο αριθμός παρτίδας που ξεχωρίζει τις αυθεντικές μπαταρίες από τις απομιμήσεις και σε βοηθά να ξέρεις ποια είναι πλήρως συμβατή με τη συσκευή σου. Ψάξε να δεις ποιο apn αντιστοιχεί σε αυθεντική μπαταρία.Ειδάλλως άνοιξε το κινητό σου και σύγκρινε το apn της μπαταρίας που σε ενδιαφέρει με το apn της αυθεντικής μπαταρίας που είχε το κινητό όταν το αγόρασες.
markos9 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Το apn είναι ο αριθμός παρτίδας που ξεχωρίζει τις αυθεντικές μπαταρίες από τις απομιμήσεις και σε βοηθά να ξέρεις ποια είναι πλήρως συμβατή με τη συσκευή σου. Ψάξε να δεις ποιο apn αντιστοιχεί σε αυθεντική μπαταρία.Ειδάλλως άνοιξε το κινητό σου και σύγκρινε το apn της μπαταρίας που σε ενδιαφέρει με το apn της αυθεντικής μπαταρίας που είχε το κινητό όταν το αγόρασες. Καλήμερα, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την διευκρίνηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα