Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μπήκα στα credentials και είδα μια ύποπτη δραστηριότητα σαν να έχω την εντύπωση ότι κάποιος είναι συνδεδεμένος με τον H/Y μου.

Εγώ δεν τα έχω πειράξει καθόλου τα credentials

bqMTdQW.png

δοκίμασα να τα αφαιρέσω αλλά εμφανίζονται πάλι, αν απενεργοποιούσα τα credentials απο τα services θα ήταν ασφαλές. :fear:

Ας με ενημερώσει κάποιος τι πρέπει να κάνω ανησυχώ πολύ :confused:

Διαβάζοντας αυτή την είδηση σχετικά με τα credentials αρχίζω να ανησυχώ.

Δημοσ.

Νομίζω ότι έχει να κάνει με την εγκατάσταση του windows essentials ( writer , movie maker , onedrive κτλπ ). 

Δημοσ.

Virtualapp/Didlogical είναι η προεπιλεγμένη πιστοποίηση για τα προϊόντα Windows Live, όπως το Windows Live Mail, Messenger, κτλπ, είναι ασφαλές αφήσετε το όπως είναι.

Δημοσ.

αν απενεργοποιούσα τα credentials απο τα services θα ήταν ασφαλές. :fear:

Θα ήταν ασφαλέστατο, αλλά θα δημιουργούσες άλλα μεγαλύτερα προβλήματα.

Καλησπέρα μπήκα στα credentials και είδα μια ύποπτη δραστηριότητα σαν να έχω την εντύπωση ότι κάποιος είναι συνδεδεμένος με τον H/Y μου.

Εγώ δεν τα έχω πειράξει καθόλου τα credentials

Η Microsoft είναι :)

Το credential αυτό δημιουργείται από το Windows Live, και σύμφωνα με την Microsoft είναι ακίνδυνο.

Αν θέλεις να το αφαιρέσεις, πηγαίνεις στο Control Panel -> Internet Options -> LAN Settings, και ξετικάρισε το Use a proxy server for your LAN.

Δημοσ.

Ναι όντως έχετε δίκιο το έψαξα και μόνος μου

Η Microsoft είναι :)

Το credential αυτό δημιουργείται από το Windows Live, και σύμφωνα με την Microsoft είναι ακίνδυνο.

Αν θέλεις να το αφαιρέσεις, πηγαίνεις στο Control Panel -> Internet Options -> LAN Settings, και ξετικάρισε το Use a proxy server for your LAN.

πήγα εκεί που είπες το μόνο που είναι τσεκαρισμένο είναι το automatically detect settings.

Αλλά αν δεν κάνω λάθος αυτές οι ρυθμήσεις είναι για τον internet explorer σωστά;

πως θα γίνει να το ξεφορτωθώ χωρίς να αφαιρέσω το windows live essentials; :huh:

Δημοσ.

Αν δεν δούλεψε αυτό, ψάξε με το google 'remove virtualapp didlogical'

Απ' ότι είδα υπάρχουν αρκετές διαφορετικές λύσεις.

Η γνώμη μου είναι να τις μελετήσεις και να αποφασίσεις το τι θα κάνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...