Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα μπήκα στα credentials και είδα μια ύποπτη δραστηριότητα σαν να έχω την εντύπωση ότι κάποιος είναι συνδεδεμένος με τον H/Y μου. Εγώ δεν τα έχω πειράξει καθόλου τα credentials δοκίμασα να τα αφαιρέσω αλλά εμφανίζονται πάλι, αν απενεργοποιούσα τα credentials απο τα services θα ήταν ασφαλές. Ας με ενημερώσει κάποιος τι πρέπει να κάνω ανησυχώ πολύ Διαβάζοντας αυτή την είδηση σχετικά με τα credentials αρχίζω να ανησυχώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Νομίζω ότι έχει να κάνει με την εγκατάσταση του windows essentials ( writer , movie maker , onedrive κτλπ ).
Lifehacker Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Virtualapp/Didlogical είναι η προεπιλεγμένη πιστοποίηση για τα προϊόντα Windows Live, όπως το Windows Live Mail, Messenger, κτλπ, είναι ασφαλές αφήσετε το όπως είναι.
Euclides Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 αν απενεργοποιούσα τα credentials απο τα services θα ήταν ασφαλές. Θα ήταν ασφαλέστατο, αλλά θα δημιουργούσες άλλα μεγαλύτερα προβλήματα. Καλησπέρα μπήκα στα credentials και είδα μια ύποπτη δραστηριότητα σαν να έχω την εντύπωση ότι κάποιος είναι συνδεδεμένος με τον H/Y μου. Εγώ δεν τα έχω πειράξει καθόλου τα credentials Η Microsoft είναι Το credential αυτό δημιουργείται από το Windows Live, και σύμφωνα με την Microsoft είναι ακίνδυνο. Αν θέλεις να το αφαιρέσεις, πηγαίνεις στο Control Panel -> Internet Options -> LAN Settings, και ξετικάρισε το Use a proxy server for your LAN.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Ναι όντως έχετε δίκιο το έψαξα και μόνος μου Η Microsoft είναι Το credential αυτό δημιουργείται από το Windows Live, και σύμφωνα με την Microsoft είναι ακίνδυνο. Αν θέλεις να το αφαιρέσεις, πηγαίνεις στο Control Panel -> Internet Options -> LAN Settings, και ξετικάρισε το Use a proxy server for your LAN. πήγα εκεί που είπες το μόνο που είναι τσεκαρισμένο είναι το automatically detect settings. Αλλά αν δεν κάνω λάθος αυτές οι ρυθμήσεις είναι για τον internet explorer σωστά; πως θα γίνει να το ξεφορτωθώ χωρίς να αφαιρέσω το windows live essentials;
Euclides Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Αν δεν δούλεψε αυτό, ψάξε με το google 'remove virtualapp didlogical' Απ' ότι είδα υπάρχουν αρκετές διαφορετικές λύσεις. Η γνώμη μου είναι να τις μελετήσεις και να αποφασίσεις το τι θα κάνεις.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 τα έκανα αλλά επιμένει εκεί τέσπα θα το αφήσω έτσι όπως είναι αφού είναι απο την μικρομαλακή κάτι θα ξέρουν αυτοί για να το βάλανε Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα