Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα swaggers.Λοιπον η ερωτηση μου ειναι η εξης,οποιος ξερει ας απαντησει.Οσοι σπουδαζουν σε ΙΕΚ δικαιονται φοιτητικο πασο η εστω κατι αντιστοιχο για εκπτωσεις σε εισητηρια κτλ?

Δημοσ.

Swagger, κάθε ΙΕΚ έχει και γραμματεία, πας ρωτάς και σου απαντάνε. 

Στους σπουδαστές των ΙΕΚ παρέχεται έκπτωση 25% επί της κανονικής τιμής του εισιτηρίου, μόνον όμως για την υπεραστική γραμμή από τον τόπο κατοικίας τους στην πόλη όπου φοιτούν και αντίστροφα, και για το χρονικό διάστημα που αναγράφεται στα δελτία των σπουδαστών, που πρέπει να φέρουν θεώρηση του Προέδρου του ΚΤΕΛ. Προσοχή! Οι σπουδαστές ΙΕΚ δικαιούνται υποχρεωτικά εκ του νόμου έκπτωση 25% στα μεταφορικά μέσα της Αθήνας (αστική συγκοινωνία) και μόνο σε αυτά.

Δημοσ.

Στους σπουδαστές των ΙΕΚ παρέχεται έκπτωση 25% επί της κανονικής τιμής του εισιτηρίου, μόνον όμως για την υπεραστική γραμμή από τον τόπο κατοικίας τους στην πόλη όπου φοιτούν και αντίστροφα, και για το χρονικό διάστημα που αναγράφεται στα δελτία των σπουδαστών, που πρέπει να φέρουν θεώρηση του Προέδρου του ΚΤΕΛ. Προσοχή! Οι σπουδαστές ΙΕΚ δικαιούνται υποχρεωτικά εκ του νόμου έκπτωση 25% στα μεταφορικά μέσα της Αθήνας (αστική συγκοινωνία) και μόνο σε αυτά.

Το αυτό, αλλά πέρσι στην αδερφή μου έδιναν 50% έκπτωση για την διαδρομή πόλη κατοικίας - πόλη φοίτησης και αντίστροφα, δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο, ίσως να το άλλαξαν φέτος ή να αλλάζει από ΙΕΚ σε ΙΕΚ.

Δημοσ.

τα δημοσια ΙΕΚ ΔΕΝ δινουν πασο.

Ισχύει ότι έγραψα και πιο πάνω. Αν συνεχίζουν να σας λένε ότι δεν δικαιούστε να τους πάτε την απόφαση και θα σας εξυπηρετήσουν...

*Mόνον όμως για την υπεραστική γραμμή από τον τόπο κατοικίας τους στην πόλη όπου φοιτούν και αντίστροφα*

Δημοσ.

ρε φιλε εγω να παω να ρωτησω απλα το θεμα ειναι αν ισχυει κατι γιατι απο οτι ξερω δεν δινουν φοιτητικα στα ιεκ.

τα δημοσια ΙΕΚ ΔΕΝ δινουν πασο.

Το αυτό, αλλά πέρσι στην αδερφή μου έδιναν 50% έκπτωση για την διαδρομή πόλη κατοικίας - πόλη φοίτησης και αντίστροφα, δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο, ίσως να το άλλαξαν φέτος ή να αλλάζει από ΙΕΚ σε ΙΕΚ.

μπα δεν ισχυει φετος κατι τετιο..

Οχι

συντομος ησουνα.

Ισχύει ότι έγραψα και πιο πάνω. Αν συνεχίζουν να σας λένε ότι δεν δικαιούστε να τους πάτε την απόφαση και θα σας εξυπηρετήσουν...

*Mόνον όμως για την υπεραστική γραμμή από τον τόπο κατοικίας τους στην πόλη όπου φοιτούν και αντίστροφα*

θα το ψαξω αυτο φιλος

+οτι δημουν μεχρι ηλικιας ΚΑΙ 23ετων

χειροτεροι.εδω στον οαεδ βγαζουν φοιτητικα και στα ιεκ τιποτα.

Δημοσ.

χειροτεροι.εδω στον οαεδ βγαζουν φοιτητικα και στα ιεκ τιποτα.

Εγώ που είμαι σε ιεκ οαεδ δεν μας έχουν δώσει κανένα πάσο ούτε καν για τα λεωφορεία . Δεν δικαιούμαστε λέει ο διευθυντής,

Δημοσ.

Εγώ που είμαι σε ιεκ οαεδ δεν μας έχουν δώσει κανένα πάσο ούτε καν για τα λεωφορεία . Δεν δικαιούμαστε λέει ο διευθυντής,

ενας γνωστος μου ειναι στον οαεδ και εχει φοιτητικο για λεωφορεια.

Δημοσ.

Μήπως μπορείς να μου πεις περιοχή? Εγώ πάω σ'αυτό που είναι στο Ν. Ηράκλειο και μας είπαν ότι δεν το δέχονται όλοι οι ελεγκτές το μισό εισιτήριο γιατί δεν έχομε πάσο αλλά βεβαίωση σπουδών.

Για ιεκ μιλάω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...