Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 619
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ωραια την εκανα την μλκα μου ,δεν εβρισκα που βαζεις τον κωδικο για free μεταφορικα κ τον εψαχνα στο τελευταιο βημα μεχρι που εστειλα την παραγγελια

τους εστειλα mail k ελπιζω να μου βαλουν τα 7 ευρω πισω

παντως τα εχουν τσιμπησει σχεδον ολα σε σχεση με την black friday

τσιμπησα κ εγω τα Diamond Black · Sky Classic κ μου ηρθε αμεσα επιβεβαιωση

btw ωραιο το εφεδακι-λογοπαιγνιο της σελιδας σε σχεση με την cyber monday

Δημοσ.

ωραια την εκανα την μλκα μου ,δεν εβρισκα που βαζεις τον κωδικο για free μεταφορικα κ τον εψαχνα στο τελευταιο βημα μεχρι που εστειλα την παραγγελια

τους εστειλα mail k ελπιζω να μου βαλουν τα 7 ευρω πισω

παντως τα εχουν τσιμπησει σχεδον ολα σε σχεση με την black friday

τσιμπησα κ εγω τα Diamond Black · Sky Classic κ μου ηρθε αμεσα επιβεβαιωση

btw ωραιο το εφεδακι-λογοπαιγνιο της σελιδας σε σχεση με την cyber monday

Αλλα εχουν τσιμπησει και αλλα εχουν πεσει ακομα περισσοτερο οι τιμες.Τα diamond black sky classic ειχαν 15 η 20 με την προηγουμενη προσφορα τωρα εχουν 9.20 οπως και καποια αλλα επεσαν στα 10.52 ενω ειχαν 17.50.Πολυ καλυτερη ειναι η σημερινη προσφορα μιας και γλιτωνεις τα 7 ευρω μεταφορικα ειδικα αν παρεις τα γυαλια που επεσαν ακομα πιο κατω απο προχθες.

Δημοσ.

Και την παρασκευη ειχε καλες τιμες σε αλλα μοντελα. Σμρ με δωρεαν μεταφορικα ειναι value τρελο για καποια αλλα. Πηρα κ τις 2 μερες ευχαριστω τον topic starter. Ελπιζω να μ πανε οπως σ αυτους στις φωτο.

Δημοσ.

Πήρα χτες τα Diamond Black · Dark Classic στα 17.5Ε + 7Ε μεταφορικά, αλλά σήμερα που έβαλε τα Diamond Black · Sky Classic στα 9.20Ε και χωρίς μεταφορικά δεν κρατήθηκα και τα πήρα και αυτά παρότι είναι σχεδόν ίδια.

Πάντως οι κριτικές στους στο internet είναι αρκετά καλές και ενός φίλου που φόρεσα το καλοκαίρι μου φάνηκαν ποιοτικά. Ελπίζω όντως να αξίζουν και να μην έχουν τίποτα φακούς της πλάκας και χαλάσουμε τα μάτια μας.

Δημοσ.

Τσίμπησα κι εγώ ένα. Ελπίζω μόνο να είναι πάνω κάτω στο μέγεθος των ray ban Justin μου, μη μου βγουν τίποτα τεράστια, μιας και δεν βρήκα παρόμοιο τρόπο μέτρησης του μεγέθους με τα άλλα. Αλλά 8 ευρώ χαλάλι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...