chris456 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Σε εμένα έγινε το αναπάντεχο.. παρήγγειλα χθες με την προσφορά 1+1 δώρο μαζί με μεταφορικά 25€. (Έβαλα πρώτα το φθηνό ζευγάρι και μετά το πιο ακριβό το έβγαλε τσάμπα!) Και σήμερα χτύπησε το courier το κουδούνι και παρέλαβα!!! Απίστευτο κι όμως αληθινό... ούτε από Ελλάδα δεν κάνουν τόσο γρήγορα. Αγροτης στα εφερε??? Ειπαμε οτι ειναι γρηγοροι αλλα οχι και ετσι...
Dimoleon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Σε εμένα έγινε το αναπάντεχο.. παρήγγειλα χθες με την προσφορά 1+1 δώρο μαζί με μεταφορικά 25€. (Έβαλα πρώτα το φθηνό ζευγάρι και μετά το πιο ακριβό το έβγαλε τσάμπα!) Και σήμερα χτύπησε το courier το κουδούνι και παρέλαβα!!! Απίστευτο κι όμως αληθινό... ούτε από Ελλάδα δεν κάνουν τόσο γρήγορα. Αγροτης στα εφερε???Ειπαμε οτι ειναι γρηγοροι αλλα οχι και ετσι... Πολύ πιθανό.. στο Χαϊδάρι μένω!!! Χαχαχαχαχαχα 1
chris456 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Πολύ πιθανό.. στο Χαϊδάρι μένω!!! Χαχαχαχαχαχα Χαχαχα Νάσαι καλά φίλε γελάσαμε για σήμερα.
Galaxy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Άλλα 2 ζευγάρια και για μένα με τον κωδικό έκπτωσης vc30 , ευχαριστώ πολύ τον TS .
someone- Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 παρελαβα σημερα carbon black emerald one και τα carey sky classic, τα δευτερα δε μου αρεσαν τοσο. ποια η διαφορα carbon black με τα diamond black και τα black? 25 30 και 35 οι τιμες αντιστοιχα με ιδιο φακο(πρασινο)
sfairidio Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Παρότι έχω κάνει παραγγελία και δεν έχω παραλάβει ακόμα, νομίζω ότι μπορώ να σε βοηθήσω επειδή το έψαξα έχοντας την ίδια απορία. Νομίζω ότι τα carbon έχουν matte σκελετό, τα diamond έχουν glossy σκελετό και τα (σκέτο) black πρέπει να είναι καλύτερης ποιότητας κατασκευής (για αυτό και η πιο υψηλή τιμή). Αν προσέξεις στις φωτογραφίες, εκεί που ενώνονται τα μπράτσα στα (σκέτα) black φαίνεται να υπάρχουν μεταλλικοί σύνδεσμοι, ενώ στα υπόλοιπα είναι πλαστικό. Ίσως μπορεί να βοηθήσει περισσότερο κάποιος που έχει παραλάβει. 1
Papakitou Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Παρασκευη παραγγειλα, χτες βραδυ μου ηρθε mail οτι έγιναν shipped, και μόλις παρέλαβα...
SnakeMJK Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μία από τα ίδια. Παρέλαβα πριν λίγο. Διαστημική ταχύτητα!!
millboc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Παρέλαβα κι εγώ τα 6 ζευγάρια που λέγαμε. Χωρίς να είναι εξαιρετικά, θεωρώ ότι είναι μια χαρά για λεφτά τους. Αν έχετε λίγο μεγάλο κεφάλι ή μαγουλάκια νομίζω δεν σας κάνει. Ο χρόνος θα δείξει για την αντοχή τους... 2
chris456 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Αν κάποιος δεν θέλει κάνα ζευγάρι ας βάλει αγγελία. ..
gepant Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 μεσα σε μια και μιση μερα απο ισπανια τι να πω δεν εχω παραλαβει κατι πιο γρηγορα
fagib2002 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Eγώ παλι έριξα 2 παραγγελίες, τη Πέμπτη που μας πέρασε, η πρώτη είναι απο παρασκευή Ισπανία, η Δεύτερη ήρθε Δευτέρα. Τους έστειλα μαιλ για τη πρώτη και δεν έχουν απαντήσει ακόμη, κάποιος που να έχει πάθει παρόμοιο;
ozric Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Παρέλαβα και εγώ σήμερα 2 ζευγάρια στα 22,50 τελικη τιμή. Μια χαρά... 1
kraken92 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Παρέλαβα και εγώ σήμερα. Το ένα ζευγάρι είναι αυτό που παρήγγειλα το δεύτερο όμως άλλα ντι άλλον. Είχα διαλέξει το carbon black dark one και μου ήρθε το emerald one. Και το πιο κουλό είναι οτι από κάτω απ'το κουτί έχει το σωστό μοντέλο. Έστειλα μαιλ, να δουμε τι θα μου απαντήσουν. Περίεργο πάντως...έχει τύχει σε κανέναν;
diplo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 μια χαρά σου έκατσε φίλος θα σου στείλουν αυτό που πήρες και θα κρατήσεις και το λάθος
Προτεινόμενες αναρτήσεις